Czech Télévisi confers sasaran pangaruh cuaca leuwih Éropa

736326x 06. 04. 2016 1 maca
Diropéa: 17.08.2018, 12: 15

The CT patempatan di salah sahiji program atikan populér planét Élmu on topik Iklim lalaki ngadominasi? dicaritakeun yén ilahar dipigawé pangaruh cuaca leuwih Éropa kalawan bahan kimia. fenomena ieu dipikawanoh hususna dina sambungan kalawan chemtrails.

Daniela Řezáčová z Institute of Arsitektur Fisika tina Akademi Élmu sacara harfiah nyatakeun: kontrol Cuaca dilumangsungkeun ku susunan prosedur nu sacara koléktif disebut awan inféksi sakumaha jieunan.

Kana awan, nu kudu leyur, atawa Selang bumi conveyed partikel mikroskopik zat anu initiate réaksi jeung pangaruh nu dipikahoyong.

Daniela Řezáčová: Partikel nu diangkut ku hawa kana awan di jangjang tina pesawat, dimana maranéhna keur ayana haseup atomizer anu ngandung partikel mikroskopik. Atawa taneuh-to-hawa misil atawa cangkang barisan mariem jeung mortir nu némbak kana awan luhur sanggeus ledakan jeung aya kedah ngahasilkeun loba partikel ieu. Pangbasajanna sarta sahanteuna mujarab nu Generators taneuh.

Awan anu kainfeksi rupa bahan kimia tina épék béda. Kadang-kadang awan ti planes dusted kalawan iodida pérak. Hatur nuhun kana ieu, méga ngawitan ngabentuk kristal és salaku bibit pikeun galvanizing sabudeureun éta tetes gedé hujan. Pérak iodida boga struktur nu sarupa jeung és. Hal ieu ngabalukarkeun awan ka tamat tadi. Akselerator hujan bakal dianggo tabel biasa uyah (natrium klorida) atawa teuing garing és granules.

RNDr. Anna Strunecký dina kuliah misah on topik Naon ngajadikeun uteuk anjeun kalawan chemtrails dipedar ilmiah dibuktikeun konsékuansi ngarugikeun tina pamakéan jalma spésiés kimia nu luhur admires Řezáčová. Karya ngalawan Ny RNDr. Strunecký anggota Akademi Élmu implikasi deeper of mreun nya teu nungkulan teuing. Ceuk maranehna, sabab aya euweuh data relevan.

Laporan awal nyaeta masih aya di arsip tipi Czech.

chemtrails anu

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

7 komentar on "Czech Télévisi confers sasaran pangaruh cuaca leuwih Éropa"

  • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

    dilettantes Komunis resep sorana angin sarta hujan jeung kumaha fared. horrors kapitalis - inohong bahan kimia disemprot langsung kana hawa, sarta kami kabeh hirup. Teundeun malevolence ieu sareng ngahemat pangeusina kalawan sakabeh organisme nu nyicingan eta acan.

    • Standa Standa nyebutkeun:

      Cukup waktu underestimate komunis.

      Waktu éta dying tangkal nangtung sapanjang pita hosrských (bijih Pagunungan anu kimia praktis deforested). batu Rainwater rospouštěla ​​(patungna Baroque dibere dekade nyandak leuwih ti méméh pikeun abad) anu dileupaskeun ka atmosfir unggal taun jutaan ton walirang, tapi kedah ogé ratusan rébu tina ton uranium.

      Ngalawan ieu, jaman kiwari bisa balik ngubur.

      • Sueneé nyebutkeun:

        O ngalawan dua sodara geus ngalaman ngan 10 taun, tapi sabaraha langkung Standa rebuke sahiji jenis kakuatan teu alamat kualitas udara jeung naon anu dihapus vs. Martin catetan, atuh ku kituna boga hasil ngarasa yen mode ngayakeun nyaéta kalayan anu loba incinerate. Komunis batuk filtration na desulphurisation, najan kapitalis disaring tur desulfurize, tapi deui lalulintas di tunjangan sarta ngahasilkeun brothel nu quantitatively beuki jadi dina kualitas béda.

        • Standa Standa nyebutkeun:

          Ieu bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngitung.

          Crete sagala zat katelah "mess"?

          Oksigén? Cai? CO2? Sulphates na sulphites? Debu (sanyawa aluminium, silikon, kalsium, ...)? Batubara? Uyah? Zat séjén? Mana?

          • Sueneé nyebutkeun:

            warta alus, Standa, éta ieu téh video nu zimenene analisis kimia. Kumaha tuntas I teu bener kitu. Abdi teu disusud, nu kiwari moal. :( Sanajan kitu, kuring tetep gagasan terus-terusan yén madam of AV CR Prasasti lamun eta dimaksudkan rada serius. Kuring manggihan eta hak-hak geulis fundamental dina konteks chemtrails.

            • Standa Standa nyebutkeun:

              Pikeun kuring ieu serius. cuaca anu influencing loba percobaan leuwih saratus taun. Malah dina spiscích Old Saterhand Karl May manufactures hujan buatan di persis cara anu didadarkeun di dieu (perantara keur inféksi atmosfir kondensasi inti).

              Kuring sieun pangaruh pisan heubeul. Prokop Divis ampir lynched riungan pikeun halodo unprecedented di 1780, anu, numutkeun désa disababkeun rod kilat-Na.

              pertanyaan anu rada ukuran. Pikeun abdi, hiji vlivňování jieunan sarta ngahaja sapertos sakabehna negligible ngalawan pangaruh unintended tina manusa jeung duanana babarengan téh jadi leutik dibandingkeun kumaha alam teu ku sorangan.

              -

              Ngeunaan analisis video: naon anjeun teu ngalakukeun sorangan, nepi ka salawasna boga kayakinan saeutik. Tapi kami bisa ogé ngabongkar nganalisa dijieun tempat di lingkungan urang, sabab bisa diverifikasi ku saukur keur digambar up cai ti puddles.

              • Martin Horus Martin Horus nyebutkeun:

                Komunis atawa kapitalis, taya sahijieun boga hak ngancurkeun alam jeung kahirupan manusa. Salaku Wasalam perlindungan alam jeung Komunis dinya éta bener surah di sorangan. Sababaraha leuwih taun di kakuatan tur kaluar ti area abu ieu.

Leave a Reply