5 kapanggih awak mummified of extraterrestrials

18824x 16. 07. 2017 1 maca

Peneliti ti Peru ngumumkeun hiji kapanggihna signifikan. Ieu téh mangrupa Pananjung lima awak mummified nu gaduh ciri sarupa salaku grays.

Kapanggih awak ieu ngaranna salaku Mummy of Nazca dina kasempetan tina konferensi husus, nu ieu pisan diayakeun di sambungan kalawan unveiling publik maranéhanana.

Hiji tim peneliti, anu ngawengku peneliti Méksiko sarta exopolitical ogé wartawan dipikawanoh Jaime Maussan, sapuk yén awakna kapanggih kasampak leuwih kawas manusa ti reptilians (humanoids). mainstream barat opposes aranjeunna, kudu pasti jadi hoax pangbadagna ti ieu publikasi tina pamarikasan mayit keur neangan sebab matina di hiji alien ti Roswell di 1996.

Film pondok mintonkeun pamarikasan mayit keur neangan sebab matina alien, nu éta janten ti Roswell. Nepi ka poé ieu aya sengketa, naha éta téh pilem otentik atanapi anu palsu a. Bari aya alesan pikeun yakin yén ieu téh adaptasi pilem dumasar kana kajadian nyata.
Tim nalungtik awak mummified ngomong yén pananggalan radiokarbon tina tulang némbongkeun awak umur kurang 1700 sababaraha taun ka pengker. Yén brings kami deui ngeunaan Masehi taun 317. laporan husus nyebutkeun yén awak datangna ti jaman Masehi 245 mun 410 Masehi. Kedah nguji bebas geus dikonfirmasi hasil sarupa (formulir utamana fisik), mangka éta pasti krusial anu (panungtungan) sapotong dina teka ayana mahluk luar angkasa di Bumi.

tim jeung konferensi pers di awal Juli 2017 diterbitkeun Gambar X-ray tina mummies pikeun ngonfirmasi yén ieu téh awak nyata mahluk kanyahoan. Tim nu miboga aksés ka sarupa séjén extraterrestrial-pilari awak, anu maranéhanana ngomong nyepeng sarta (rusiah) pamaréntah AS.

Jaime Maussan

Jaime Maussan

Jaime Maussan mangrupa wartawan investigative dina widang Exopolitics kalawan leuwih ti 40 taun pangalaman. Cenah dina kaméra: Jalma kudu ngarti yén jenis ieu awak geus salawasna geus dicekel ku pamaréntah atawa tentara. Ieu mimiti ayeuna urang boga kasempetan pikeun dicokot sarta ngajajah. Lima awak kapanggih boga ciri anu ngadeukeutan ka Reptilians ti manusa (humanoid).

Sababaraha komentar online kami maca yén awak urang leuwih kawas grays - dina budaya exopolitical - wangun anu ilahar extraterrestrials.

Jaime Maussan ogé ngomong yén jadi jauh aya indikasi yén ieu hoax a. Simkuring hoyong nampilkeun ka média hasil interim saterusna nguji anu sakuduna mastikeun asumsi urang. Tés anu dilakukeun moal ngan hiji tina lima awak. Komo opat awak sésana boga tanda nunjukeun yén éta téh spésiés béda.

Numutkeun informasi disadiakeun, awak nu kapanggih dina polos Nazca (tempat dipikawanoh pikeun bentuk sarta garis). Tempat pasti sarta kumaha maranéhanana dilumangsungkeun excavations arkéologis, teu diungkabkeun.

Lamun tes kahiji geus ditémbongkeun yén éta téh bentuk otentik ngeunaan hirup deui ampir dua millennia, mangka pisan penampilan nunjukkeun yen ieu hal husus. Mainstrem nyoba downplay sagalana sakumaha panipuan jelas. Sanajan dunya exopolitical Amérika Kidul nyaéta dina beungeut masalah extraterrestrial teuing salajengna ti batur. Dimana neangan gawé babarengan di struktur wewenang pikeun declassify dokumén konci, aya sawatara nagara di Amérika Kidul mun kabuka cooperate kalawan Grup panalungtikan-UFO. Viliam Poltikovič on masalah ieu dilakukeun film dokumenter Guru ti béntang.

mummies kapanggih ti Nazca

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

[Sam_pro id = "3_2" Konci = "leres"]

Mummy of Nazca

bagian séjén séri

Leave a Reply