Anunnaki jeung bebeneran ngeunaan asal Easter

522566x 26. 04. 2019 1 maca

Easter teh festival taunan, anu keur sohor sapanjang dunya Kristen, sanajan teks Alkitabiah tina Old na Testaments New teu on libur ieu hijina rujukan langsung nu bakal ajak tradisi ieu.

Janten langkung husus - Alkitab ngajadikeun henteu nyebut endog Easter, Kosice, kelenci, pomlázkách, twigs, atawa puasa. JR Terrier sabalikna aptly nunjuk kaluar, simbol ieu boga jero ritual link pagan bobogohan deui wae, di jauh kaliwat Babul sarta meureun malah satuluyna saluareun sajarah Sumedang.

Mana lajeng datang tradisi celebrating Easter?

Terrier nujul kana festival kuna nu geus sohor geus rébuan taun ka tukang dina mangsa jauh ka ti dinya kantos éta jadi acara sabudeureun kalahiran, pati jeung jadian Yesus '.

Anunnaki na Easter

Dina basa Inggris, pikeun Paskah dipaké istilah PaskahNu boga sambungan atra ku Paskah atawa rada Ishtar (Ishtar), Hiji Vérsi Assyria tina ngaran Sumerian INA.NNA. (Mana ku jalan anu di ngaran yayasan dunya Slavia Nna.) The sajarah ayeuna nu keur attributed kana kalungguhan jeung fitur béda.

Contona, saperti diinterpretasi ku Erika Poltorak (babaturan deukeut Zecharia Sitchin) ieu diteuteup salaku hiji INA.NNA putera datang ti sawarga, anu geus diatur tujuh tren di fashion. Manehna ngagem hiji helm husus, nu ieu dumasar kana pipa husus, sarta simbol na, kasus éta reminiscent tina kendi.

Hal ieu sering disebutkeun dina naskah Sumerian dina sambungan kalawan percobaan téhnologis anyar jeung prosedur. Hal ieu ogé digambarkeun salaku hiji aviator (datang ti langit) jeung digambarkeun kalayan jangjang.

Nurutkeun Terrier téh lajeng Inanna salah sahiji tokoh penting dina sajarah Sumerian. Biasana ieu incu awewe nu EN.LILAnu éta putra ANU. ANU Hal ieu ogé kadang katempona Allah (tina) Sawarga - pangluhurna tina ANU.NNA.KI clan. Ieu ogé ditempo salaku gambar sentral dina Pantheon mimiti dewa di dunya manusa. Numutkeun Sumerian hampang cuneiform, ANU nganjang KI (Nagara) ngan dua kali. Numutkeun Anton Parks ieu nyambung ka bumi di kajauhan. tarekat na dilayanan déwan dipingpin EN.LIL.

Dina sajarah peradaban ngabawah pasti disebut tradisi tina Sumeru INA.NNA ditempo utamina salaku dewi kasuburan.

tradisi Babilonia

Teks Jan [8: 44] Korinským [2: 11: 14], Peter [1: 5: 8] nyaéta Ishtar dewi Babilonia, nurutkeun nu Easter (Inggris Easter) ngaranna. Ishtar tapi oge ngaran séjén pikeun Semiramis - pamajikan Nimrod. Celebrating salametan ieu digagas ku naskah ieu mahluk pos-Banjir peradaban dipingpin ku Nimrod na Semiramis (aka Ishtar / Ishtar aka Paskah aka Inanna). Pikeun completeness, urang bakal pelengkap dina aki buyut Nimrod je Noah (Noah). Noah Anjeunna ngalahir ku inseminasi jieunan.

Ieu aranjeunna, anu credited kalawan gagasan pikeun ngawangun jadi. munara tina Babel. Hal ieu ogé attributed kana éta hal, aranjeunna janten pendiri tina waktos modern ibadah, nu janten dadasar pikeun loba agama dunya dinten ieu. diri (Nimrod a Semiramis) Dupi ngadegkeun peran dewa.

Nimrod Manéhna disembah salaku panonpoé allah. Dina loba budaya saprak lajeng I geus dipikawanoh ku ngaran béda: Samas, Attis, Uti, Merodach / Marduk, Nimus, Bel / Baal, Moloch, Tammuz. daftar bisa balik on. Nyebut ngan hiji deui sanggeus kabeh formulir na anu geus pasti mangrupa Mesir panonpoé allah RA. (Ngaran Bel ogé dirumuskeun sakumaha hiji landian pikeun EN.LIL.)

Babylonci sohor ti Poé Ishtar / Easter / Easter salaku balikna Déwi spring - rebirth atanapi reinkarnasi ogé Déwi alam. legenda Babilonia nyebutkeun yen unggal taun di cinyusu bakal tumiba tina langit endog badag (nu pedaran kolot ETV?) Jeung lemahna di Walungan Euphrates.

lauk Alloh

jubah upacara popes panganyarna penampilan maranéhanana kieu penampilan nu tadi robes upacara sahiji imam kuno Dagon. Meureun lain kabeneran nu ti tablet cuneiform Sumerian nyebutkeun yen nalika EN.KI (Salah sahiji grup ngarah ANU.NNA.KI) Landed pikeun kahiji kalina KI (Bumi), kapal na pencét cai / laut. Nalika parahu surfaced, EN.KI disembark ti enggon resembling lauk permukaan scaly awak na (spacesuit?).

Rébuan taun ka hareup, anu momen konci datang tina lauk allah masih inget dina rupa upacara di Akkadian, Assyria jeung Babul budaya .... jeung sigana tradisi rusiah dilestarikan nepi ka poé ieu.

Enki

Enki

moro endog

Ishtar unggal taun di cinyusu tadi gouge kaluar ti endog maranéhanana (mungkin tafsir: landed di kapal na dina bentuk hiji endog di Bumi). Saha endog nya di ragaji luar biasa ieu ragaji nu bisa miharep pikeun dina berkah husus.

Yén meureun manehna sprang jauh tradisi atanapi pilarian. ngumpulkeun endog Easter?

Bari sagala symbolism pakait sareng Easter ieu tétéla niatna sajarahna dihijikeun ka datangna taunan Ishtar. Sarta duanana dina watesan (dicét) atanapi endog jeung Bunny Easter. Di dieu, dina tradisi dicampur Pagan libur kasuburan jeung aktivasina spiritual seksualitas. campuran ieu tradisi sakuliah millennia nu lajeng direbut ku bangsa Romawi. Ti lajeng mingpin jalan ka Kaisar Constantine, anu anchored tradisi garéja Easter mangsa déwan Nikajského. Ieu dina hal ieu hiji pulitik kakuatan murni, dumasar ku harti.

Séjén (pagan) tradisi nu geus cageur nepi ka poé ieu salaku rupa korban ratu SawargaFreshly motong kembang, dihias ku buns cross sarta muih dina bentuk béntang nu. Dina sababaraha tradisi salamet popularitas ogé dina baju pangalusna maranéhanana anyar. Vestal Virgins ngagem kana huluna maranéhna dipapaésan kalayan cap tambahan (a rujukan kana helm husus INA.NNA?) Dina salah sahiji usaha pikeun nyepetkeun datangna Ishtar symbolically endog ti langit jeung kukituna ngagancangkeun reinkarnasi tina dewi spring.

Tumbu ka gaib tur Satanism

kecap Iblis jelas eta Geus jadi dasar dina babasan Sumerian SA.TAMNu ditarjamahkeun jadi Kuncén. Frase ieu mindeng dipaké dina konteks SA.TAM E.DEN - Ku kituna manajer Edenwherein kecap E.DEN bakal neuleu ku Parks Anton kedah narjamahkeun salaku pager keur satwa. Ieu lajeng ngabalukarkeun malah administrator pager satwa. satwa ieu LULU.E.MELONu ngarupakeun istilah pikeun keur dicampurkeun, Mana dijieun ku nyebrang plasma nutfah ANU a ADA.PA (Monyét). Dina teks Sumerian nu lajeng ngawangkong ngeunaan dua manajer. utama éta EN.LILyén LULU.E.MELO komunkasi ngaliwatan manajer bawahan na EN.KI.

Ngarti Satanism salaku jenis arah agama variasina. Sagampil aya bentuk béda agama mainstream séjén, aya ogé intepretace panggih béda Satanism.

Dinten Easter (Easter) di dunya gaib. kalender satanic gaib diwangun ku minggu 4 13 sanggeus jaman. Catetan yen lamun kalikeun 13 * = 4 52 atomna nu roster kiwari jumlah minggu sataun.

Occultists yakin yén inohong nyumputkeun hiji kakuatan ajaib. topik ieu intensif dina aktipitas numerologi.

(Dina numerologi aya tafsir béda sistem. The interpretasi dasar mana deui waktu Babul.) Numutkeun numerologi jumlah 6 Ieu presents presents lalaki a jumlah 7 kasampurnaan ketuhanan atawa Allah. Di dunya gaib atawa satanic lajeng jumlah 13 Ieu ngagambarkeun kaayaan manusa, nu ngahontal kasampurnaan ketuhanan, timer pangaweruhatawa lain pencerahan.

Numutkeun salah sahiji sarjana ahli 8. abad ka-ngaranna Venerable Bede Ngaran Easter (en Easter) téh asalna tina Norse Ostra atanapi Jermanik fokus lamun Eastry. Dina dua kasus anu ngaran denoting dewi kasuburan.

Celebrations pikeun dewi ieu sok diayakeun dina dinten mimiti equinox vernal (21.03.)! tradisi kaasup kelenci, endog beureum jeung umumna hadiah. Kabéh ieu dihijikeun kana rebirth jeung kasuburan.

Artikel nu patali

5 komentar on "Anunnaki jeung bebeneran ngeunaan asal Easter"

  • satrapold nyebutkeun:

    Abdi didieu dina komentar anyar, tapi rék Suenee hatur nuhun kanggo karya eusina, Nyaan resep situs anjeun sarta tumbu ka administrasi Babul
    band Salieri https://www.youtube.com/watch?v=VG9_bEndXIw éta saeutik musik béda, tapi éta patut dengekeun, sarta henteu komposer urang adi kuring.

  • Remanon nyebutkeun:

    Acan Ištar éta sapertos nu bloodsucking, horny na intriguing Jalang :)

  • Jarad nyebutkeun:

    Pananjung Ieu sarta endog.

    lamun ieu waktos sumeeru, Inna nyandak endog. endog ieu teu endog tapi Pél gén ti tutuwuhan sarta sato di packing kristal. endog kasebut sarta drove mitis nOe nurutkeun Parahu Alkitab urang. Teu sato tapi sampel ieu.
    peti ieu kawas endog ngandung bahan genetik rupa-rupa. Inna kitu, eta salempang sarta ngungsi ka buana sejen. paréntah Agung ieu ditéang. Kusabab kitu urang keur pilari endog ulubiung, jeliož ulubiung, pembuluh ieu nempatkeun kana praktek. (Spring patali), endog di dirina, lajeng kapendak, tapi masihan ka babu nya. tradisi nu asalna ku kuring pikeun alesan ieu.

    Ti endog ieu ieu lajeng disimpen ka tempat peradaban 3 sanggeus Tembok Banjir.
    Percanten atuh, abdi ngagaduhan tina sumberna ....

Leave a Reply