Beltane - a wengi tina hajatan!

13786x 30. 04. 2019 1 maca

Beltane mangrupakeun salah sahiji dalapan libur publik Kola sataun. Dina wengi April 30 1 on May awaits kami celebrations wengi. Peuting antara dua poé téh perayaan hirup, kabagjaan, cinta, persatuan sarta rebirth. Salametan of awakening jeung alam flourishing. Perayaan kasuburan, pembaharuan di vitalitas, kreativitas, cinta jeung seksualitas.

waktos kasuburan

Mangsa ieu aya hiji transisi ti poék ka pertengahan caang. Dina loba budaya, mangsa ieu dianggap husus sabab ngasuh hiji kuat daya hidup tanaga, kaderisasi, transformasi jeung formasi. pamaréntah téh dina luhureun cinyusu, potong ieu dipelak na éta waktu pikeun kasuburan. Sagalana ngeunaan kembang, sarta jalma ngarasakeun kelimpahan tanah.

Nami festival ieu biasana ditarjamahkeun salaku Irlandia heubeul "Kéla seuneu" atawa "glowing seuneu". Dina tradisi Celtic, poe ieu dedicated ka Allah panonpoé jeung kasuburan - Bele - nu dilambangkan awal satengah caang taun. Nurutkeun legenda, Gusti lungsur ka poé ieu jalma kana awaken alam. Dina tradisi Slavia, éta Veles wengi.

peuting pinuh sulap aneh ... nyapukeun babak fiery leuwih nyawa jeung nundutan kami kabeh leungit ... naha éta nyeri, duka, anger jeung ilusi atawa geus slowing handap cara urang. Sarta naon deui urang cicing, beuki seuneu nundutan wengi ... Simkuring hoyong atanapi henteu - éta waktu ka seuneu! Neodolávejme anjeunna! Hayu seuneu ngaduruk jeung ngagungkeun hirup dina sakabéh manifestasi na!

Kabéh Kembang - ngagungkeun

Beltane - simbol luhureun spring jeung taun datang. Salila periode ieu, sadayana mekar. Alam muka di sakabeh kamulyaan na. Beltane geus tradisional geus sohor di sisi leuweung, dina hiji kanopi tangkal héjo. celebrations Beltaine ngawitan cahaya seuneu. Dituturkeun ku ritual menari, hiburan, nyanyi, dahareun. The lalaki dikumpulkeun sabudeureun seuneu, sarta awéwé di lianna. seuneu jalu éta hideung bodas seuneu bikangna éta. Naha seuneu bikang ti muterna pamikiran wishful, ditulis dina babakan Birch. Naha hideung kasangsaraan seuneu nu tadi ninggalkeun. The lalaki threw jauh troubles maranéhanana sarta awéwé wished, lajeng anjeunna robah jabatanna. Lamun dulur threw troubles maranéhanana sarta ménta dewa hayang minuhan, skirted bunderan sarta di tempat dimana manehna nangtung maypole geus meuntas na dijieun kontinyu dalapan. Iraha anjeunna meuntas lalaki jeung pamajikanana, sarta dicium nya.

Kami ayeuna handapeun tangkal cium mun urang cinta Neuschl, tapi tadi, méméh jalma cinta tangkal. rahmat Ieu sambungan jero tur pangakuan ti wholeness jalma sejen. Dina panggih na teu ukur gumantung kalakuan fisik - éta bursa tanaga, hipu gizi antara dua urang. Ngaliwatan komunikasi jeung batur mun dikaitkeun jeung sagalana. 1 isuk. May ieu custom pikeun ngumpulkeun embun sarta ngumbah raray anjeun dina raraga miara keindahan, nonoman sarta kaséhatan. Celebrations terus sapopoe kalayan pangan, menari tur hiburan.

Beltane teh rugbi jiwa

Beltane ogé melambangkan Ngahijikeun Tatar dua aspek jiwa - sadar jeung pingsan, anu feminitas jero tur interior masculinity. Allah sareng Dewi ngahiji salaku pencinta ketuhanan. hasilna mangrupakeun Self Illahi. sambungan prosés alchemist ieu didadarkeun salaku prosés merging Panonpoé sarta Bulan dina waktu samagaha teh. Tema sarua geus kawengku dina carita sentral tina Kujang druidic, carita Ceridwen na Taliesovi nu Ceridrew swallows déwi lunar sahiji Allah panonpoé,
nu robah jadi bukur gandum.

Kadé ngartos yen sambungan ieu teu kelamin fisik. Jeung istilah salaku ritual hébat, feminin sarta kawinan alchemical maskulin dianggap utamana di internal, pentingna moal éksternal maranéhanana. Dewi mangrupa hiji nu ngurilingan sabudeureun. Allah naon timbul maju cerminan eunteung anak, tara nya. Manehna teh nagara on si cikal. Miyabi jeung Maha sawarga sagala-ngawengku, anjeunna téh panonpoé, fireball nu. Manehna teh kabayang dina traveler nu. Anjeunna korban maot yen hirup bisa neruskeun. Manehna teh ibu penghancur, manéhna nyaéta sagala rupa nu geus dilahirkeun na ancur ...

Cinta teh hirup inti, inti cinta téh pilihan a geus dipilih sanggeus kumawula lengkep. Urang bisa manggihan minuhan, Tujuan gede dina kahirupan, pencerahan na hikmah sarta manggihan nilai pinuh Sunan Gunung Djati salaku manusa, urang rutin ngaleuwihan wates sorangan. Bisa pasrah kana hal gede ti Sunan Gunung Djati, hal éta transcends kami. Iraha wae urang kudu pilihan. Sadaya ciptaan anu dilahirkeun sunda ...

tukang sihir

kecap ieu kuno jeung Salah sahiji nu kawentar "hymen" tukang sihir jeung pengikut ti Dewi. Anjeunna teu terang saha panulis aslina éta kahayang lamun atanapi kumaha formulir aslina otentik éta, tapi ieu kecap téh deeply engraved kana sawah morfického myriad tantangan reciting Dewi di ritual nya pikeun abad ...

"Sing, salametan, tarian, ulin jeung cinta ka sadaya dina ayana kusabab anjeunna geus sumanget tur ekstasi ogé boga kabagjaan di bumi. Kusabab hukum abdi cinta pikeun sakabéh mahluk. Milik téh rusiah nu muka panto pikeun nonoman sarta hirup abdi cangkir anggur, nu Ceridweniným alat keur ngagolakkeun nu mangrupa goblets suci kalanggengan. Kuring méré pamahaman sumanget langgeng saatosna abdi masihan karapihan jeung kabebasan jeung reuni kalawan jalma anu geus Isro saméméh anjeun. Kuring teu merlukeun pencapaian korban, sabab nyaho yen Abdi teh indung ngeunaan sagala hal, sarta geu geus dituang kaluar dina bumi.

Kuring, saha Kami bumi héjo geulis jeung bulan bodas diantara béntang sarta mysteries cai, nelepon jiwa anjeun, jadi manehna nangtung nepi na walked leuwih ka kuring. Pikeun Kami jiwa alam nu mere kahirupan alam semesta. Ti kuring sagala hal timbul na mun kuring deui kudu balik. Hayu ibadah abdi dina haté yén rejoices Pikeun behold - kabeh meta sunda na pelesir nu ritual abdi. Hayu keindahan jeung kakuatan, kakuatan jeung asih, harkat jeung humility, seuri jeung angen anu jero anjeun. Saha jalma anu neangan kana pangaweruh mah, nyaho yén néangan anjeun sarta yearning moal ngabantu lamun teu bisa ngarti misteri nu: lamun naon neangan, nenacházíš dina dirina, pernah teu manggihan. Sabab nyaho yen Kami jeung maneh ti mimiti na atuh naon dosahuješ nalika craving Anjeun ceases ... "

Artikel nu patali

Leave a Reply