testimonies pribadi

The testimonies sahiji saksi langsung tina acara rongkah atawa jalma dipercaya tina jajaran astronot, cosmonauts, ilmuwan, militer, administrasi pamaréntah. dokumén otentik ti arsip pamaréntah.