NASA Astronot: Kuring geus katingalkeun awak urang luar

11394x 28. 06. 2019 1 maca

Astronot NASA ngaku ngaku anjeunna gaduh kasempetan ningali bintang militér dina kajadian kahandap ETV anu kawentar di Roswell. Rékaman ogé némbongkeun awak mahluk luar angkasa paéh.

Astronot Ellison Onizuka tilem nalika sawéhan Spasi Shuttle Challenger di 1986. (Tapi aya bukti anu nunjukkeun éta kacilakaan éta salamet jiga kawas sakabéh awak.) Sateuacan éta, manéhna kudu nyarios ka sobat anu sanés sareng batur sapagawean Clark C. McClelland naon anu anjeunna katingali.

McClelland mangrupakeun urut operator operator shuttle NASA. Paguneman nu rada anéh didadarkeun samemehna dina artikel: Kuring nempo naon henteu.

Leuwih jéntré ngeunaan kajadian dina buku mahluk luar angkasa

Sakumaha urang sadayana terang, sajarah kajadian Roswell mimiti péngkolan 6. sarta 7. sasih 1947, nalika militér mimitian sacara sistematis ngawas aktivitas ETV leuwih daérah militer anu aya di Roswell. Sagalana ngabahayakeun ruksakna sauran telemétri ti tilu kapal luar nagri, ku bantuan pakarang rusiah anyar dumasar kana prinsip pulsa éléktromagnétik anu koheren. Balukarna, tilu ETV murag kana taneuh, dua diantarana malah tabrakan.

Mimitina, tentara ngaku yen hiji objek asal extraterrestrial ieu kapanggih dina ranch Michael Brazell, tapi dinten anu ridiculed ku carita ngeunaan balon météorologi.

Saksi sareng manten sakaligus dipastikeun (kaasup Pilipus Corso) yén mahluk luar angkasa 9 kapanggih dina situs, nu 7 paéh dina tempatna, salah éta ditémbak Corsa nalika nyobian kabur sareng salah sahiji lumangsung di White-Petterson AFB ku 1952 sabot sawatara . Ruksak tina kapal sareng awak ogé disimpen di yayasan anu sarua, sakumaha dikonfirmasi dina kasaksian pribadi Corso.

McClelland nyarios yén Onizuka percanten anjeunna sareng pangalaman ngarékam pilem khusus anu dipidangkeun ka anjeunna salaku bagian tina tahap préparasi hiber rohangan. Tétéla éta sadayana dimimitian ku kanyataan Onizuka ditaros anjeunna ngeunaan pamadegan ngeunaan ayana kahirupan luar nagri. Saleresna "Kuring geus ngalaman hiji hal husus. Aya jalma-jalma lian ti USAF ti McClellan AFB - kabéh insinyur sareng pilots anu tangtu pelatihan kawajiban anu kawas kuring. " Hal éta kajantenan kira-kira 8 taun sateuacan anjeunna mimiti latihan astronot.

McClelland: "Ell sareng abdi sanes tina grup khusus anu sakali dikirim ka kamar screening. Nalika sarerea parantos diuk, kamar moekan tanpa saha-waé parantos nyarios nanaon, sapertos anu biasa dina kaayaan kitu. "

Numutkeun kana McClelland, Onizuka ditétélakeun: "Kuring nempo jinis anu aya dina film anu meh manten kamar operasi mana awak leutik spésiésna humanoid can kanyahoan aya dina méja". Anjeunna nambahan: "Awak anu ngingetkeun urang tina katerangan anu kawentar ngeunaan kasangka kajadian Roswell 1947. Maranehna huluna badag, panon ageung, bantahan ipis anu nyérélék leungeun jeung suku. Tangtosna aranjeunna katingalina sareng Bumi. "

Clark C. McClelland

McClelland: "Ell kuring nyaritakeun yén nalika wayangna éta dilampahkeun, aya kuburan anu kubur deui." Langsung aranjeunna disebut pikeun ngalakukeun tugas anu sanés. Anjeunna teu ngobrol aranjeunna ngeunaan naon anu aranjeunna katingal atanapi malah masihan rohangan pikeun sawala. "

Ell Onizuka ku McClelland: "Meureun maranéhna ngan nyobian réaksi paranormal urang. Meureun éta tés psikologis sasaran anu dipaksa ku militér. Meureun ieu malah mantuan kuring lantaran dina 1978 aranjeunna nampi aplikasi abdi pikeun ilubiung dina program spasi. Anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha estu bakal ningali kuring lamun kuring papanggih maneh ...

Onizuka sareng McClelland sigana tos rencanana tetep sawala anéh ieu dina, tapi éta henteu langkung deui, lantaran Ell Onizuka janten 08.01.1986 bagian tina kacilakaan Challenger.

Mainstream diusahakeun ngabersihan carita dina rug sareng saksi dipercaya anu henteu katen ngaku McClelland janten fool wandering anu teu jelas anu nilik mahluk luar angkasa madhab: cenahna manéhna nempo astronot nyusahkeun ét maranéhanana dina ISS.

Acan dina pamariksaan na mainstream server UK EXPRESS, langkung ti réspondén 52 nyatakeun yén aranjeunna dianggap carita ieu salaku langkung bukti ayana mahluk luar angkasa di Bumi. Naon pamadegan anjeun? Tulis dina koméntar sarta ngajawab dina polling.

Nyaéta bukti McClelland sareng Onizuka buktina ayana di luar bumi di Bumi?

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

Leave a Reply