Sersan Clifford Batu (2 Bagean.): Dupi anjeun kantos katingal a UFO?

11395x 23. 12. 2018 1 maca

pentagon"Ieu dimimitian paguneman kalayan salah sahiji kolega kuring, Jigana ngaranna éta Jack. Manéhna digawé keur Tentara Kaamanan Agénsi Tentara AS (Badan Tentara Kaamanan AS) lajeng ieu ditugaskeun ka Badan Kaamanan Nasional, katelah NSAIDs. Anjeunna ditawarkeun nyandak atuh jauh ka dasar militer mah asal, sabab manéhna nu keur dikabarkan kapanggih sapanjang jalan.

Sangkan indit. Sapanjang jalan, urang dikaitkeun kana sagala rupa hal - kulawarga, tentara jeung hal kawas éta. Salajengna, anjeunna mimiti ngobrol ngeunaan kanyataan yén manéhna mangrupa kajadian salila manéhna nempo hiji UFO. Sarta manéhna mimitian taunt kuring: "Dupi anjeun kantos katingal a UFO?" Na mah cenah. "Oh, kuring nempo hal kuring teu bisa nangtukeun."

Anjeun terang, urang diusahakeun nyarita, hiji iteuk saeutik kana témbok, sarta anjeunna nyebutkeun: "Muhun, anjeun ngabejaan kuring. Simkuring babaturan ". Ku kituna kuring dimimitian sangkan anjeunna saeutik deui. Lajeng anjeunna turun kuring off di Unit kuring jeung di sababaraha minggu disebut kuring jeung ngadawuh: "Hei ngadangukeun, anjeun geus pernah geus ka Washington DC, katuhu? Anjeun geus pernah katempo pentagon jeung sababaraha tempat sejenna di sabudeureun anu patut ningali, nu ilaharna dilongok ku wisatawan ".
Ka ieu abdi ngawaler: "No."
Anjeunna terus: "Jadi kuring dikirim pikeun mobil anjeun nyokot anjeun nepi?"

Ayeuna pikir. Anjeunna mangrupakeun 5 gelar ahli, éta aya dina Tentara E-5 (sersan spesialis 2.třídy). Ieu sarua jeung E-5 Sersan. Bédana téh nu mangrupakeun ahli dina widang na kalawan aya otoritas paréntah langsung.
Hal éta lumangsung, sarta anjeunna dikirim atuh mobil parusahaan. "Pohara mahiwal" Teu sangka, tapi kuring henteu mikir ngeunaan eta. kantun: "Héy, NSA - naon anu kuring terang?"

Hiji mobil kalayan supir dieureunkeun dina Unit kuring jeung maranéhna butuh kuring keur sabtu minggu teh, konon wae. Urang indit ka Fort Virginia, ngajak kuring ka gedong jeung kuring disebutkeun: "Ieu markas NSA aya dimana urang nuju bade". Urang indit lempeng kana kantor Jack urang.

Nalika urang sumping dina, aya Jack. Anjeunna kapaksa buka wae. Anjeunna ditugaskeun tugas nu manéhna digawé, tapi engké tétéla datangna, ceuk salah sahiji guys anu éta hadir. Bodo saha ieu sigana salah sahiji babaturan Jack urang ujug-ujug nyebutkeun: "Éta henteu jadi masalah. Naha teu nyandak anjeun ka pentagon ... protože..aha, abdi terang ... nu geus pernah ngadatangan pentagon? Kuring bisa nyandak nu aya, kasampak di naon anu lumangsung di sabudeureun éta pentagon, sarta kuring bakal meunang anjeun aya keur neng ".

Manéhna jadi na dibikeun kuring badge a. anjeunna nyebutkeun: "Nu sakabeh waktos měj babarengan." Ieu némbongkeun hiji gambar. Mangka ngagem bagian berwarna béda nunjukkeun tempat kuring ieu dijudulan buka na dimana kuring teu otorisasi mun balik. Jeung katuhu di handap ieu hal ditulis: "Ieu pohara penting, éta muka sagala lawang ka anjeun. Tetep sepanjang waktos "

Urang indit ka pentagon. Nalika urang ngagaduhan dinya, Isa geus dipigawé kuring sarta nembongkeun abdi sababaraha kantor. Dina salah sahiji titik, anjeunna nunjuk kana salah sahiji kamar sarta ngadawuh: "Di dieu, di kamar di dieu nyaeta dimana 29. Juli 1952 dilakukeun konferensi pers kaayaan jeung UFO, nu dina mangsa éta ieu dilaporkeun jaman leuwih Washington DC "

Gambar Appendix: Bukti UFOs aya? Ku kituna naha maranéhna kaayaan gentlemen di pentagon, naha nulis ngeunaan éta poé saterusna, unggal koran dina kaca lawang, naha foto némbongkeun objék langsung luhureun imah bodas? Dimana sejenna kedah manggihan gambar, jeung ayana badan asing ti luar angkasa serius ... Sugan leuwih Wenceslas Square? :)

Sarta anjeunna nyebutkeun: "Anjeun nyaho, éta wengi 18. August 1952 68 ieu didaptarkeun ETV? "
Na mah cenah: "Yakin, abdi terang ngeunaan eta kacida alusna."
Lajeng anjeunna nyebutkeun: "Anjeun nyaho, bisi neunikátnějším - sanajan mun meunang sagala publisitas - hal éta peuting 19. on 20. Juli. Anjeunna utterly unik. Kalolobaan jalma teu nyaho nanaon. " A wawancara ditarjamahkeun dina detil.

Teras we boarded lift na ujug-ujug ngomong: "Kuring gé nunjukkeun anjeun teh gudang di jero taneuh underneath nu segi lima. Jalma geus kungsi katempo sateuacan. Tapi urang kudu tighten ukuran kaamanan ". Ieu pintonan anu resiko waktos bisa hartosna nu sipatna Nyiapkeun serangan nuklir dina wangunan. "Urang kudu tighten nu segi lima pikeun mastikeun yén urang bisa salamet di jero acara dina bentuk serangan nuklir."

Sangkan indit ka handap. Nalika urang ngagaduhan aya, abdi teu boga pamanggih naon deui ieu floors. Simkuring ngagaduhan aya na ieu pérak saeutik "otomatis". Dina tetempoan kahiji aya euweuh nétélakeun tempat eta boga hareup jeung pungkur dimana jeung anu arah éta sabenerna korsi.

Rover misterius handapeun pentagon

Simkuring ngagaduhan,. Alat ngawangun kawas ditembak, sarta anjeunna nyebutkeun: "Hayu urang disebut monorel, tapi henteu gerak sapanjang lagu eta." Jero, anjeunna némbongkeun kuring hiji obyék resembling pipah leutik, nu ieu sigana mungkin ngadalikeun alat. Ieu ieu tétéla disetir electromagnetically. Urang boarded. Kuring henteu weruh kumaha lila urang indit bawah tanah. Kuring diusahakeun ngajelaskeun tapi salila perjalanan, anu pentagon mangrupakeun tempat hébat. Salila perjalanan, kuring geus dipedar yén kuring teu kudu salempang ngeunaan kanyataan yén alat saeutik ieu teu nuturkeun saha, ngan nyaho dimana nu nuju kamana ... tapi kuring yakin ieu jalan ka gaduh leuwih kontrol, tapi ulah apal eta.

Kuring terkejut sarta fascinated, sabab ieu kahiji kalina kuring geus katempo hal kawas ieu. Urang anjog di hiji tempat dimana éta di sisi panto. Simkuring ngagaduhan kaluar na walked kana panto. Anjeunna lumpat aya koridor panjang - euweuh panto, ngan hiji koridor panjang. Sarta ieu konon éta pentagon bawah tanah. Kuring nyaho yen kami sahenteuna 20 menit. Jeung lamun urang indit ka koridor, cenah: "Anjeun nyaho, loba hal teu naon sigana". Urang sumping ka hiji tungtung, aya nanaon. Kuring kokotéténgan sabudeureun bit na indit deui. Tungtungna, kuring nempo panto na ceuk kuring ka manehna: "Naon maksad anjeun?"
"Dina pondok, loba hal nu teu sakumaha aranjeunna sigana".
Anjeunna knocked on témbok jeung ngadawuh: "A témbok padet, katuhu?"
Na mah cenah: "Hehehehe". Lajeng abdi dimimitian deui: "Naon maksad anjeun?"
Méméh kuring bisa ngomong nanaon, manéhna nyebutkeun: "Hayu urang teu merta dibereskeun". A kadorong kuring. Sarta kuring indit ngaliwatan témbok. Naha anjeun ngartos, aya nanaon aya, tapi lamun ieu mah aya, éta seemed kawas ieu témbok padet. Sarta kuring indit ngaliwatan: "Naon sih anu anjeun lakukeun?" Tapi saméméh kuring bisa cageur sarta ngomong nanaon, abdi noticed nu ieu mah di hiji kamar. Kuring kokotéténgan sabudeureun. Nalika kuring kokotéténgan, aya hal disebut meja sawah, nu aya sia aya leuwih ti hiji méja leutik. Tukangeun meja nu diuk sawah salaku urang sebut wae, a "has Šedivák" - alien.

Gray pentagon

Jeung deui - urang anu kesel - tapi kudu ngomong hal ngeunaan 130 tinggi mun 150 cm cm. Manéhna diuk ambéh leungeun-Na istirahat dina méja jeung kokotéténgan lempeng dina kuring. Kuring éta aya waé. Nalika kuring nangtung nepi, kokotéténgan di sabudeureun jeung kuring nempo eta, ceuk kuring: "Naon sih anu anjeun lakukeun?" Éta naon ceuk kuring mah inget ka poé ieu. Kuring dieureunkeun lamun kuring nempo langsung sakumaha lamun sirah kuring lowered ragaji sirkular. Kuring murag nyanghareupan handap. alien nu ditarik sagalana kaluar tina pikiran kuring - baca sakabéh kahirupan abdi. Éta hal panungtungan Abdi émut ...

Kuring bangun deui di kantor Jack urang. Kuring ieu ngawartoskeun yen nanaon kajadian. Kuring kungsi ngimpi. Taya sahijieun teu butuh kuring di mana waé. Kami aya sadayana waktos tur Kuring ngarasa capé. Kuring kungsi sababaraha sare.

Jack pernah némbongkeun up. Aranjeunna ngajak kuring kana mobil pakuat na drove kuring keur Unit abdi, abdi ieu ngawartoskeun yen naon Jack kagungan misi naon, éta kénéh, éta bakal consuming waktu na sigana mah bakal kaluar minggu sejen saméméh anjeunna mulih. Mimitina mah ieu kontak panungtungan kalawan Jack ...


Leuwih lengkep ngeunaan kahirupan jeung karya Clifford Batu pikeun leuwih lengkep YT Sueneé Semesta

Sersan Clifford Batu

bagian séjén séri

Leave a Reply