Baltik USO masih confuses ahli

11590x 15. 12. 2016 1 maca

Sunk "spaceship alien" di handapeun Laut Baltik, lima taun sanggeus kapanggihna na masih confuses ahli

Tim anu di 2011 mucunghul disebut "anomali Laut Baltik" nekenkeun yén sanajan sanggeus lima taun teu saurang geus bisa nangtukeun obyék dina sakuriling aya gagal pakakas éléktronik.

Dina seabed aya obyek sunken misterius, anu saprak ahli kapanggihna mate sarta penjelajah laut. Wangunan anu nyarupaan kana Millenium Ukay, spaceship legendaris ti Star Wars, disebut "anomali Laut Baltik". Kapal selam kapanggih ku grup peneliti disebut "Samudra X Tim" dina 2011 91 méter di jero. Hiji tim dipingpin ku Kaptén Peter Lindberg jeung Dennis Asberg ngajajah kapanggih kalayan bantuan sonar sarta obyek misterius balik naon nembongan jadi tanda towing.

Sagalana seemed janten rupa dugi awak anu kapanggih obyék, teu ngawitan ngalaporkeun di sakuriling gagal éléktronik.

"Sadaya alat-alat listrik nu urang kudu kaluar aya, kitu ogé telepon satelit dieureunkeun gawe lamun kami luhur obyék," ceuk Stefan Hogerborn palika profésional, bagian tina tim Samudra X. "Lajeng, nalika urang pindah jauh ngeunaan 200 méter dimimitian sanggeus ngarobahna kana alat nu dianggo deui, tapi lamun urang meunang deui leuwih obyék deui, nanaon digawé ".

Misterius 'sunken UFO "mangrupakeun 61 méter lega tur mangrupakeun kira méter 8 dina jangkungna. bentukna rounded misterius obyék ngabalukarkeun jutaan jalma di sakuliah dunya nepi ka speculate naon obyék bisa jadi. Aya, contona, téori identifying objek salaku bolu buta, tapi ogé pikeun kapal Rusia sunken atawa pesawat ruang angkasa.

The misteri sabudeureun obyek misterius dina seabed Baltik deepened nalika géologi Steve Weiner ngomong yén dina tés na teu formasi géologis sabab sktruktura diwangun ku "logam nu alam sorangan henteu nyieun".

Imah Kahirupan urang Little Mysteries.com dicutat Volker Brucherta, cooperating profesor geologi di Universitas Stockholm: "hipotesa abdi éta obyék ieu, struktur ieu dijieun salila rébuan umur és ti sababaraha taun ka pengker."

Numutkeun laporan séjén Lindberg na Asberg meureun ngomong Buka Mind, sampel anu ditawarkeun pikeun nganalisis, sumping teu ti obyék sorangan, tapi ti sakuliling na.

Beja panganyarna ngeunaan anomali asalna tina 2015 nalika Lindberg wrote kana "Naon Up di langit" anu sanajan maranehna sorangan éta teu panungtungan waktu deukeut anomali dina, melong deui, sonar tur nempo nanaon anyar. Lindberg ceuk rencana gedong nganjang deui "sakitu legana moal ngulang survey anu sarua sakumaha urang teu di 2012. Teu acan tangtu, tapi saprak urang meunang aub dina proyék televisi anyar, kami boga kasempetan anyar ngajajah ".

Lindberg teu yakin yén anomali aya dina kanyataan hiji pesawat ruang angkasa alien. Ditanya naon obyék bisa jadi wilujeng sumping, anjeunna ngawaler: "Kuring pikir éta hal alam, tapi bentukna pisan husus. Éta hésé ngajelaskeun kahayang eta bisa jadi sabab élmuwan béda gaduh teori béda. Contona, hiji géologi laut Kyle Kingman mangrupakeun pisan yakin yén éta paleosol (wangun fosil géologis), a géologi laut Tom Flodén nyangka eta bisa janten nodule mangan ukuranana badag (lapisan concentric beusi sarta hydroxides mangan sabudeureun inti leutik). ahli ngeunaan jaman baheula Kelautan Andreas Olsson - sanggeus manéhna nempo film ngeunaan sonar sarta video BlueView - anjeunna rada yakin yén obyék kudu dijieun ku lalaki ".

USO di Laut Baltik

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

Leave a Reply