CE5: Hayu urang sambungkeun

Ngahudang masalah CE5? Pilari inpo nu langkung lengkep ihwal fenomena ieu? Dupi anjeun patepungan nutup na anjeun teu nyaho saha jeung mercayakeun sareng anjeun tanpa keur dianggap fool a?

Kitu ogé sakuliah dunya Céko Aya rupa-rupa grup anu nungkulan fenomena ieu. Salah sahijina nyaéta inisiatif CE5.

Lamun hayang nyaho naha éta téh di sakuliling anjeun kawas-dipikiran baé, anjeun tiasa nempo peta dina kaca AND Kontak Network. Ieu mangrupakeun aplikasi basajan, dimana saha bisa ngadaptar haratis sarta ngantep batur nyaho yén éta téh panjang gelombang nu sami. Mangga, nalika anjeun ngadaptar salawasna ceuk sorangan sahenteuna alamat surélék (jeung sapuk kana ieu publikasi na), naha maneh bisa ngahubungi.

Kalawan aturanana pikeun leuwih ti sataun, unggal bulan urang papanggih di tearoom nu Hiji sajak tearoomDina Iraha. Istilah ieu dibéréndélkeun di rapat almanak. Anjeun tiasa datangna antara kami jeung maneh!

Hayu urang nyambung jeung ngirim kami dipilampah

Surélék anjeun (diperlukeun)

nomer telepon Anjeun (diperlukeun)

talatah Anjeun

Ngalanggan buletin