Lalampahan ka Bali (3 Bagean.): Dina Fingertips anjeun

5714x 06. 01. 2019 1 maca

Ninggalkeun bandara di Dubai. Ieu 09: 00 isuk waktu lokal. Bakal aya hiji hiber dalapan jam dina pesawat ka Pulo Bali, dimana urang kudu darat di 22: 00. Kumaha saeutik nu diperlukeun pikeun ngaktipkeun anjeun ngarambat dina jangka waktu ... :)

Po leumpang Dubai Urang indit deui ka bandara. Aya kénéh sababaraha jam kana perjalanan, sangkan katingali pikeun tempat dimana maranéhna bisa beristirahat sarta kamungkinan prop. Tungtungna, abdi angon ukur ngeunaan sajam. Ieu pajeujeut - beuki I teased antibiotik panungtungan. Saleresna mah ieu kahiji kalina dina leuwih ti opat taun nalika kuring megatkeun pikeun Resort ka Pél lantaran nyeri tikoro abdi bray seuneu ngan méméh miang. kali séjén Kuring resep pikeun digawe jeung énergi ti bumbu na kristal penyembuhan, tapi kuring jadi saeutik waktu. Kuring ampir wondered naha semesta ieu nyobian atuh ... lamun kuring hayang kabisat badag. Anjeunna sumping gelombang mimiti nervousness sarta kurangna sare jeung kacapean ti jero tiis. Annoyance kitu, manéhna indit sanggeus isuk green tea kalawan baguette :) Ngan jadi happier.

Simkuring nuju bade Boing BA777-300 Émirat. pesawat anu luhung, dibandingkeun Flydubai eta moal bisa ngaevaluasi. hiji kecap endah pisan! Dianjurkeun - sababaraha kali kami pleasantly kaget - salaku wanda attendants hiber sarta stewards, sarta spasi badag pikeun suku sarta Pilihan agung pilem jeung hiburan lianna. Ieu bener amis tur saé mun anjeun nganggap yén urang spent dina pesawat dalapan jam. Nicely nyandak ngurus urang. Salila penerbangan, urang ngagaduhan masakan vegetarian dua kali euyeub. Ieu mangrupa inuman haratis nanaon nu - sagala di penerbangan ongkos.

papanggihan geulis tur sabenerna merealisasikan nu ujug-ujug anjeun di katulistiwa. Anjeun hiber sabudeureun tempat endah nu nyaho ukur tina tipi jeung anjeun ujug-ujug pounding haté. Kuala Lumpur, Jakarta, Singapura, Sumatra jeung Jawa dina pesawat peta sareng anjeun dina jarak mesem Hong Kong. Rarasaan nu gaduh sagalana dina jangkauan leungeun ... Kabéh tempat ieu mibanda hiji hal di umum na nu aya cai. Gaya nu smoothes unggal dinten ku nganiaya daratan, nyieun bentuk unggal bagian planét urang geulis. The hayang weruh sarta museurkeun ningali peta hiber.

Urang anjog saeutik telat alatan pulo anu hujan sengit na thunderstorms. Beuki kami keprok na hatur nuhun! Ieu peuting.

Dina bandara lounge baris ngabagéakeun urang Monyet Raja kalawan prasasti: "Wilujeng sumping ka Bali" (Wilujeng sumping di Bali). Ayeuna kuring ngarasa tanaga kuring di Pulo keuna jiwa-Na. Kuring papanggih rupa mesem friendly. Ieu deui ka dunya sagemblengna béda ti AS atawa Dubai.

Wangunan terminal téh antrian kacida panjangna. Kuring sasama travelers ngantosan ampir sajam keur bagasi. Simkuring boga acan nungkulan jurusan imigrasi dina poé 30 visa wisata sarta lulus inspeksi final deui. Sanajan aya 22: 00, sakumaha saméméhna sanggeus tengah wengi ningali ranjang orok teh.

Ujug-ujug datang pelesir a. Ieu dilakukeun kuring a millionaire !!! Ngarobah rupia euro (IRD) jeung ujug-ujug kuring kantong jutaan di catetan bank, anu teu bisa malah bener cacah! Ieu rarasaan aneh. Abdi tiasa ngarasakeun eta pindah ... psyche kuring salaku I muhasabah setélan sorangan. Kuring ngarasa hiji saeutik aman, sabab éta anyar pikeun kuring. Ngan laun kuring nyadar yén proverbial ieu gampang datangna sarta gampang lebet. hal bakal;). Jumlah pastina ngalaman CZK = 1 632 IRD jeung harga barang jeung jasa anu cocog. Abdi ngarep pisan Ngalanglang dunya aneh ieu ...

Di bandara kami milih taksi ku perasaan. Kami kabeh pisan capé, jadi sanajan urang sadaya diajar yén harga dieu kudu nawar, jarang satuju sareng nyetir handapeun 10 USD. Simkuring nuju bade Bakun Beach Resort hotél, nu urang milih babarengan pikeun wengi munggaran. hotél ieu dikurilingan ku greenery sarta boga kolam renang sorangan. Katuhu nyilangan jalan téh toko departemén badag. Saeutik Room pisan mewah - dina salah jeung tanda asterisk.

Ruang malah on tunes gancang WiFi, abdi dikirim Anjeun pasangan mimiti gambar tina situs badarat. Sanggeus ngeunaan 03: 00 wengi. (Beda antara Iraha nya jam 7 Tah eta sareng anjeun 20:. 00).

Kami embarking dina YT Greentara mantra urang satuju jeung rencana poé saterusna. Simkuring hoyong nyewa hiji pituduh pribadi pikeun mantuan kami dibere tempat perlu. Urang neangan nu kami geus moal anjog di sabtu minggu teh, nalika Pulo dilaksanakeun celebrations pangpentingna taun. Éta tradisi lokal, dimana paling wisatawan teu tiasa, tapi urang junun ngatur hiji lawang misah ...

Kituna kiwari kuring ngomong wilujeung jeung kecap tina salah sahiji Monks Bali: Tetep panon anjeun muka lega, tapi anjeun bisa nempo keindahan pangeusina, imah anjeun kudu boga visi jeung hiji haté muka jeung pikiran bentang. Lajeng bakal kajadian dina miracles kanyataanana Anjeun nepodobající teu kitsch.

Anjeun tiasa ngarasakeun carita pangalaman sabenerna mistis ngeunaan hiji ritual lokal. Aya berjuang saeutik ku sambungan kana Internet. Kuring gé meunang kartu SIM lokal sarta coba janten langkung online. Abdi hoyong Anjeun diasupkeun dina siaran livePas mungkin. Aya pisan abdi hoyong nembongkeun maneh na ngabejaan Anjeun ... na abdi gaduh mung dinten munggaran! Kuring gé nelepon pas mungkin. :)

[@ 05.01.2019 03: 00 Bali]

Diropéa: 24.03.2019, 21: 20

Lalampahan ka Bali

bagian séjén séri

Leave a Reply