Kumaha upami satelitna lirén damel?

319627x 06. 09. 2019 1 maca

Sering urang henteu sadar sabaraha urang gumantung kana satelit anu ngorbit planét Bumi. Tapi kumaha upami aya leungiteun kontak sareng satelitna?

Dina konperénsi internasional panganyarna ngeunaan "résiko rohangan", kuring nguping sababaraha panyatur anu ngajelaskeun kaayaan. Éta badai surya anu badé ngaganggu komunikasi satelit, serangan cyber sawaréh nyababkeun sistem GPS, sareng lebu tumbukan sareng satelit ngawas Bumi.

Ancaman ka prasarana rohangan ieu nyata, sareng pamaréntah di sakumna dunya mimiti mikir sacara serius ngeunaan ningkatkeun daya tahan sistem anu urang angsal. Pikeun leuwih hadé ngabayangkeun masalah ieu, didieu mangrupikeun skenario anu bakal kajadian lamun sapoé tanpa Staelites ujug-ujug kajadian.

08: 00

Henteu aya anu ngadadak kajadian. Ples planét henteu mimiti murag tina langit, lampu henteu eureun, sareng suplai cai gagal. Sahenteuna ayeuna. Sawatara hal lirén damel dumadakan, tapi pikeun kalolobaan jalma éta ngan ukur kasulitan anu leutik, teu aya dasarna. Leungiteun satelit televisi hartosna yén kulawarga teu kaétang sono kana seuri surem tina soré isuk sareng kapaksa ngobrol saling-teras tinimbang rutinitas rutin. Teu aya béja asing dina radio, sareng teu hasil tina pertandingan olahraga internasional panganyarna.

Ka luar kitu, leungitna komunikasi satelit janten bahaya. Dina bunker, tempat di Amérika Serikat, skuadron pilot leungit tutul ku drones bersenjata ngalayang di Wétan Tengah. Kaleungitan komunikasi satelit aman ngahirupkeun prajurit, kapal, sareng angkatan udara ti komando sareng ngantepkeun aranjeunna rentan ka serangan. Tanpa satelit, ampir teu mungkin pikeun pamimpin dunya komunikasi saling tanpa nyebarkeun ketegangan global.

Samentawis éta, di lebet Atlantik, rébuan panumpang tenang ningali pilemna tanpa ningali kasusah pilot pikeun komunikasi sareng kontrol lalu lintas hawa. Tanpa telepon satelit, kapal kargo di Arktik, pamayang di Laut Cina, sareng pagawe médis di Sahara mendakan diri terpencil tina dunya sanés.

Hésé para karyawan kantor di Tokyo, Shanghai, Moskow, London sareng New York ngahubungan baturna ti nagara sanés. E-mail sareng Internét sigana teu kunanaon, tapi seueur telepon internasional gagal. Sistem komunikasi gancang anu nyepeng dunya babarengan ngahiji. Tinimbang penampilan rapprochement dunya, sigana jalma-jalma jauh langkung tebih tibatan aranjeunna sateuacan.

11: 00

Aya kaleungitan GPS dina pabeungeutan. Kaseueuran GPS urang ngabantosan ti A ka B tanpa kalah. Parantos dirobih kahirupan perusahaan pangiriman, ngabantosan jasa darurat janten langkung saé dina adegan, ngijinkeun pesawat ka darat dina jalan terpencil, sareng diijinkeun nyukcruk, ngalacak, sareng nyukcruk treuk, karéta, kapal sareng mobil. Tapi, GPS parantos ditingalikeun maénkeun peran anu langkung ageung dina kahirupan urang tibatan seueur anu urang sadar.

Satelit GPS mangrupikeun sapertos atom atom-precision anu luhur dina rohangan anu ngirim sinyal waktos uih deui ka Bumi. Panarima dina taneuh (dina mobil atanapi smartphone anjeun) néwak sinyal waktos ieu tina tilu atanapi langkung satelit. Ku ngabandingkeun sinyal waktos tina rohangan ka waktos dina panarima, panarima tiasa ngitung jarak tebih tina satelit.

Nanging, aya seueur panggunaan pikeun ieu sinyal waktu tepat tina rohangan. Nalika éta tétéla, masarakat urang beuki ngandelkeun aranjeunna. Praséktur infrastruktur urang ngahiji sapanjang waktos (tina waktos ka transaksi keuangan pikeun protokol anu ngayakeun Internét babarengan). Nalika nyinkronkeun antara data sareng komputer lirénna, sadaya sistem nubruk. Tanpa aya waktos anu tepat, jaringan anu dikontrol ku komputer aya dina résiko. Nu hartosna ampir sadayana dinten ayeuna.

Nalika pangiriman sinyal GPS diganggu, sistem serep digunakeun nganggo jam terestrial anu akurat. Dina sababaraha jam, kumaha oge, jurang mimiti ngalegaan. Sapédah sadetik antara Éropa sareng AS, béda saeutik antara India sareng Australia. Awan mimiti runtuh, mesin pencari langkung laun, sareng Internét ngamimitian damel satengah. Larangan ageung pangheulana sumping dina sonten nalika jaringan transmisi nyobian permintaan. Perawatan cai anu dikendali komputer, insinyur ngalih ka sistem cadangan manual. Di kalolobaan kota, lalu lintas gagal kusabab lampu jalan lalulintas sareng sinyal sepur. Malah jasa telepon kacau, engké soré, ahirna murag murag.

16: 00

Dina waktos ayeuna, otoritas penerbangan sacara anteng mutuskeun pikeun ngeureunkeun perjalanan udara. Kusabab leungitna komunikasi satelit sareng GPS, éta peryogi ngabatalkeun kalolobaan penerbangan, tapi jarami anu terakhir tétéla nyaéta cuaca.

Najan balon météorologis sareng pantauan taneuh atanapi cai, anu pohara penting, ramalan cuaca na langkung gumantung kana satelit. Pengecer nganggo data ramalan pikeun mesen katuangan anu leres (mésér suplai barbecue luar teu aya gunana upami ramalan ditunjuk mendung). Patani ngandelkeun kana perkiraan cuaca kanggo penanaman, nyiram sareng panén. Dina industri aeroangkasa, prakiraan cuaca diwajibkeun nyandak kaputusan anu tiasa mangaruhan kahirupan panumpang.

Pesawat dilengkepan radar pikeun ngadeteksi cuaca anu goréng atanapi sumber ngagalura, tapi teras-terasan nampi inpormasi anyar tina taneuh. Ramalan konstan ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngawas cuaca sareng polah anu saluyu. Ieu penting pisan nalika ngumbara ka laut, dimana observatorium ieu sumebar dina kapal-kapal.

Upami panumpang sadar ieu ngalangkungan sagara, sigana panginten bakal ngarobah pikiran. Tanpa data tina satelit anu ngawas cuaca, henteu aya ribut hujan anu gancang ngabentuk di luhur sagara, sareng pesawat parantos langsung langsung ngaluncurkeun. Gangguan éta nyababkeun kacilakaan pikeun sababaraha panumpang sareng nilarkeun pangalaman traumatis ka sésana. Dina tungtungna, kitu, aranjeunna parantos réngsé perjalanan. Di dunya, wisatawan sanés kapaksa nginepan rébuan mil jauh ti bumi.

22: 00

Ayeuna kisaran lengkep naon anu bakal dipikanyaho salaku "day tanpa satelit" parantos terang. Komunikasi, angkutan, tanaga sareng sistem komputer parantos kaganggu. Ékonomi dunya parantos runtuh sareng pamaréntahan parantos narékahan pikeun ngajantenkeun éta. Ahli politik parantos dielingkeun yén ranté pasokan dahareun badé dipisah. Ku ayana prihatin kalayan aman masarakat, pamaréntah kapaksa ngenalkeun langkah darurat.

Upami tabrakan ieu dituluykeun, éta bakal nyababkeun tantangan anyar unggal dinten. Teu aya satelitna pikeun nunjukkeun jumlah panen, logging haram kana Amazon, atanapi lambaran és kutub. Satelit dipaké pikeun nyiptakeun gambar sareng peta pikeun nyalametkeun anu nuju ka daérah musibah tiasa aya, sapertos ogé satelit anu ngahasilkeun catetan iklim jangka panjang. Kami nyandak sadaya hal ieu dugi ka kami kaleungitan satelit.

Naha sagala hal ieu leres-leres kajadian? Ngan upami sadayana gagal sakali, sareng anu sanés pisan. Anu pasti, infrastruktur anu urang sadayana ngandelkeun parantos pisan gumantung kana téknologi rohangan. Tanpa satelit, Bumi bakal janten tempat anu sanés pisan.

Artikel nu patali

3 komentar on "Kumaha upami satelitna lirén damel?"

  • Jablon nyebutkeun:

    Anu penting nyaéta yén Amerika tungtungna bakal ngeureunkeun pangeboran nganggo dron-dronon henteu ngan di Wétan Tengah.
    Upami teu kitu, uih deui ka kahirupan normal :-)
    Tapi tanpa listrik, bakal aya runtuh.
    tangkal apel

  • Standa Standa nyebutkeun:

    Seueur akibat tina akibat négatip anu dijelaskeun sacara umum.
    - Kapal terbang sareng kapal, salian ti satelit, biasana ngagaduhan sambungan radio gelombang panjang sareng gelombang panjang. Sanajan aya seueur jaminan dina badai surya, sambungan ieu masih tiasa dianggo. Malah ayeuna, sambungan ieu biasana utami, janten moal aya anu kajadian. Ékspéditasi anu leutik pisan anu ngan ukur tiasa ngandelkeun telepon satelit tiasa ngadamel résiko ieu.
    - waktos tepat biasana disingkronkeun ku jaringan terestrial. Deui, gagalna satelit moal mangaruhan.
    - dina angkutan udara, GPS ngan dianggo salaku sistem sampingan. Pesawat instrumen ngapung ku lantera radio taneuh (sapertos sistem VOR). Malah hiji autopilot dina pesawat biasana dihijikeun ka hiji gyro sareng alat anu sanés dina pesawat, sareng henteu ka GPS.
    - sami dina seueur widang anu sanés

  • mer nyebutkeun:

    Punten liren ngalayanan psikopat Kulon sareng ngahaja nyebarkeun kasieun. Éta sipatna poyok pikeun tujuan nyebarkeun kasieun ku kejahatan para pamaca. Éra ka anjeun yén anjeun tuang. Ati-ati dina waktos salajengna, hatur nuhun.

Leave a Reply