Chakras jeung harti maranéhna

9908x 04. 04. 2019 1 maca

Kumaha carana mantuan awak bisa dibébaskeun tina gawena hectic dinten ieu? Diajar ngadangukeun manehna jeung nyandak serius sinyal gera eta ngirimkeun. Méntal jeung emosional stress nuju kana panyakit. Ningkatkeun hirup anjeun sarta fokus dina chakra ngaliwatan nu ngalir énergi pentingna.

Naon chakras?

Chakras mangrupakeun puseur énergi awak pangaturan urang. Aranjeunna ngalir énergi vital anu ngajaga urang hirup. Awak manusa boga pikeun disuplai ti tilu sumber béda. Anjeunna perlu dahareun, hawa na vitalitas. Chakras mangrupakeun puseur potency énergi sahingga sumber sadaya energi anu circulates dina jaringan latticed awak urang tina meridians. Lantaran kitu chakra ngaran, nu dina basa Sanskerta hartina "roda".

Énergi vital ngalir ngaliwatan sagala puseur énergi. Datang ti handap, sapanjang tulang tonggong nepi. Kakuatan genep chakras ahirna ngahiji dina chakra katujuh, anu perenahna di luhur sirah. Chakras anu lokasina dina permukaan awak etheric dina Jumlah ring vortices Akın kerucut taper dina hareup jeung pungkur ti hucu Hull kana sumbu garis tulang tonggong. congcot ieu nu aya kaitannana ka Hull dina muterkeun dina arah jarum jam, i.e. énergi pentingna pikeun urang asup spirally hareup jeung deui, iwal ti chakra munggaran tur katujuh diwangun ku ukur hiji beam, gumelar ti tulang tonggong.

Sakabeh badan nyaeta kalawan roda énergi disambungkeun ka tujuh chakras tur ngaliwatan ngalaman vitalitas jeung kabagjaan hirup. Lamun salah sahiji puseur énergi tujuh dilanggar, sareng ieu ngaruksak dina pagelaran sanajan wewengkon kelenjar masing-masing milik fungsi ragana jeung defects tampilan, gejala i.e. tina kasakit. chakras énergi henteu saimbang ogé boga pangaruh kuat di émosi manusa sarta moods.

Ti mana éta ngalir kana énergi nu chakras

Énergi bisa jadi tina sumber béda. Kahiji, éta énergi kahirupan urang sorangan jeung kakuatan spiritual. Chakras tapi ogé nampa tanaga spiritual "prana" na sagala énérgi séjénna sabudeureun urang. Dupi urang ngahontal énergi anjeun ti jalma séjén anu hoyong kami ka, contona, sababaraha pitulung, tapi urang bisa jadi sababaraha urang ngompa. Ieu weakens kami lajeng jadi capé.

Sabot chakras nu dipeungpeuk

The chakras aya toko énergi rupa traumas urang jeung acara pikaresepeun tur nyeri anu urang ngalaman dina kahirupan maranéhanana. Ku sabab kitu, urang kudu sababaraha chakras, énergi ieu diblokir. énergi kahirupan urang eta moal bisa adequately ngalir tur blok dina awak, ti ​​mana maranéhna bisa nembus rupa-rupa nyeri atanapi malah gering kronis. Ku sabab eta téh alus pikeun merangsang chakras na cleanse. Lamun aliran énérgi dina chakras leres, éta ngahontal frékuénsi nu tangtu, nu muka abilities mental manusa na tingkat spiritual luhur.

Tujuh chakras dasar awak kami

Urang chakras dina ratusan awak urang, unggal titik akupungtur sabenerna ngarupakeun chakra leutik. Sapanjang tulang tonggong téh utama tujuh chakras. Unggal boga ciri sorangan husus. Ieu béda ti batur ku na wangun, warna, wording, jejer jeung awak nu eta berlaku.

Akar Cakra - dasar

panempatan: Tempatna antara anus jeung rarangan, nyaeta disambungkeun kana coccyx tur muka ka handap.

warna: Beureum, beureum poék

aroma: Cedar, cengkeh.

chakra munggaran Ieu mangrupakeun sumber penting dina kakuatan pikeun chakras luhur. Hal ieu pakait jeung energi nagara urang sarta kagiatan anu nyaritakeun taneuh. Patali jeung pangalaman tina aspék paling dasar ayana kayaning kudu dahar, nginum, jadi aman jeung haneut. Diblokir chakra mimiti ngajadikeun hiji jalma boga saeutik kakuatan - fisik, spiritual jeung méntal.

Dahareun jahé lada na teas atanapi blossoms Linden valerian panas nepi awak sarta ngarangsang chakra root.

Cakra seksual - sacral

panempatanHal ieu di luhur organ séks, ieu pakait sareng tulang cross sarta muka ka hareup.

warna: jeruk

aroma: minyak atsiri ylang-ylang, sandalwood

Kaduana chakra Ieu pusat emosi jeung énergi seksual. Mangaruhan émosi, hubungan, tanaga seksual jeung kakuatan kreatif. Blocking chakra ieu ngabalukarkeun coldness seksual na suprési émosi, tapi sabalikna oge leres, émosi repressed bakal meungpeuk chakra ieu.
Ieu téh mangrupa puseur ti diri batin. Mangaruhan kayakinan urang.

Ngaronjatkeun aliran swirling énergi pan. Hips mindahkeun jarum jam pikeun lima breaths. Hayu gerakan lalaunan subside.

Cakra surya - umbilik

panempatan: Ampir dua jari luhureun bujal. Ieu ngabuka di arah hareup.

warna: Yellow ka konéng emas

seungit nyambuangLavender, Rosemary, bergamot

Ti chakra katilu Aranjeunna diatur ku hubungan interpersonal urang. Ieu téh mangrupa korsi tina wasiat kapribadian, dasi emosi jeung prosés méntal. Blocking ngawujud kana perasaan discouragement, stroke, leungitna bébas bakal nyieun delusions jeung struktur pamikiran négatip.
Téh mangrupa tempat dimana stress jeung sieun ngahiji sacara lengkep jeung ogé mangaruhan kualitas belanja.

wewengkon ngaktifkeun pikaresepeun mandi camomile.

chakra haté

panempatan: Tengah tina dada dina jumlah haté, muka ka hareup.

warna: Héjo (jeung pink emas)

seungit nyambuang: Minyak Rose

The chakra kaopat unites ngaliwatan cinta. Ieu duanana hubungan ka silih jeung ka jalma sejen, tapi ogé pikeun sakabeh dunya. sumbatan na ngabalukarkeun henteu mampuh méré sarta tampa petunjuk cinta.

Chakra nguatkeun tea lemon balm na Hawthorn.

The chakra tikoro

panempatan: Aspék Rear perenahna tukangeun liang beuheung, ayana di hareup apel Adam. Muka forwardly.

warna: Biru Lampu (pérak, greenish bulao)

seungit nyambuang: Sage, kayu putih

The chakra kalima nyaéta sasak antara pamikiran jeung rasa urang. Dina muatan komunikasi sarta manifestasi bakal hirupna. Nganonaktipkeun hasil dina henteu mampuh pikeun nganyatakeun diri - defects ucapan jeung gagasan kosong.

Dina cangkir cai haneut ngaleyurkeun a ciwit uyah. Inuman nyatu cairan na leyuran ngeunaan 30 kekemu detik. Bari tetep robah pitch sarta tekanan. Tungtungna, bilas sungut anjeun jeung cai bersih.

chakra hareup

panempatan: The tengah dahi, hiji ramo luhureun sasak tina irung. Ieu ngabuka di arah hareup.

warna: Indigo (konéng, bungur)
aroma: pepermin, melati

The chakra kagenep Ieu téh mangrupa korsi tina kakuatan spiritual luhur. chakra Ieu pakait sareng intuisi jeung pasukan spiritual tina individu. Kurangna fungsi ngabalukarkeun taneuh, sarta kafir ka pamanggih spiritual.

Nyorong urut Scented dirina kalawan minyak almond jeung Violet.

makuta chakra

panempatanHal ieu lokasina aya di luhureun sirah (kawas makuta a), ngarah ka luhur

warna: Ungu, bodas, emas, ultraviolet
aroma: menyan, Seroja

chakra katujuh Korsi = kasampurnaan pangluhurna di lalaki. Fungsi ti chakra katujuh janten narima energi ti kosmos. Ieu téh mangrupa korsi tina kasampurnaan ketuhanan di lalaki. Rukun meunang basa aranjeunna keur aya di harmoni jeung sakabeh chakras lianna.

Diuk cross laga, nutup panon anjeun jeung sisi leungeun angkat stretched kaluar, dugi ka minuhan overhead. Bari ramo ngarah nepi. deui nyaeta lempeng. Saatos sababaraha breaths jero.

Semedi ka merangsang chakras

Pikeun chakras funfování ditangtoskeun téh prakték pangalusna "Lima Tibetans".

Pikeun momen semedi, anjeun ogé tiasa nyobian latihan basajan ieu. Diuk atawa ngagolér na mupus pikiran anjeun ngaliwatan kasadaran napas. Museurkeun kasadaran anjeun ka suku anjeun. Paké leungeun pikeun narik énergi ti suku, ngaliwatan suku, kana chakra basa. Ngabayangkeun nu seizes kakuatan sarta sered dirina ngaliwatan eta.

Pikeun harmonize nu chakras oge gems mangpaat. Biasana urang milih hiji batu warna, nu coincides jeung warna unggal chakra.

Jeung kumaha carana make batu? Urang rub batu keur moment di leungeun-Na sababaraha kali sarta eta breathes. Mangka urang bisa lumangsungna batu shoveling sabenerna dina unggal chakra.

Artikel nu patali

Leave a Reply