bulu angelic

9075x 11. 05. 2017 1 maca

poé declines arah tungtungna, nalika Firaun Room Thutmose III, diasupkeun lulugu kaamanan Na, sujud sarta pikagumbiraeun bieu diteken, cenah:

"Oh, urang pang luhur! Dewa didatangan kami deui, langit geus pindah chariot tina seuneu! pagawé anjeun téh terrified ... "

Firaun diangkat alis na, kadorong peta nu rencanana Maret upcoming tentara sarta briskly walked ka balkon di karaton, diiring ku wali-Na. palataran kungsi dikumpulkeun loba serfs na bangsawan, jeung sakabeh heran nempo langit. Dave lumpat reueus sumanget jempé tina loba leungeun jeung adzab ka piramida.

Firaun diangkat sirah sarta leungeun-Na gripped balkon dugi ramo na tos bodas. Lalaunan flown ngaliwatan gurun badag disc sirkular, a radian pejuang tameng cahya panonpoé anu bersinar dina beungeut disc sorangan lajeng dipancarkeun lampu caang.

"Emang Ra mere kuring tanda a?" Ceuk pikir teh takwa Thutmose pamikiran ngeunaan perangna datang. "Imam rightly nempo masa depan, urang bakal boga untung!"

Mata pelajaran, Firaun nempo kumaha kalem pilari di acara celestial endah tur antusias tampi eta. Sieun mimiti visi mahiwal meuntas na ayeuna diawaskeun ku suku caang disk, nuluykeun gerak lambat na arah cakrawala ti ...

Sababaraha poé engké manéhna nempo tentara Thutmose Maret ngaliwatan gurun, ulang disk aneh, tapi kiwari aya loba. Salaku Firaun diprediksi meunangna dimaksudkan. Flew sababaraha kali leuwih tentara, gleaming kawas emas di panonpoé lajeng mobil langit ngiles dina awan. Sababaraha menit engké, langit mimiti turun lila, serat tembus, sarupa jeung buuk. Prajurit anu nyobian nyekel leungeun-Na, tapi di bulu 'gancang dilebur di leungeun-Na sarta evaporating tanpa renik a. Thutmose maréntahkeun chroniclers na ngarekam sagalana nu katingali dina scrolls lontar ...

Nulis ngeunaan ieu acara aneh ieu disimpen ku Diréktur Museum Vatikan di Mesir:

"Dina taun dua puluh detik, anu bulan katilu usum, dina scribes 6 isuk Déwan Perwakilan hirup katempo di langit pindah bunderan fiery. dimensi na éta siku kana panjangna siku jeung lebar. Aranjeunna sujud na ngawartoskeun Firaun, anu pondered leuwih acara ieu. Sanggeus sababaraha poé ieu objék ieu di langit tur shone teuing caang ti panonpoé. Firaun melong poto eta sareng tentara-Na. Atang bunderan fiery naek luhur sarta flew kidul ... murag tina diurutkeun langit tina bahan volatile ... Aya nanaon di bumi ... Firaun sempet nangtukeun seuneu ka dewa menyan sarta ngawartoskeun carita dirékam dina annals Déwan Perwakilan Kahirupan ".

Meureun ieu nu disebatkeun mimiti fenomena tinangtu ieu, nu engké jadi katelah "Malaikat bulu." Zat serat mahiwal ragrag ti langit sanggeus nyebrang mobil ngalayang, Cakram lampu, Viman sarta engké UFO sababaraha kali katempo jalma ti nagara béda , buana jeung waktu. Dina hadir, urang kudu "Malaikat bulu" mimiti aya bewara kusabab chemtrails, tapi nu langkung lengkep ihwal nu engké.

Urang teu bisa ngajelaskeun asal na penampilan serat transparan dina cara rasional, jalma dina Abad Pertengahan dipercaya yén malaikat ngalayang ngaliwatan langit, maranéhna leungit bulu maranéhanana. Kusabab ieu nami zat - Malaikat bulu.

Dina 1741 di sababaraha kota Inggris ngalaman loba saksi digolongkeun jenis chip atawa potongan lebar hal ngeunaan hiji inci sarta panjang kira-kira lima atawa genep inci. 16. November 1857 di Charleston (AS) murag hujan aneh tina jumlah zat mibanda hiji bau pikaresepeun. fenomena ieu dipirig ku penampilan a objék luminous misterius alarming babandingan di langit peuting.

Ka salah sahiji observasi strangest dina skala badag lumangsung di 1881 di Milwaukee. Eyewitnesses ngobrol ngeunaan kumaha langit janten mendung jeung sakabeh daun Malaikat bulu. Salaku hasil tina acara ieu mucunghul pedaran ieu di majalah ilmiah Amérika '

"Dina ahir Oktober, jalma di Milwaukee (Wisconsin) jeung kota caket dieu éta pisan reuwas nalika maranéhna ningali ragrag ti cobwebs langit. Ieu seemed turun tina jangkungna hébat. Dina Héjo Bay janten sami, cobwebs drifted kana bay, ukuran maranéhanana ranged ti 18 méter dina panjang mun popotongan leutik, sajauh panon bisa ningali, anu katempo dina hawa. Urang diawaskeun tumiba jaringan sapertos di Vesburgu na Fort Howard, Sheboygan na Ozauku. Di sababaraha tempat, cobwebs murag jadi thickly nu jengkel panon. Dina sagala perkara, ieu serat bodas tur padet. Ieu aneh nu euweuh hadir maranéhanana henteu nulis nanaon dina warta ngeunaan ayana spiders ".

Dina 20.září 1892 entomologist George Marx pribadi dititénan dina Gainsville (Florida) dampak tina jumlah badag Malaikat bulu ', sakumaha anjeunna engké nulis dina laporan na:

"Kahiji kalina kuring noticed cobwebs isuk-isuk. Hovering dina hawa jeung ragrag ti awan. Kuring nyaho jalma anu cicing dina jarak kurang ti 16 kilométer jauh ti silih, jeung dulur nempo hal anu sarua. Kadangkala kacida murag strips panjang kawas jaringna lancah tina nepi ka 3000 méter sarta diwangun kana tumpukan ... Jalma nempo hiji daun ngapung badag nu dibawa hujan jeung melong kawas badag, cobwebs bodas murni, sakapeung panjang 50 méter. Dina loba tempat di sakuliah tangkal dibungkus. Deukeut hiji Creek leutik, ngeunaan 100 méter ti imah, hiji lancah web sumebar badag nguap curled kana bola hiji ".

Hiji ibu rumah tangga ti Virginia Kulon, anu cicing deukeut Romney ngomong yén zat misterius ieu sempet fallen dina hateup tegalan: "Tadi peuting, dina 19. September 19 sabudeureun jam, abdi uninga sora buzzing nyaring, kawas nalika pesawat a flies. Ku margi kaluar ningali naon flies, tapi ningal nanaon. sora lumangsung ngeunaan sajam. The hareup isuk - 20. September nalika kuring datang kaluar, buruan kuring ieu littered kalawan Zat ieu, resembling hiji web lancah. Kuring henteu weruh kumaha carana nerangkeun eta persis, tapi nu katingali kawas thread gossamer. Kuring geuwat ngahontal kaméra jeung nyandak belasan gambar. Saterusna kuring dikirim salaki kuring ka dayeuh mésér sarung karét, sangkan éta bisa nyandak sampel zat. Di jalan manehna ningali sababaraha plot jeung barang ieu, tapi éta teu saloba di buruan kuring ... kuring indit ka kota di establishments Poto jam 'dimana Abdi ngagaduhan gambar. Kuring cicing di dieu di sakuriling Romney salila genep taun, tapi geus pernah katempo nanaon jiga éta. "

  1. Pébruari 1978 deukeut kota Oamaru, di basisir Selandia Anyar, dua jam murag threads caket. Ieu teuing thinner ti web hiji lancah urang, tapi ieu jelas katempo dina panonpoé, dina latar langit jelas biru bulak.
  2. Juli 2005 murag tina méga sabudeureun West Guilford, Vermont:

"Kuring datang ti Falmouth mun Richmond, dimana adi kuring hirup," ceuk Daud Shröder. "Lanceukna abdi ngawartoskeun kuring yén manéhna nempo hiji group pisan husus awan di langit ngaliwatan bagian kidul Vermont, antara Pakidulan jeung West Guilford. Ieu sabudeureun beurang, antara 12. sarta 14. sajam. Cenah yén awan éta ngeunaan 30 mil ti mana anjeunna. Ku mata taranjang nempo aneh, glowing kawas untaian tina bulu ragrag ti tilu awan misah. Ieu kawas nanaon anjeunna ngalaman katempo sateuacan. Aya lapisan kabut, sanajan cuaca jelas, awan éta katuhu dina tungtung jauh. Anjeunna amazed ku fenomena ieu, sarta regretted yén anjeunna teu boga kaméra anu direbut deui sadayana. Aneh thread-kawas seuneu murag ngan sababaraha menit ".

Salaku ngumumkeun dina bulan Agustus 1998, Britania UFO Panalungtikan Society, 60 taun heubeul Younis Stenfield kalayan putri nya sanggeus ningali hiji UFO di North Wales, ningal bumi web misterius. Doreen Mozelik saméméh katempo "ngeunaan dua puluh lembar gizmos pérak di langit."

Dina hiji wawancara keur Vesti.az portal, wartawan Hamid Hamid ditanya kapala Internasional Panalungtikan Association "Kosmopoisk" - panulis sarta ahli Rusia dina widang astronautics Vadim Černobrova pamanggihan ilahar dilakukeun ku "Kosmopoisk" di Azerbaijan.

Vadim Alexandrovich ngadawuh:

"Salah sahiji anu manggih unik di Azerbaijan téh, sakumaha kuring ngomong, disebut, Malaikat bulu '. Éta nu kapanggih di nagara urang di 90. taun. Ieu produk mikroskopis nu diwangun ku logam bumi jarang. Lahiriah, maranéhanana kasampak kawas kawat alumunium pisan ipis. Lamun ditempo dina mikroskop, anjeun tiasa ningali aya sababaraha kali thinner ti bulu manusa. Kituna, urang nganggo nami bulu '. Naha malaikat? Ieu nami sajarah. Meureun salaku hasil tina nyebrang UFO. Lamun urang di jaman baheula nempo mahluk luar angkasa ngadatangan Bumi, maranéhna dianggap aranjeunna salaku malaikat. Dina situs kunjungan lajeng urang manggihan bulu sapertos '. Hal ieu kacida hese neangan sabab pisan ipis. Tapi kadang urang manggihan sarta tetep. Di Azerbaijan aranjeunna masihan kami saeutik angon bulu ti kampung Maráz.

Lamun analisa hileud ieu geus loba patarosan metot. Nguji loba laboratorium sarta vonis umum nyaeta: "Ieu a téhnologi nu aya dina perbandingan sareng sababaraha taun urang maju. Kuring ngantebkeun yén buuk urang geus miboga di 90. abad ka tukang, nalika aya eksis kecap "nanotéhnologi". Urang masih teu boga produk nanotech dina jumlah badag. Jadi 90. taun 20. Simkuring nuhun abad ka angon tina Maráz tadi di produk leungeun nanotech urang. Technologists anu boga bulu némbongkeun ngan shrugged sarta ceuk maranehna teu nyaho teknologi, nu eta bakal dilakukeun ".

Analisis teleb munggaran zat mahiwal ieu dipigawé dina 1954 mun anjeun 27. Oktober 1954 Gennaro Luchetti na Pietro Lastrucci noticed on St. Tandaan urang Square di Venice, dua ngalayang "shafts lampu" nu ninggalkeun jalan satapak fiery. Objék flew arah madang. Waktu éta, aya di hiji cocok stadion maén bal. Anjeunna kedah interrupted lamun leuwih ti 10.000 panongton, pamaén, hakim sarta aparat kapulisian nempo di langit ieu objék mahiwal. Dina kahiji salapan menit, tilu pasang UFOs flew leuwih kotana tur leuwih widang bal emit serat ilahar yén kokotéténgan kawas bulu. zat bubar di leungeun, tapi salah sahiji saksi mata, murid Alfred Jacopozzi geus bray na diteundeun dina kantong plastik disegel. Moal lami deui bahan nu geus dibikeun pikeun analisis Professor Giovanni Canerrimu sahiji universitas madang.

analisis némbongkeun yén ... "bahan serat boga kakuatan considerable sarta lalawanan jeung twisting. Lamun kakeunaan panas, jadi moekan tur leyur dina sedimen transparan. analisis na némbongkeun boron, silikon, kalsium jeung magnésium. Hypothetically zat ieu bisa jadi hiji hal kawas kaca boron-silikon ".

Kalolobaan studi éta rusiah luhur, kumaha eta bakal mungkin ngomong. Dina 1967 anjeunna dibikeun Uni Soviét sampel serat ka Selandia Anyar. Aya kirang ti kasapuluh tina hiji centimeter kubik. Sanajan kitu, analisis radiometric fisik Leonid Kiričenko sumping ka kacindekan yen zat diwangun ku serat individu rupa gaduh ketebalan tina kirang ti 0,1 microns. Serat bulk anu entangled di clumps atawa "thread" microns 20 kandel. Serat téh bodas tur tembus. bahan nu dianalisis henteu sarupa jeung sagala produk dipikawanoh.

Akademik Petrjanov-Sokolov, anu diringkeskeun sagala studi, ngadawuh: "sampel nu mangrupa subjék dipikaresep urang, Sigana mah a serat pohara rupa, tur éta boro sanyawa alam".

Salah sahiji pamilon dina forum Internet dedicated ka sawala on Malaikat bulu Jan Lukas percaya yén fénoména ieu disababkeun ku fenomena alam dawam: "katerangan sejen Zoological asalna éta, Malaikat bulu 'mungkin jadi larva proprietary web tina sababaraha ngengat. Kuring didaptarkeun conto di Perthshire di Skotlandia, larva renget a nutupan webs maranéhanana, daun loba tatangkalan. Sanajan kitu, analisis sampel tangtu malaikat bulu némbongkeun yén téh asalna biologis. Dina kasus ieu, abdi bakal nunjukkeun yén serat panjang téh partikel lebu nu electrostatically pakait sareng kumaha ieu bisa lumangsung dina poé panas. Ieu kudu dicatet yén sababaraha saksi tina fenomena nu nyebutkeun yén lamun maranéhna diusahakeun toél hiji bulu malaikat, sarta dirasakeun hiji shock listrik. Ieu oge mungkin yén asal Malaikat bulu anu pakait sareng fenomena plasma, nu, salaku nyatakeun di laporan panganyarna, nu aub dina formasi bola kilat ".

(. NB Panarjamah urang -. Katerangan ieu absurd.)

Panalungtik ngeunaan fenomena anomalous Karl Shukur nyaeta cautious dina pernyataan sarta nyepeng versi spidery of incidence Malaikat bulu "penampilan Maranéhna biasana pakait sareng fluctuations hawa musiman parna, sarta ieu kajadian nu paling sering di gugur. Ieu ilaharna lumangsung salila cuaca garing, nu ngaganti leutak sarta hujan. Kasus kawentar lumangsung di 1881 di Milwaukee na Héjo Bay, Wisconsin, dimana anjeunna katutupan sakabeh langit daun Malaikat bulu, sabab anjeunna engké dipedar mun majalah "ilmiah Amérika" dina hiji artikel judulna "Ragrag cobwebs".

Cukup Oddly, kuring kapanggih tumbu jelas antara chemtrails jeung Malaikat bulu. Dina 2001 I narima surat ti Žirinovky tina panitén detached anu ceuk Vasily:

"Kuring kokotéténgan 12. 9. 2001 kana fenomena misalna. Ti pertengahan isuk dugi 14 - 15 pm flown di sisi beulah wetan tina pesawat langit, balik nu mucunghul sanggeus hiji pondok bari jalan satapak bodas, nu laun ngalegaan jeung lila teu ngaleungit. pesawat flew tur ngancik di arah papalimpang jeung impinge persis non-ngiles renik sarua. lagu ieu anu akumulasi sarta dirobah méga stratospheric. Kuring wondered naha éta émisi ti pesawat di langit bakal terus jadi lila (ampir kabéh beurang kana magrib, kuring nempo hiji awan stratospheric bodas di sisi beulah wetan langit), sanajan pesawat nyandak kaluar geus di soré mimiti.

Sajauh Kuring teu boga pamanggih yén pesawat disemprot hal. Ieu poé sanggeus serangan teroris dina AS jeung sakabeh instansi diumumkeun dina radio jeung televisi anu tentara nyaeta on ngageter tinggi. Kuring cicing di kalér ti Volgograd wilayah Žirnovsku, teu jauh ti Chechnya. Éta naha kuring ngira yén penerbangan ieu disambungkeun jeung ngaronjat kaamanan. Sanggeus sababaraha poé aya geus brol serat ragrag mahiwal. Serat nyieun hiji net padet tina unusually badag. Manehna éta kasampak madhab - di sawah, leuweung, kalurahan. Kuring joked kalawan babaturan abdi: "Ditilik ku cobwebs jeung lancah éta ngeunaan jangkungna sarta ukuranana abdi!"

Kiwari kuring paham kalayan bantuan siaran anjeun naon deui ieu pikeun, lancah 'na naon ukuranana! Jigana nu konsékuansi moal antosan lila!

Kuring hayang Anjeun sakabéh pangalusna!

Wilujeung!

hormat Vasily

Artikel nu patali

Leave a Reply