Chemtrails: épék kaséhatan

14557x 10. 03. 2017 1 maca

Anjeun kadang pikir lamun nempo garis di langit yen sabenerna maneh teu pira kawas saling? Dina artikel ieu anjeun bakal ngalenyepan rupa béda tina chemtrails jeung épék maranéhanana dina awak manusa.

1 seawater asin - Karuksakan taneuh sarta kualitas cai pikeun ngurangan kualitas sarta kadaharan kakirangan. Dries mémbran mukosa ti panon. cai uyah mimiti dipaké dina sataun. 2005 tur antukna geus ngaronjat iklan keur pengobatan panon garing.

2 Beusi-Aluminium - ngabalukarkeun nyeri dina sendi, otot, uteuk, sarta serangan jantung, kacapean, keram. nanoparticles aluminium tembus jero kana awak sarta bisa jadi hésé dislodge. Mangrupa hartosna alus teuing tina Lidah buaya.

3 gips - Rarasaan lebu, dries nu mémbran mukosa tina sungut jeung irung, tur manehna anu leuwih susceptible panyakit.

rasa 4 reminiscent tina cai rancid - ngabalukarkeun wabah flu. Ieu utamana dipaké saméméh mecenghulna awan hujan. Ieu ngandung virus jeung baktéri.

5 hiji zat tip farmasi - ngabalukarkeun gangguan saré, perasaan tunduh sadayana dinten. Ieu settles dina sendi, otot, haté na cavities nasal. Nyegah pamikiran méntal sarta ngabalukarkeun inflammation. Ieu salah sahiji awon.

6 logam, numbing - ngabalukarkeun bareuh tina mukosa nasal, nyeri sendi, stiffness otot, interferes jeung métabolisme magnésium. Akibatna, nu neural gejala, kabebeng na sirah.

7 Walirang - (endog ruksak) - dipaké ku 2011. Ngabalukarkeun suplai getih cukup kana haté, headaches, kacapean, nyeri gabungan.

kimia 8-logam - dipaké saprak 2012 - ngabalukarkeun tekanan darah tinggi, nyeri dina manah, nyeri kronis dina taktak jeung leungeun, rasa keteg jajantung teratur, perasaan raray panas tur Ceuli. Bahaya pisan.

9 Phosgene - Nyeri Sirah, datang ti wewengkon Rongga nasal, nyeri dina sendi jeung otot ngarasa hiji throbbing slight. Perasaan hoream na létoy, rasa sieun sarta tingkat ngurangan tina komitmen (mun lalawanan ka tarung).

10 bisa ngarasa toluene - kacapean, kalemahan, memori goréng, seueul, dédéngéan jeung visi goréng, sensasi dina bayah, kasusah ngaduruk di konsentrasi, otot sarta nyeri sendi.

11 Barium - ngabalukarkeun kekebalan sakabéh anu impaired na awak leuwih susceptible panyakit.

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Chemtrails: épék kaséhatan"

  • Tino nyebutkeun:

    Kabéh nu eta bubu téh ukur ridiculous konspirasi ngaku henteu geus euweuh ilmiah dumasar dvokaz anu henteu naon anjeunna ogé anjeunna sadar chemtrail ukur mitos jelas yén jumlah cutter sabeulah nu di langit ti taun ka taun diangkat kukituna manusa némbongan yén jalma trails kondensasi proliferate moal jalan nanaon mitos ngan lianna.

Leave a Reply