implants asing: buktina ahir abductions alien?

9277x 15. 05. 2019 pamiarsa 3

Unggal waktos urang ngobrol ngeunaan asing, ngawangkong ngeunaan sightings UFO. Lamun omongan Kami ngeunaan tanda jalma UFOs nyulik ngobrol ngeunaan na mun anjeun baca ngeunaan hiji pasualan numana batur ngaklaim bisa diculik, anjeun mungkas nepi ka ulikan implants asing. Tapi naon maranéhanana implants - misterius, alat miniatur? Bebeneran atanapi Fiksi? Lamun anu kabuktian kaaslian maranéhanana, ieu bisa jadi implants dianggap kristal bukti jelas ayana mahluk luar angkasa di Bumi.

Pikeun taun masarakat umum geus tormented carita sightings UFO komo dina sababaraha kasus malah hiji patepungan alien. Sanajan kitu, ujian sabenerna carita ngakibatkeun disappointment. Ieu ngan kajadian leuwih mindeng jelema kakara asup kecap nu patali jeung éta. Dina sababaraha kasus, foto dicandak, tapi inevitably aya salawasna patarosan ngeunaan kaaslian maranéhanana. Ku alatan éta, lamun datang ka mahluk luar angkasa sarta UFOs, bukti fisik ieu dianggap Panalungtikan Suci Grail UFO. Jumlah informasi "resmi" ngeunaan fenomena UFO, nu geus dijieun sadia ngaliwatan warta ufologickým sabudeureun dunya téh impressive.

Lengkah pikeun ngadeteksi

Dina taun anyar, rupa pamaréntah di sabudeureun dunya geus dijieun lengkah pikeun nembongkeunSabab dimimitian ngaleupaskeun jumlah cukup dokumén kacida digolongkeun ngeunaan fenomena UFO. Lamun inget, manehna papanggih jeung élmuwan NASA, theologians, filosof jeung sajarah ngajajah cara nyiapkeun dunya pikeun kontak kalayan extraterrestrials, naha dina watesan organisme mikroba atawa mahluk calakan.

Nembe bahan nyebutkeun wangsit The pentagon geus spent sahenteuna 22 juta dollar dina Ngalanglang fenomena UFO dina program rusiahNu geus eksis salila sahenteuna tilu taun. Numutkeun laporan ti taun ka taun anggaran 2008 2011 pentagon spent sabudeureun 22 juta dollar dina program, anu ditalungtik UFO. program rusiah misterius disebut Program canggih pikeun identifying ancaman kana aviation Anjeunna dikabarkan réngsé dina 2012.

implants alien

aneh tanda dina awak jeung implants dicandak ti jalma anu ngaku maranéhanana diculik sipatna hadir iraha batur pretends yén anjeunna diculik ku mahluk luar angkasa. Bisi sasari implants pisan matak, sarta lamun eta ngabuktikeun bahan ieu bisa dianggap bukti ilmiah lila-ditéang ngeunaan ayana mahluk luar angkasa sarta abductions alien.

Dr Roger Leir Ieu meureun jalma anu pangalusna pikeun "pangalaman" dina ékstraksi of implants extraterrestrial. Manéhna nyebutkeun Dr. Leir, 17 dilumangsungkeun operasi nu sasari objék leutik asalna kanyahoan.

Numutkeun Dr. Leira mangrupa aspék ngabingungkeun nu ieu incrustations putative ukuran tina ujung pensil éta alam magnét sarta sababaraha malah dibawa frékuénsi radio. objék séjén anu geus nalungtik, anu fragmen meteorites; logam kayaning gallium, germanium, platina, ruthenium, rhodium jeung iridium. Numutkeun Alex Mosier, anu boga Ph.D a filsafat, kimia jeung fisika, Ngalanglang objék bareng jeung Leir, serat éta pisan sarupa nanotabung karbon, nu nunjukkeun popotongan nya éta dihasilkeun anu dirancang:

"Hal ieu teu kudu kapanggih di alam, anjeun kedah diolah, merlukeun rékayasa rumit sarta teu gampang pikeun ngahasilkeun".

Implants sarta nguji maranéhna

Salaku nyatakeun di mufon.com, tés anu dilaksanakeun dina duanana implants alien dihapus jeung individu sababaraha taun sanggeus bedah. Salaku nyatakeun di Pasal mufonském Nyoplokkeun implants asing: Sateuacan na Saatos Balukar; implants dugaan yén anu dikaluarkeun ti set mimiti operasi éta diulik ku dua pathologists béda lajeng dikirim ka rupa laboratorium keur éksténsif analisis ilmiah bebas.

Steven Greer: Extraterrestrials

Chip sarta implants dimekarkeun geus 60. taun

Dina dugaan implants alien anu ngalaksanakeun tés handap: evaluasi Patologi / jaringan, laser ngainduksi dipegatkeunana spéktroskopi (LIBS), tés Metalurgi éksténsif ngalibetkeun test dénsitas immersion dispersive X-ray spéktroskopi, scanning mikroskop éléktron analisis difraksi rentgenogramickou na hiji analisis éléktron / magnét jeung pasipatan fluoresensi. tés sapertos ngajalankeun layar isotopic. Tés anu dilakukeun Institute Nasional pikeun manggihan elmu (NIDS), lajeng di Universitas New Mexico Tech sarta sumber bebas lianna.

tés conclusions

Dr Leir nyebutkeun:

"The réaksi tina panempatan awakna susuk pisan mahiwal, dina sakabeh kasus ieu éta moal ampir euweuh respon radang organisme. "

Ieu henteu biasana observasi dina réaksi jaringan kana awak asing. Ilaharna, awakna asing study di wkwk, anjog ka sababaraha tipe respon radang akut atanapi kronis, sarta bisa ngawengku formasi fibrosis na cysts. Dina hal ieu nya éta moal. laporan Pathologic tina dua operasi munggaran kaungkap objék logam geus menyimpulkan dina pisan a padet, padet, mémbran abu diwangun ku protéin koagulumu, keratin na hemoseridinu net. Ieu leuwih langsung dina protéin getih jeung sél kulit nu ilaharna kapanggih dina lapisan beungeut kulit.

Ieu ogé kapanggih yén biologis "cocoons"Sabudeureun éta implants ngandung Proprioceptors saraf - Sél saraf sarta tekanan tina tipe salah jaringan pikeun bagian awak dibikeun. cocoons ieu susuk ogé fluoresce héjo caang dina ayana sumber UV.

Dr Leir sarta studio na

Dr Leir (podiatry bedah), anu ogé digawé minangka dokter konsultan Silih UFO Network (=MUFON - Organisasi bebas kalawan rébuan sukarelawan sakuliah dunya yen sacara sistematis ngumpulkeun sightings UFO jeung ilmiah sarta statistik olahan), ngaku yen urang ti mana maranéhna téh diturunkeun objék asing, teu boga scars ditingali atawa distortions di integritas kulit. Aya no tanda peradangan, tapi sinar-X némbongkeun encrustation nu seemed ampir teu mungkin.

spesialis di podiatry (podiatrie mangrupakeun elmu médis kaayaan ulikan kaka, oge perlakuan katuhu jeung perlakuan sehat sarta suku diseased) maot 14. March 2014 (ironisna alatan hiji tatu suku), jadi studi teu balik saluareun anggaran kawates, ku kituna pikeun nyingkahan Éksplorasi sarta pamahaman papanggihan salajengna.

Jadi ubar tebih tur élmu meureun séjén ngalaman ti phobia a lamun datang ka nguji pikeun jalma meunangkeun mun geus diculik. Aya saeutik pisan élmuwan tur dokter anu wani nyandak resiko jeung UFO-nologies, utamana alatan leungitna pamor nu eta brings. Sanajan kitu, lamun kami nepi ka panggih jeung nu misteri of UFOs, ilmuwan, dokter jeung professional sejenna kudu ngamimitian pamikiran ngeunaan kumaha maranéhna bakal milu aktip dina perdebatan on UFOs, sabab ngan lajeng bakal kami bisa pinuh ngartos naon anu lumangsung di Bumi.

Live siaran 15.5.2019 ti 20: 30

Hayu urang ngobrol babarengan ngeunaan kumaha carana terang anjeun Tembok diculik ku mahluk luar angkasa - 15.5.2019 ti 20: 30 Sueneém hirup kalawan. Urang kasampak maju ka anjeun!

Artikel nu patali

Leave a Reply