Buzz Aldrin: Urang kantos ngungsi ka bulan

15530x 28. 07. 2019 1 maca

Dina kasempetan 50. Ulang kalayan badarat manusa dina bulan, Buzz Aldrin foto sababaraha wawancara. Anjeunna teh lalaki kadua sanggeus Neil Armstrong janten lalaki kahiji anu leumpang sanggeus Bulan.

Hiji nona taun salapan taun nanya ka manéhna: "Naha urang henteu ngapung ka bulan deui?"

Buzz Aldrin: "Ieu lain patarosan ti gadis salapan taun. Questionta patarosan kuring. Sareng abdi pikir kuring terang jawaban. Kusabab urang pernah geus aya ... "

Sekuen vidéo sadayana tiasa dipendakan di satengah satengahna tina presentasi vidéo kuring kaasup subjudul Czech

Loba nunjukkeun yén Bulan geus lila pangeusi na anu henteu daék nganggo awak ieu salaku udagan militér. Langkung lengkep dina buku Perjalanan rusiah kana ruang.

Artikel nu patali

Leave a Reply