UFO direbut langsung caket ISS

14432x 19. 09. 2019 1 maca

Éta direbut dina kaméra NASA UFO nginén caket Stasion Spasi Internasional (ISS). Teras nyebatkeun transmisi. Sababaraha percaya ieu sanés kabeneran. Objék anu pinuh dipasihan ku panonpoé sareng anjeun moal tiasa sono bentukna. Dina siaran éta, tangtosna, layar bulao anu kasohor muncul - putus sambungan. Naha éta kabeneran atanapi henteu?

Teoritis konspirasi sering milarian objék anu curiga atanapi objék dina siaran NASA. Para ahli sering ngajelaskeun objék ieu salaku lebu rohangan anu masihan kesan kana kapal ngalayang.

Sababaraha téori konspirasi ngaku yén ISS ayeuna ngawaskeun balapan maju peradaban extraterrestrial calakan. Aranjeunna nuturkeun kamajuan sareng kamekaran umat manusa.

Artikel nu patali

Leave a Reply