occultism

Ieu alus zInternal nangtung turun ka bumi sarta nyadar yén aya jelema anu neangan lalampahan spiritual ngaliwatan sisi poék koin. Yén taya alesan nuturkeun aranjeunna atanapi nengetan exaggerated. Tapi mangrupakeun alesan mun inget yen ieu teuing boga tempat di hate urang - malah poék. pisan A gumantung kana kumaha nungkulan éta. Naha urang nampi deui kalawan cinta jeung asih nu ngahormat atawa kalayan ambek-ambekan sarta hatred.