Chemtrails: Jumlah seratan indicative sahiji harian "sputtering" dina sasih panganyarna geus ngaronjat

711976x 03. 03. 2017 1 maca

Nyebarkeun pemberontakan diantara badan kapaksa gawé bareng lantaran tiap bisa mangtaun hal lamun plot succeeds. Paduli naon bisa jadi gains pulitik atawa bahan, conspirators individu bisa ngawujudkeun naon anu ganjaran maranéhanana pikeun partisipasi dina conspiracies, nu mindeng brings hasil jangka panjang (dihaja atawa teu dihaja), sarta anu leuwih bahaya ti jelema anu langsung katempo. Pamiarsa Idaho panitén dilaporkeun yén "nyemprot" di wewengkon maranéhanana miboga di inténsitas. Salaku urang dibahas ieu Kaluaran saméméhna.

Simkuring geus nyaho yén nyemprot hawa, anjog ka "chemtrails" nyaeta realitas hiji jeung nu eta ngandung partikel toksik béda gumantung kana anu lapisan troposphere geus kapangaruhan guna ngaronjatkeun kamajuan téhnologis. Urang terang yen tentara ngagunakeun téknologi komunikasi sarta Imaging maya, anu merlukeun béda sinyalna partikel langit (kaasup barium, aluminium jeung tambaga). Saterusna, urang terang yén LSM yakin pamaréntah yén ngurangan waragad partikel ieu dina hawa ngurangan pemanasan global. Urang nyaho harmfulness potensi partikel (utamana logam beurat), nu disemprot. Urang terang yen nyemprot poean geus jalan saprak pertengahan nineties.

Tur ayeuna urang tiasa nitenan "fallout" Operasi ieu. Dina naon harga kedah tutuwuhan, sato jeung jalma di sabudeureun dunya sangsara pikeun kahayang militér pikeun komunikasi jeung Imaging sistem? Naon manfaat net tina dugaan suprési global warming, nalika prosés ieu téh ngabahayakeun ka sadaya kahirupan di bumi?

Sigana nu chemtrails, dipaké pikeun ngaronjatkeun rupa téknologi ngabalukarkeun parobahan teu bisa balik dina Sistim alam Bumi, di mana gumantung survival na organisme hirup. Ilaharna pikeun survival manusa, ieu ngandung harti yén hasil nyemprot di suprési sistim imun nu bakal ngahasilkeun tumuwuhna pandemic influenza, nu lajeng bakal lemes pikeun manuk.

demise Methodically culpable bumi alam

Kalawan enol input ti pendapat mumpuni na bebas, inohong pamaréntah sidestep prosedur parlemén sarta perdebatan publik dina kagiatan pembiayaan lunatics anu mikir yén ngarobah sistem alam bakal ngahemat dunya. Teu wungkul spekulatif di momen kalayan sababaraha operasi badag nyobian pikeun ngahontal hasil sabalikna. Anjeun teu perlu gelar kuliah sangkan maneh nyadar yén "cool" stratosphere kalayan sagala program séjén anu nyiar "pemanasan" tina ionosphere nu tiasa gaduh konsékuansi mawa musibah.

Ikhtisar Dampak Lingkungan

Dina abad ieu, urang yakin yén urang téh witnessing nu leungit bertahap sahiji sistem alam Bumi disababkeun ku lalaki. "Chemtrails" haseup ditingali tina planes (jeung dispensers tambahan) ngandung partikel ngabahayakeun, mangka ngan pedaran samar tina hal nangtung pikeun program perkara jahat countless.

artikel ieu bakal nyobian debacle global ieu nempatkeun kana kontéks jeung fakta. specs teknis pikeun sakabéh alat dicirikeun bakal merlukeun sahenteuna panjang buku, bisa disebutkeun sagala.

Aturan kahiji pikeun pamahaman: Éta téh kaulinan anu kacida penting tina "meunangna nyokot kabeh" dikawasa kapentingan umum di dunya. Urang searched sarta kami kapanggih bukti penting tina loba operasi global dirancang mitigate poténsi katastrop global.

Loba operasi nu urang encountered salila panalungtikan urang, éta rusiah, ditunjuk minangka sadia ka masarakat. Di sisi séjén, sababaraha umum. Numutkeun kami aya hiji sual fundamental: "Naha saha bakal keukeuh dispose of geo-pakarang ieu na naha batur bakal satuju kana pamakéan maranéhna?"

Kantun turutan duit jalan satapak. Lajeng apal yén panarima tina inpo ieu (anjeun) kudu jadi cukup museurkeun naon urang nyoba némbongkeun, pikeun mantuan kami ngakibatkeun kampanye grand pikeun nyegah karuksakan methodical sahiji sistem alam bumi. Kampanye ngabutuhkeun minat jeung kumawula jalma loba, gagal na dipikaresep bakal ngahasilkeun karuksakan tanah.

Karya ieu panalungtikan urang di kaleuwihan lima taun. Mantau acara sakumaha maranéhna lalaunan nembongkeun rinci manggihan skenario incredibly tanggung jawab nu nuturkeun. Kantun pakasaban urang téh keur ngajelaskeun cara ngeureunkeun karuksakan methodical planét Bumi jeung pangeusi na.

bubuka ringkes

Dr Edward Tunai Mandiri wrote "kertas bodas"- Bodas Paper, dina ngajéntrékeun corrective 1990 strategi operasional sangkan Kadé éta bisa robah arah ekspektasi nu preoccupied grup internasional élmuwan, kaasup Dr. Tunai Mandiri jeung Livermorských laboratorium nasional. Dumasar kana éta hal, konsékuansi dire dilawan global warming, tingkat kritis UV jeung radiasi gamma, anu weakening tina lapisan ozon, sarta jadi sabab sarupa. Eta kudu disebutkeun yén Dr. Tunai Mandiri, ogé dipikawanoh salaku "bapa bom hidrogén", éta jawab loba strategi gering-katimu, bari di salah henteu nyandak kana kasalametan akun, dampak atawa étika lingkungan.

Nurutkeun Tunai Mandiri UV lampu alatan lapisan ozon na warming jeung épék ngabahayakeun bisa éféktif diteken alatan pulverization partikel sub-micron ka lapisan béda tina atmosfir. Barium, aluminium, thorium sarta selenium ngabentuk hiji partikel sub-micron, nu lajeng disemprot tina jangkungna hébat sarta ionize a tegangan husus. Simkuring yakin yén ionisasi nu ngamungkinkeun partikel janten nepi aya leuwih lila. Matrix partikel muatan listrik tiasa sampurna pikeun ngadalikeun widang frékuénsi radio. Téoritis, logam beurat bisa nyerep tur ngagambarkeun cahya panonpoé sahingga ngagambarkeun 1 mun 2 persen radiasi UV deui kana spasi. Tunai Mandiri ogé dianjurkeun pamakéan militér sarta pesawat sipil pikeun menyemprot salaku loba keur kaperluan eksperimen

Simkuring yakin yén palaksanaan na pamakéan militér saterusna ieu ogé ngabuktikeun. Dina program, AS Departemén Pertahanan (DoD) - AS Departemén Pertahanan disebut "RF leuwih dominan" Tentara experimented kalayan perbaikan, noise atanapi bouncing komunikasi radio ngagunakeun partikel ieu.

teknologi AS Angkatan Udara RTD Imaging taneuh maya pikeun pilots pesawat tempur geus gumantung atmosfir ogé ditutupan ku logam beurat. Dokumen Angkatan Udara AS headline ngarojong "Cuaca - KOMUNITAS Force multiplier: owning Cuaca ku 2025" murni militér ngajelaskeun mangpaat maké manipulasi troposphere pikeun ménta "sorangan" cuaca. program Angkatan Laut urang RFMP nyaéta program militer sejen misalna anu ngagunakeun partikel logam beurat, kaasup orat aluminized nu karakteristik operasi militer dinten ieu.

proyék Cloverleaf ngajalankeun ku CIA éta salah sahiji program mimiti dumasar kana partikel aerosolized tina logam beurat. Masif nyemprot ka stratosphere / troposphere anu dibuka. AS Departemen operasi Pertahanan, sakumaha nu ditétélakeun saméméhna, dituturkeun, salaku Angkatan Udara AS mimiti ngawangun kana strategi ékspansi pikeun merangan pemanasan Global maké modifikasi cuaca atawa rékayasa géologis.

suppliers Federally disatujuan (FACs) anu ogé kaasup kana usaha global ieu simpen nagara ti doom tangtu. FACs nya éta bagian tina aspék panalungtikan, ngembangkeun, sarta ngembangkeun proyék ieu. utamana Hughes Pesawat Corporation of California diarahkeun sagala usaha arah ieu.

Thorium jeung oksida na, aluminium sarta silikon karbida anu kapanggih dina campuran husus ditunjuk "Welsbach Refractory Seeding Ajen"(AS Patén 5, 003,186 -. 26 3 1991.). patén ieu dibales Hughes Pesawat Corporation sataun 1990. Welsbach Refractory Seeding 1990 sataun mimiti disemprot kana stratosphere leuwih wewengkon badag tina Amérika Kalér.

Ieu meureun maréntahkeun loba operasi sapanjang Western Hémisfér, nu tumuwuh marengan operasi pikeun ngurangan depletion tina lapisan ozon dipingpin ku Angkatan Udara AS, disambungkeun ku auroral aktif panalungtikan frekuensi tinggi (HAARP) dina Alaska. ironi teh nya eta HAARP ngirimkeun jutaan watt listrik keur haneut nepi ionosphere bari maranéhna téh ngawengku partikel troposphere tina logam beurat ngabalukarkeun cooling of troposphere nu.

Regenerasi ti lapisan ozon éta salah sahiji tugas 3 pikeun HAARP, sakumaha geus ceuk Dr Bernard Eastlund, manggihan sarta diréktur HAARP. Panalungtikan dina pemanasan ionosphere ieu dipasang ku Angkatan Udara AS jeung Angkatan Laut. HAARP bisa dipaké salaku pakarang, kitu paling Operasi na ieu diungkabkeun.

HAARP dipaké dina sababaraha misi rusiah, dimana cuaca robah hiji obyektif fundamental. Microwaves ngabogaan hiji frékuénsi pisan low (ELF), frékuénsi pisan low (VLF), sarta sistim sejenna dumasar kana EMR / EMF ngawangun pikeun ngirimkeun radiasi éléktromagnétik kana atmosfir sarta cerminan ti ionosphere deui ngaliwatan atmosfir / stratosphere, dimana maranéhna keur atomized partikel, serat polymeric sarta séjén éléktromagnétik radiasi absorber. reflectors salajengna nu dipaké pikeun ngarubah jet prevailing ngarobih cuaca.

Dina loba kasus, sistem téhnologi dipaténkeun kapanggih keur merangsang kagaringan. Nurutkeun ditempo stimulasi téknologi kagaringan lumangsung ku Élmu sarta Téknik kalawan microwaves stratosphere. semprot partikel kana spasi hawa lajeng ngarobah gradién tina Uap ti microwaves HAARP. Ku kituna, drying lumangsung Wewengkon kimia ditulungan barium titanate, aluminium jeung kalium métil mixes.

HAARP mantuan pikeun "ngalereskeun" retakan ozon. Ieu anu jadi dadasar pikeun strategi of recovery ti lapisan ozon pakait sareng HAARP. Sanajan kitu, ngagunakeun patch "patch" geus jadi praktek umum pikeun Angkatan Udara AS jeung FAC operasi hiber. Angkatan Udara AS anyar (2001-2002) resorted kana pamakéan téknologi unmanned (UAVs). platform Robotic sanggup ngangkat kudu aya kru hiber. Robot teu ngawadul na teu nyarita. Sajaba ti éta, elmu tina campuran semprot retakan Welsbach ozon na patching migunakeun bahan kimia anu ngabahayakeun pikeun manusa jeung lingkungan.

261 taun

bahan Reflective Welsbach nganggo aluminium, thorium, zirconium sarta logam lianna nu refract radiasi, kitu ogé oksida logam. Thorium ampir kaayaan unsur -% purity 98. Thorium jeung dua persen sésana (diidentifikasi minangka bahan radioaktif) pamustunganana tumiba ka taneuh. Tengah sarta Wétan Kanada nempo hal nu ieu klinis diidentifikasi minangka karacunan thorium. Aya henteu sumber sejenna thorium dina kaayaan, sagalana ti nyemprot partikel aerosolized tina logam beurat kana stratosphere nu.

Komponén reflective Welsbach campuran, nyaéta alumina jeung silikon abrasives carbide pisan alus (zat janten taneuh) sanggeus inten. micron sarta sub micron powders ieu tiasa ragrag ngaliwatan hiji atmosfir jigana taat ka napel surfaces dina komponén fungsi tina pesawat ngapung ngaliwatan "gravel plume". minyak bumi dilarapkeun ka stabilizers horizontal na nangtung, jangjang, flaps jeung gear badarat bisa ruksak parah ku lebu kacida abrasive misalna tina campuran Welsbach sarta bisa ngabalukarkeun heverových parsial grinding logam sahingga ngabalukarkeun gagalna lengkep atanapi ngaganggu kontrol jeung ngakibatkeun serelek uncontrolled atawa nanjak. Simkuring yakin yén taun 261 Airlines Alaskan conto kaayaan sapertos.

taun Alaskan 261 dina hiber poean na flew ngaliwatan "gravel plume" Operasi chemtrailových nu pakait sareng operasi Welsbach, dina prinsipna sapanjang Basisir Kulon ti kidul ka Dallas wétan.

pesawat sejen, naha militer, sipil atawa angkutan barang ogé ngalaman kagagalan komponén hiber nu kasebar normal ditugaskeun ka tempat gawe unsatisfactory mékanika pesawat. Kacindekan anu sarua (komponén gagalna alatan layanan goréng) lumangsung Board Kasalametan Transportasi Nasional (NTSB) salila panalungtikan na kana 261 hiber panungtungan gering-fated di Alaska.

"Koreksi" liang ozon

Komposisi nu utamana dipaké pikeun paling liang patching ozon, utamana diwangun ku selenium, hidrokarbon aromatik kayaning toluene na isomér xylene dicampur. Deposit campuran racun disemprot ti airplanes digolongkeun dina stratosphere, kakara luhur tropopause nu - lapisan ozon. Ozon atanapi oksigén triatomic ieu gancang ngawujud dina mangsa selenium hidrokarbon irradiation sarta UV / cahya panonpoé actinic. Ieu idéntik jeung réaksi foton / kimia nu nyababkeun "ozon ngageter" dina poé kasebut sarta éta masalah. Réaksi selenium dina lampu solid state na ultraviolet sarua réaksi xerography: copier dibangkitkeun saeutik ozon, toners selenium nalika irradiated kalawan radiasi UV.

Satelit pikeun Mapping dina total ozon (TOMS) dikonfirmasi yén operasi pikeun ozon entangled utamana lumangsung di bagian kalér Amérika. Urang neuleuman fenomena ieu ti awal 2000 sataun.

Konsékuansi leupaskeun selenium / hidrokarbon aromatik (Aya bukti penting yén hal ieu kajantenan sababaraha kali di AS jeung Kanada) anu jawab paparan kaleuleuwihan mun bénzéna. Kanyataan yén bénzéna nyaeta karsinogenik, mangka dipikawanoh henteu ngan sangkaan. kontaminasi bénzéna tina cai permukaan nyaéta ancaman konstan. Gejala karacunan nu sarua karacunan selenium ku logam beurat lianna (misalna raksa).

"Fallout"

Simkuring gaduh bukti cukup pikeun bisa disebutkeun yen modifikasi cuaca leuwih leutik sarta leuwih badag terus nyokot tempat dina skala global. Alatan pajeulitna masalah urang zestručníme jenis analisis handap chemtrailového sputtering tur konsekuensi na di AS jeung Kanada.

Tanpa mahiwal, kabeh operasi nyemprot anu dilumangsungkeun ku kituna masarakat teu gaduh pangaweruh ngeunaan aranjeunna sarta henteu resiko kaséhatan atawa dampak dina lingkungan geus dikintunkeun ngayakeun publik atawa para ahli sangkan bisa nganyatakeun sahenteuna. Ieu dina diri constitutes palanggaran Code Sipil Amérika sarta protokol well-dipikawanoh tina kabiasaan koperasi ti Mayar leuwih dunya.

peneliti bebas profésional narima loba sampel taneuh jeung cai di sakuliah Amérika Kalér. Tembok subjected kana analisis ilmiah jeung hasil anu documented. Nguji némbongkeun tingkat karacunan tina barium na métil aluminium dina loba widang sahiji AS jeung Kanada, anu boga sumber luar logam beurat.

Barium sarta aluminium ogé bisa kapanggih dina getih atawa jaringan sampel manusa, loba di antarana anu dikirim ka pajabat kaséhatan publik ku pamundut nangtukeun sumber tina racun ieu. organisasi publik nampik pikeun ngaidentipikasi sumber ti barium paparan jeung aluminium. tingkat toksik tina logam beurat nu ogé kapanggih dina jaringan sato domestik jeung liar.

Tapi jalma jeung sato téh teu hijina organisme kapangaruhan ukur fallout chemtrailovým. sistim biologis Pengetahuan Alam ngawitan gagal, mikroorganisme penting dina paeh taneuh kusabab barium sarta aluminium. baktéri Ieu jawab nu keur ditransper gizi tina taneuh, akar tutuwuhan jeung tatangkalan. Uyah of barium / alumunium anu basa jeung robah pH tina cai jeung taneuh rada ka sababaraha spésiés tutuwuhan moal bisa salamet. Ceuk para ahli urang dina widang tanpa baktéri nu bakal tumuwuh tangkal alam mungkin. Chemtrails sacara sistematis ngarobah kasaimbangan penting pikeun kahirupan tutuwuhan jeung bukti swarming baktéri punah. Sajaba ti éta, genetik dirobah bahan biologis, jeung genetik mutated jamur anu boga fungsi minangka bioregulators bisa jadi keur manusa jeung lingkunganana malah leuwih goreng ti kimia nyemprot sorangan.

singgetan

Kajadian 1990 anu dicirikeun ku frasa kawas "pasar anyar" jeung "pamaréntah anyar" dina rasa positif, salaku panutup pikeun operasi covert ogé dilumangsungkeun ku Angkatan Darat AS jeung pagawe padamelan kopral migawé bareng kalayan organisasi internasional jang meberkeun panalungtikan rusiah di wewengkon kayaning kontrol cuaca, modifikasi kontrol cai / dahareun leuwih ngembangkeun pasar farmasi keur pengobatan kasakit anyar - sagala nu patali jeung naon we nelepon "chemtrails".

Kami sakelompok jalma prihatin sabudeureun dunya anu jutaan urang jeung kami rada yakin urang witnessing maotna dipake pikeun bumi alam dina nami commerce, pamaréntah kakuatan utama sarta bentuk kejem sosialisme enforced Industri leungeun. Téknologi dipaké pikeun ngarobah kasaimbangan Bumi nu kejem sarta chemtrails ngandung zat anu toksik sarta berpotensi bisa nepi ka tiwasna.

patani kulawarga bebas di AS jeung Kanada geus pernah ngalaman sapertos halodo panjang sapanjang jeung amalan agrésif of counterparts multinasional disubsidi, nu éta komponén interconnected of a konspirasi antara wawakil pamaréntah sarta direksi pausahaan anu Tujuan éta nyorong patani ieu kaluar tina pasaran.

Sakumaha nu kabukti ayeuna kaluar, kebon kulawarga nu ditebus ngalawan aranjeunna agribusinesses. Sagalana anu dipelak jeung dipanen dina kebon ieu anyar kadaharan sacara genetik geus dirobah, nyieun pakarang.

Dr R. Michael Castle mangrupakeun lingkungan profésional, nu owns bijil Nasional pikeun assessment tina resiko jeung lingkungan 15 taun pangalaman dina widang ieu. A kimiawan polimér 22 taun saméméh wangunna Konsultan lingkungan sarta Téknik tetep a Castle Konsép konsultan, Inc., Anjeunna oge anggota Board Panaséhat internasional Organisasi Kaséhatan Pengetahuan Alam Dunya (Dunya Yayasan kaayaan Ku resiko lingkungan).

CATETAN: Dr Castle kalawan rapat, peneliti séjén sanggeus chemtrails katimu hukum "The hasil ngahijikeun Tatar Arsitektur dingawitan Act"2003 taun dina urutan eureun salamina tur ngawatesan lila kayaning ngurangan kimia naon baé kana atmosfir / stratosphere leuwih sakabéh buana Amérika Kalér. Sanajan kitu, anjeunna ngaharepkeun yén congressmen AS nu anjeunna ngaharepkeun yén hukum ieu bakal ngamajukeun, leungit suku nalika maranéhna sadar yén pamaréntah Amérika nyaéta strategis aub dina loba aspék debacle ieu.

Dr Castle ngaharepkeun yén sakali jalma sadar anceman kumaha caket kana kahirupan di bumi nu ieu kampanye chemtrailové sombong jeung tanggung jawab, sarta yén urang tiasa ngalaksanakeun bans on kagiatan sapertos salawasna.

Artikel nu patali

7 komentar on "Chemtrails: Jumlah seratan indicative sahiji harian "sputtering" dina sasih panganyarna geus ngaronjat"

  • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

    Kusabab skandal nonton raket kimiawi ieu, sangkan kuring can tangtu pastikeun yén dina bulan panganyarna geus ngaronjat aktivitas pohara beracun dina hawa.

    • Standa Standa nyebutkeun:

      Sugan eta bakal jadi istiméwa lamun wrote dina unit sarta salaku "aktivitas toxckou" ukuran naon nilaina leuwih pamadegan sababaraha bulan, jeung sabaraha ngarupakeun nilai sanggeus nambahan.

      Lamun ukur Anjeun proyek pamendak anjeun, paduli kanyataanana, sakumaha diantisipasi, éta euweuh data beton jeung ověřitelmá teu nangtukeun.

      • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

        Langkung metot ti eta bakal kasampak di ukuran nu aya di Internet. Anjeun geus dua kali ngalaman kasempetan pikeun ngukur ilubiung kalawan kami sarta unggal waktu anjeun handapeun selhal..hmm :-( kituna naha masih ngan rejpáš nalika nepřičiníš dirina?

        Malah leuwih narik téh inget kumaha ayeuna disebut dina. Vietnam Perang, Amérika meluncurkan orgy kimiawi sakumaha "Agen Oranyeu" dioxins toksik na defoliants disebut. Herbisida maimed rébuan barudak polos, awéwé visinil. Sakabéh populasi. Dioxin, nu éta bagian tina karsinogen kanker-ngabalukarkeun paling bahaya. dinten ieu dilahirkeun barudak cacad. Nalangsara ti deformities tina leungeun, eyelids visinil. Sakabéh bagian awak. Aya ogé gangguan imun atawa infertility.

        Ku kituna loba fakta kafir sir. Waktu éta anjeun teu di dunya nu kabagi sarta ogé lumangsung nejzrůdnější kejahatan maranéhanana. Sarta kuring teu naon dituturkeun sanggeus ninggalkeun Yankee kimia nu dina Kamboja sarta Laosu..rudí rouge jsb ....

        Gagasan téh hiji hal, tapi jalma committing kejahatan pernah gaduh kayakinan mah. Proyéksi tur data nyarita keur diri.

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Kumaha bae maneh Sanajan loba kecap, tapi tetep teu ngabales kagiatan toksik sarta ngukur sabaraha (jeung nu unit) anjeun diukur saméméh jeung sanggeus dugaan kanaékan.

          -

          Lamun mastikeun analisis, ngumpulkeun sarta ngirimkeun deui caina.

          barudak dimaksud anu dilahirkeun na masih dilahirkeun.

          Sabaraha kedah janten yén ieu pangaruh chemtrails? Hayu urang ngabandingkeun eta jeung angka ti Abad Pertengahan atawa mimiti 20. abad. Eta bakal alus mun ngawengku hipotesis alternatif ngeunaan dampak buah ruksak. Naon ngeunaan umur ti ibu?

          Kanyataanna, pamakéan defoliants di Viétnam (ku jalan: bagian dijieun di nagara urang) ieu zolčin, urang bisa satuju.

          • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

            shit yén di Vietnam, kuring masihan salaku tara nyieun jelas sabaraha jauh bisa balik kabodoan manusa. Lamun geus dibuktikeun yén chemtrails Éta kanyataanana, jadi Kuring heran kumaha skeptics nu tradisional squirm.

            saliwatan, dirojong di Czechoslovak kalér-Vietnam sacara harfiah militarily materially, ku kituna kacida teu mungkin yén komposisi nu herbisida na defoliants méré Amerika ... lamun mikir ngeunaan eta béda

            planét ieu littered kalawan kimia meh boga pangaruh dina sagalana, kaasup barudak, ibu jsb ...

            • Standa Standa nyebutkeun:

              Amerika disadiakeun via perantara trichlorophenoxyacetic asam tina Neratovice. Ieu salah sahiji dua komponen Agen Oranyeu.

              Kimia anu praktis sadayana sabudeureun urang. I do. (Lamun henteu, naon anu teu? Vakum?).

              Ngeunaan chemtralis: eta hayang bukti yén pesawat anu keur hal lian ti knalpot. Kanyataan yén dina kaayaan béda kalakuanana béda, abdi ningali dina taneuh. Ngan lalajo pikeun poé tiris exhausts mobil atanapi outputs pasangan.

              mamang Skeptic lamun maranéhna teu bukti. Kuring henteu weruh lamun éta equivocation.

Leave a Reply