Bosnia: Rahasia tina Piramida

13434x 22. 12. 2018 1 maca

Urang ngelingan catetan tina tilu-jam Kuliah Dr Samira Osmanagic, Ph.D, 16.02.2014 nu dilaksanakeun di Bratislava di Républik Slovak. The organizer kajadian éta Bidadari Magazine. Video dijieun tim ngaliwatan jandela. Ku ieu kuring oge hatur Jirka Matejka pikeun gagasan hébat sarta palaksanaan.

Kuliah nu aya dina basa Inggris mibanda panarjamahan Vérsi Czech.

Artikel nu patali

Leave a Reply