Naon melong Unit pasis Ahnenerbe di Karelia?

115352x 06. 10. 2018 1 maca

Leuwih ti sakali kami geus Nu Uninga Ngeunaan panalungtikan rusiah tentara Hitler urang, ngeunaan pangalaman mistis teh jeung nyungsi artefak rusiah. Tapi dugi rada anyar junun nunda babarengan hiji kanyataan metot jeung rada ngahudangkeun tatarucingan: pasukan Jérman dipigawé hiji survéy badag di Karelia, bari aya ogé aub hiji Unit elit Ahnenerbe. Naon melong Unit pasis Ahnenerbe di Karelia?

Unit pasis jeung target na

Perlu dipikanyaho yén Tujuan Hitler urang éta pikeun ngadegkeun dominasi dunya. Tapi ieu jelas sadar yen ieu bisa dihontal ngan lamun éta bakal boga, pakarang ampuh anyar, nu hiji euweuh geus kantos ngalaman. Sanajan kabéh kamajuan dilumangsungkeun dina widang ieu merlukeun teu ngan waktu tapi ogé supercomputing fasilitas, sanggup generating énergi luar biasa.

Hitler sok condong kana ulikan ngeunaan mistik jeung téori gaib, sarta jadi anjeunna mutuskeun nyandak jalur tina sahanteuna lalawanan. Anjeunna diulik mitos sarta legenda bangsa, mimilukeun artefak rusiah, lolobana nu undoubtedly kungsi dadasar rada realistis. Lajeng anjeunna janten hasrat sumanget pikeun manggihan aranjeunna. Undoubtedly anjeunna jangji prospek unprecedented. Pikeun neangan skala badag sapertos dijieun ku pasukan Operasi Husus elit. Tembok maok ti perpustakaan jeung museum di Polandia, Perancis, dina USSR, naskah kuna sarta nyangkut ditimbang paling berharga. Hitler éta yakin yén dokumén rusiah ngandung émbaran tepat ngeunaan tempat aranjeunna artefak disumputkeun na kumaha maranéhna bisa digawekeun ku aranjeunna.

The Ahnenerbe

Diantara pasukan ti Unit Operasi Husus oge Ahnenerbe. Konon ieu anggotana aktipitas ngembangkeun mistis. Sarta anjeunna teu luput perhatian Karelia. Di sisi leuweung deukeut Kestengi (Кестеньга, Ed. Panarjamah urang.) Elmuwan geus kapanggih teh medallion salah sahiji pajabat di hiji group Nazi elit Dead Kepala. Prajurit ti division ieu anu paling sering dipaké dina mangsa bedah. Aranjeunna milu dina perang Stalingrad sarta Patempuran Kursk. Tapi sakumaha eta dipikawanoh di Karelia henteu lila na perangna galak teu digawe, atawa geus aya moal ngalakukeun operasi hal penting. Ku kituna naha patugas pasukan elit datang ka dieu?

Anjog ka handap tur diusahakeun pihak pilarian Pikeun Fatherland, dipingpin ku Viktor Komkov. Para panalungtik junun manggihan hal husus: u Eletyozera (Ngaran danau, Елетьозеро, Ed. Panarjamah urang.) nu teu boga significance militer, aranjeunna geus kapanggih dua garis pertahanan masif. Kahiji éta dikadalikeun di Norwegia ski battalion sukarela SS Nord, kadua murag dina hunters SS Gunung Divisi.

Di dieu di Eletyozera kapanggih kota leutik anu wangunan anu bertulang timbering. Numutkeun itungan ilmiah, ieu meureun diwangun pikeun panalungtikan ti pikeun kaperluan pertahanan. Éta noteworthy yén salah sahiji ari foxholes ieu kapanggih mun boga hak ngagem tumpak militér wungkul luhur. Pakarang saperti ieu dipaké dina palaksanaan ritual gaib husus. Di sakuriling éta nu kapanggih di tilu guha nu kumaha ogé gagal mun tembus sabab kabeh murag ngaliwatan taliti-dijieun ngabeledugna.

Jadi unit SS elit aktipitas Karelia?

Kumaha teu manggihan tempat ieu katarik henteu ngan Germans. Lila saméméh yen aya loba objék digali ku peneliti ti bagian husus VCK-OGPU (VCK - Kabéh Komisi Luar Biasa Rusia pikeun combating counterrevolution na sabotase tina Déwan Rahayat Commissars of RSFSR dina, disebut Cheka; OGPU - polity Serikat State, catetan. Penerjemah urang.)Anu dipingpin Gleb Bokij lajeng grup élmuwan dipingpin ku kapala neuroenergetiky laboratorium Alexandra Barčenko. The ekspedisi dibawa hasilna luar biasa - ieu kapanggih dina Northern Shambhala! Tapi undoubtedly anjeunna dianggap dirina Barčenko Karelia pikeun "tanah pangaweruh gaib kuna".

Numutkeun salah sahiji legenda dieu kudu ayana kuil bawah tanah tina dewi Jumally, nu disumputkeun Vikings Piala Emas. kasempetan Naon boga, teu bisa ngomong, tapi peneliti yakin yén kakuatan gaib disebut ampir limitless. Konon cup ieu pilari sarta mystic utama Rusia Nikolai Rerich. Anjeunna diajar ngeunaan eta ti dokumén rusiah ramana, Konstantin Fedorovich Roerich, salah sahiji pamingpin St. Petersburg Freemasons. Ieu jelas yen misalna hiji artefak Kadé ngamungkinkeun boga -na pikeun meunang kemungkinan wates bisa nepřitáhnout perhatian tentara Hitler urang.

The héran kapanggihna

Tapi kasebut nyaéta dimungkinkeun yén Nazi teu pilari kanggo Piala Viking. Ngan nembe hiji panalungtik Kola Peninsula jeung Karelia Vladislav Trošin dijieun kapanggihna startling. Anjeunna kapanggih dokumén rusiah, anu undoubtedly ngabuktikeun yén Germans dipaké tempat pasukan husus ka nyieun disebut ". Reunites pakarang."

Pangeusi asli Karelia, Sami ngabejaan yen reunites aya leungeun boh alam atawa manusa dijieun struktur nu diwangun ku batu badag diwangun sababaraha leuwih leutik. Dina asalna babarengan, sakumaha maranéhna ngomong, hirup Sami disembah sumanget. "Kalayan bantuan ritual husus bisa nyieun manehna ngalakukeun dina segi elmu pangaweruh kontemporer tugas lengkep teu nyata," nyebutkeun Vladislav Trošin.

fenomena misterius téh hasil komunikasi konstan kalawan roh dukun luhur

Papanggih atuh ayeuna anu sumebar di sakuliah wewengkon Karelia. Éta noteworthy yén batu, unggal timbangan sababaraha ton, bisa ti jaman ka jaman shift. Sami nyebutkeun yen fenomena misterius ieu téh hasil tina dukun komunikasi konstan kalawan roh luhur anu nyicingan wewengkon ieu. Sigana luar biasa kanyataan yén unggal taun jumlahna naek reunites misterius, sabab lamun sacara harfiah tumuwuh ti bawah taneuh. Sarta maranéhanana dina pangaruh angin jeung hujan mimiti digolongkeun eta, aranjeunna sacara harfiah renewed lamun ku hiji leungeun halimunan.

Vladislav Trošin sanggeus sanggeus digali bagian considerable sahiji wewengkon Karelia, nyatet yén Unit Ahnenerbe meureun geus teu mungkin - manehna ampir bisa datangna babarengan jeung ngalebetkeun pikeun minuhan pancén maranéhanana. "Ngan kasampak di peta perang Karelia, ngaliwatan nu nembus garis hareup tur dibandingkeun jeung posisi kiwari faults géologis jeung manggihan cocok yén," nyebutkeun anjeunna. "Ieu hasil tina interaksi Ahnenerbe na reunites Mystic, lantaran dugi lajeng bakal pernah garis ngarecah teu ngarekam, tapi sarupa anomalously core sering muncul dina tempat akumulasi pisan kuat tanaga."

Tapi ngomong kalayan precision mutlak sabaraha jauh di SS elit maju dina panalungtikan maranéhanana, hese, kusabab sadaya ngambah kagiatanana anu ampir sakabéhna ancur. Meureun urang kudu bisa mawa hiji ngadeukeutan acquainted jeung nagara misterius di Karelia. Anu weruh naon Rahasia masih di jero nyumputkeun wewengkonna.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Naon melong Unit pasis Ahnenerbe di Karelia?"

  • Jablon nyebutkeun:

    Karelia mangrupakeun tempat husus sarta kudu geulis tur bahaya (aya nyatu Kujang ngeunaan jalma leungit jeung tempat aneh). Henteu ngan nyaeta aya šungitu situs - https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0ungit Nu asalna tina meteorite pangkolotna dipikawanoh. Karelia tumuwuh aya na Birch, anu ngabogaan kai bodas ti mana éta czars kungsi dihasilkeun sababaraha potongan jati (anjeun tiasa ningali dina padepokan di St. Petersburg, lanté panungtungan) jeung aya ogé megaliths sarta papanggih - http://www.suenee.cz/hora-vottovaara-megality-a-sejdy-karelie. Aya hyptézy anu bagian tina Hyperborea. Tur ngaliwatan eta kabeh tur masih laponští (sámští) dukun.

Leave a Reply