dina cai

hal rongkah anu lumangsung pangeusina urang. Sok we teu boga pamanggih naon maranéhna nyumputkeun awak badag cai. Ieu mah sakadar sagara tur sagara, sakumaha ogé situ badag tur jero. Teuing bukti nunjukkeun yen aya bukti peradaban kuna atawa nu kungsi aya atawa masih gaduh mahluk calakan havens lianna.