Baalbek: pangwangunan leuwih ti 800-ton blok

18542x 07. 08. 2013 1 maca

Dina Baalbek (lokasina di Liban) aya platform badag (yayasan) sohor hiji blok batu sampurna Blok timbangan leuwih ti 800 ton. Bangsa Romawi, anu sumping sababaraha taun sanggeus platform nu geus diwangun dina eta sorangan diwangun Bait batu leuwih leutik, sanajan nya kungsi dina jangka waktu na hiji kaahlian teknis pohara alus.

Lamun ngabandingkeun batu Romawi jeung aslina sababaraha ratus lembar tonnage boga pisan lucu. Hal ieu ogé jelas katempo bédana dina precision gudang maranéhanana.

Eta sia mentioning malah leuwih ti 1000 ton blok badag, prosés bakal malah Kiwari pisan masalah, sumawona malah sababaraha reflections on kenop-Na. Batu sabagean nempel kaluar tina taneuh sarta fascinates kalawan workmanship tepat na.

sumber: ETupdates

Artikel nu patali

Hiji Comment ka "Baalbek: pangwangunan leuwih ti 800-ton blok"

Leave a Reply