Bill Clinton: Apollo badarat dina bulan ieu sigana hoax a

5576x 22. 09. 2017 1 maca

Bill Clinton: Ngan dina waktu nalika kira sabulan méméh, nalika astronot Apollo buzz Aldrin na 11 Neil Armstrong ditinggalkeun batur sapagawean Na, Michael Collins, dewan spasi shuttle Columbia, abdi papanggih jeung hiji tukang kayu heubeul. Manehna nanya kuring naha kuring yakin yén kuring yakin yén landed on bulan. Kuring ngawaler yen Sumuhun, abdi ningal eta dina TV! Anjeunna ngoyagkeun sirah sarta rada niatna disagreed. Sacara harfiah ngomong yén éta Anjeunna teu percanten pikeun menit, sabab mahluk ieu tiasa ngalakukeun barang TV Sigana mah nyata, malah lamun aranjeunna henteu.

Mangka nyerang ka kuring nu bodo gélo. Salila kuring dalapan taun nalika ieu mah di Washington, kuring nempo dina TV hal anu ngajurung kuring kana gagasan nu bodo kungsi jadi saksi langsung.

Sueneé: Urut Présidén AS Bill Clinton éta pernah di ceramah rusiah difokuskeun AND. Dina hiji wawancara cenah eta salah sahiji hal munggaran nu rék terang ti panasehat na sanggeus digentos pikeun kapersidenan, nya éta: What is the Area 51 (lamun aya mahluk luar angkasa) anu tiwas sarta Marilyn Monroe ...

Artikel nu patali

Leave a Reply