Angkatan Udara Naval AS aya dina sightings UFO

715704x 28. 04. 2019 1 maca

Angkatan Udara Naval AS nunda babarengan pituduh pikeun pilots na staf taneuh sejenna dina cara lumangsungna bisi tina observasi UFOs. niat nyaéta pikeun ngadegkeun hiji prosés formal for ngumpulkeun na analisa data dina kasus kawas.

Salaku informed Militer AKAL (MI), motif pangajaran misalna hiji geus jadi runtuyan observasi unannounced objék kanyahoan (UFO), anu némbongkeun hiji kamampuhan hiber ilahar dina kaleuwihan pilots pilihan bajoang Angkatan Laut jeung elemen taneuh pertahanan lianna -. Misalna Interférensi on radar nu.

"Leuwih ti sawatara warsih pamungkas, urang kudu cara langsung pikeun ngalenyepan sababaraha puluhan observasi tina mesin ngapung unidentified yen tanpa otorisasina salajengna atanapi idin ngagabung militer daerah cipta.", Angkatan Laut ngécéskeun Politico server. "Sangkan aman, Angkatan Udara nyandak laporan ieu pisan serius. Urang museurkeun cara nalungtik unggal hal ".

"Dina kapentingan masalahna, Angkatan Laut mutuskeun pikeun ngapdet na formalize proses ku nu aranjeunna harese ngalaporkeun kana observasi ieu. Prosedur sabenerna jajahan prosedur relevan ayeuna dina modeu design ".

Hawa Angkatan Laut (Angkatan Laut) nyaeta pangakuan lugas yén objek observasi nu de facto kapal mahluk luar angkasa (ETV) avoids. Tapi sacara umum dipikawanoh yen tadi aya loba observasi ngahudangkeun tatarucingan dijieun ku jalma kredibel jeung well-dilatih ti jajaran tentara, anu kudu aya wae di arsip ngeunaan catetan atawa laporan. Pasti batur tangtu kudu bisa nalungtik jeung dianalisis, sangkan maranéhna bisa assess naha maranéhna ngagambarkeun résiko kaamanan pikeun nagara.

Chris Mellon mangrupakeun urut perwira kecerdasan dina segi lima sarta ogé urut anggota Komite Sénat keur Layanan AKAL. Cenah usaha pikeun formalize laporan fenomena hawa unexplained (UAP) dina tempat Unidentified Flying objék (UFO) pasti bakal janten shift utama kana cai anyar.

Mellon ngadawuh: "The situasi ayeuna, éta sapertos nu hiji UFO jeung UAP (resp ETV.) Anu dirawat sakumaha anomali nu dipaliré -. Tempat bisa digali" Sacara harfiah ngadawuh: "Urang kudu prosés anu jenis ieu informasi acan maén".

Mellon ogé ngomong conto: "Dina loba kasus, [staf tentara] boga gagasan naon nu kudu mibanda émbaran nu sakuduna dituju do. Naha data tina observasi satelit sarta radar atawa hal saluareun wates speed téhnologis urang. Ngan data dipiceun atawa teu dipalire sabab henteu a pesawat konvensional atawa misil. "

anggota ngahudang tina Kongrés tumuwuh sanggeus wahyu di server 2017 Politico a Tina New York TimesSabot pentagon diadegkeun dina 2007 jero Badan Kaamanan pertahanan (Omod) kantor husus dipikawanoh ku AATIP akronim diajar observasi unambiguous UAP (resp. ETV). Eta tuh jadi di urging of Sénator Harry Reda, Ted Stevens na Daniel Inouye, anu babarengan mastikeun sumberdaya dipikabutuh pikeun proyek.

Kantor spent ngeunaan 577 juta CZK ($ 25 juta) pikeun analisis studi teknis na evaluasi sababaraha dugi observasi lajeng unexplained. Ieu kaasup duanana rapat pondok tapi ogé dina kasus dimana, dina 2004 ETV observasi pikeun sababaraha poé dina hiji waktu ti dék kapal Amérika 11. armada militér karasa. Sababaraha kali anu dispatched kapal bajoang anu diusahakeun pikeun moto ETV, tapi hawa. ETV dipindahkeun saluareun wates fisik pesawat teknis diwangun ku manusa.

Raytheon, kontraktor perdana Pertahanan, dipaké laporan sarta video resmi Kamentrian pertahanan pozorovní dicandak ti basisir California, guna data diala nunjukkeun alat radar anyar. Henteu teh ngan hiji nungtut ka aviation Angkatan Laut (Angkatan Laut), dina raraga fenomena dibikeun nyadiakeun émbaran leuwih lengkep.

Tentara AKAL (AI) Server Politico dilaporkeun: "Dina respon kana tungtutan tumuwuh tina anggota Kongrés jeung kontraktor pamaréntah sejen, wawakil Angkatan Laut ngayakeun ngaliwatan jasa kecerdasan miboga sababaraha briefings rusiah. Dina éta maranéhanana éta hadir tur airmen anu dina kontéks tina hal informed ngeunaan bahaya potensi lalulintas hawa ".

Angkatan Laut ngadeukeutan nampik nembongkeun anu geus informed cara ieu jeung ka extent naon. wawakil angkatan udara (AS Kampung Daun) nyaeta jempe on masalah ieu pisan.

Proponents skripsi anu mibanda observasi misalna kudu diolah a apriori salaku anceman potensial pikeun kaamanan nasional, lila dikritik wawakil militér. Ieu bothers aranjeunna yen fenomena ieu mayar rélatif saeutik perhatian sarta tetep ngarojong eling koléktif nu loba tanaga militér jeung pajabat pamaréntahan handap sieun nu hiji sawala kabuka ti topik sabudeureun AND / UAP / UFO bisa ngabalukarkeun ruksakna careers maranéhanana sarta leungitna credibility pribadi .

Luis Elizondo mangrupakeun resmi urut pentagon anu éta proyék manajer AATIP. Teluh kabuka dina sababaraha média nasional yén aksés pentagon ka aman ningali ETV éta absurdly cool - tanpa loba dipikaresep.

Elizondo ngadawuh: "Lamun anjeun damel di lalulintas hawa sipil di bandara sibuk jeung anjeun aya bewara hal mahiwal, anjeun ngamotivasi geus informed atasan maranéhanana. Lamun tentara urang geus kahayang malikkeun: Lamun ningali nanaon, utamana ngeunaan widang moal ngabejaan saha!"

Anjeunna oge ditambahkeun: "Ngan ku sabab di pesawat misterius gaduh dina buntut atawa idéntifikasi jangjang angka atawa bendera sagala - atanapi ulah malah teu boga euweuh buntut atawa jangjang ... naon anu bakal kajadian di lima taun, pikeun manggihan yén éta hiji singkup planes Rusia?"

Sueneé: Elizondo nyaeta tina komentar panungtungan ngan lengkah kumisan pikeun publik hadé Hubungan. Kabuka ngumumkeun: "Urang hal éta mahluk luar angkasa ' na leungit credibility, éta masih hésé. Pasti éta henteu Perancis ... super pesawat rusiah Rusia atawa Jerman,. Dina urang ieu sadayana wawakil jasa rusiah ditunjuk Amérika gancang jelas dina mimiti 50. taun, nalika mahluk luar angkasa bener beurat aub dina observasi kagiatan militér, hususna leuwih AS jeung urut Uni Soviét (kiwari Rusia). Salah sahiji alesan konci éta pakarang pemusnah massal - pakarang nuklir.

Sakabeh masalah ditétélakeun di luhur sahingga boga caang sarta sisi poék. caang pasti kanyataan yén masarakat geus deui discreetly informed yén aya hal jalan na éta dina hawa, pamuter sejen anu boga (baheula kungsi) leuwih dominan utter leuwih (henteu ngan) Amérika defenses hawa na taneuh. Sisi poék mahluk téh masih di dinya (jeung hanjakalna ogé nyokot tina 50 Taun.), Éta aspék tangtu tina retorika militer teu robah: Éta anceman ngalawan nu perlu pikeun membela diri. Ieu variasi dina sandi: Kuring némbak mimiti lajeng menta saha anjeun.

Lus Elizondo di ahir taun 2017 nyandak ngurus di média mainstream ngeunaan fuss, sabab ieu anjeunna anu kabuka advocated yén AATIP proyék diurus observasi kapal alien (ETV) jeung eta oge anjeunna anu humandeuar yén sanajan anjeunna proyék suksés ieu sacara resmi réngsé. Leuwih tepat - éta rada dipikaresep yén proyék nu kasebut dibikeun ka tingkat deeper of rasiah, agenda na diliwatan hadé ngadegkeun tur urang gawe di handapeun ngaran sejen.

AATIP proyek, nu diurus sacara éksklusif observasi nu éta klasifikasi jelas. Lamun urang nyaho yén ieu téh lain proyék rusiah atawa kakuatan dunya urang sejen tur manggih ngayakeun sagala fenomena atmosfir kanyahoan, teras aya ngan hiji Resort panungtungan, aranjeunna observasi mangrupa manifestasi ETV.

Naha hal éta terus concealing na naha ieu laun uncovering bebeneran ka leuwih ti 74 taun sanggeus buku kasebut devoted mun jéntré mahluk luar angkasa (Céko) ku Dr. Steven Greer, dikaluarkeun migawé antara rai Sueneé Semesta, zs sarta Publishing Praha, sakumaha. Ti potongan 1200 gudang kargo aslina manehna geus ditinggalkeun di warung urang ngan kirang ti buah 290.

meuli

Elizondo baris geura-giru meta dina serial dokumenter upcoming kaayaan ieu panalungtikan ngeunaan fenomena lingkungan AND / ETV di pentagon, dimana anjeunna digawé salila sababaraha taun. Sacara harfiah kedalna yén genep bagian dokumenter mangka observasi panganyarna ETV / UAP dirékam pilots militér.

Salaku Elizodno na Mellon nu aub dina proyék nu Akademi Élmu sarta Seni pikeun béntang (Pikeun The Béntang Akademi Seni jeung Élmu), nu ngarojong dina eksplorasi kaahlian teknis nu demonstrate ETV.

Artikel nu patali

7 komentar on "Angkatan Udara Naval AS aya dina sightings UFO"

  • vladimir16140 nyebutkeun:

    Nyaan tadi sato caprine nanjak saraf bahan substandard ngeunaan video sareng poto, sanajan maranéhanana dina kitab kantétan gambar alien anu bener oyag. Kiwari nanaon di HD? Ngayakeun poto atawa video? Bener?

    • Sueneé nyebutkeun:

      Malah lamun miboga kaméra di 8K, jadi maneh teu pira alus lantaran ETV ngahasilkeun médan éléktromagnétik sabudeureun kuat, nu bisa lampu sawaréh ngalipet - gambar / pilem anu dihasilkeun bakal kabur / Fuzzy.
      masalah sejen éta kapal henteu pinuh materialized kana kanyataanana urang, sahingga sababaraha épék optik dianggo béda.
      Anjeun kukituna meunang untung na meureun nyandak gambar tina ETV, nu dianggurkeun ku euweuh Generators aktif (anti) médan gravitasi.

      masalah ieu geus kajawab sababaraha kali jeung hanjakalna hal ngeunaan éta.

      • vladimir16140 nyebutkeun:

        Uz pernah deui saluareun naon CITAS! Kantun hayu panulis buku hinges dina video web HD, contona, sarta kumaha carana komunikasi sareng mahluk luar angkasa sarta privolavaju aranjeunna. Nalika kuring kapanggih ngeunaan video 2, sarta tah ieu ... vela. Urang uznie di 60. sarta 80. taun nalika kuring masih ngagantung dina Web salaku bukti foto heubeul. A kualitas goréng.

      • vladimir16140 nyebutkeun:

        Kami moal cukup.

    • xtom nyebutkeun:

      Hatur nuhun, anjeun boga video na link ka ngundeur video unmodified aslina (atah) dina HD.
      Anjeun tiasa ngalakukeun di imah urang keur nganalisis pigura ku pigura.

      https://www.youtube.com/watch?v=cE-Yrv1-chI

      • vladimir16140 nyebutkeun:

        Ku kituna ieu hiji video super. Yakin UFO Dina speed nu hese nasnma dina kualitas pinuh, tapi istilah eta, nagara ieu di HD. Tur éta considerably! Teu saperti di gambar sisikian buku neuteup. numerator kasebut bisa jadi cukup! Naon bukti saeutik pikeun gambar hiji! panulis bisa nawiskeun ka kahakiman Sakur dokumen dvdomrem. Saksi kasaksian su Fuan tapi ogé kudu ningali bukti.

        • vladimir16140 nyebutkeun:

          Ku kituna ieu hiji video super. Yakin UFO Dina speed nu hese nasinma dina kualitas pinuh, tapi istilah eta, nagara ieu di HD. Tur éta considerably! Teu saperti di gambar sisikian buku neuteup. numerator kasebut bisa jadi cukup! Naon bukti saeutik pikeun gambar hiji! A panulis pikeun buku bisa nawiskeun sababaraha DVD iwal dokumen. Saksi kasaksian su fajnn tapi ogé kudu ningali bukti. Hayu atuh taya sahijieun teu disebutkeun yen aranjeunna henteu poto tur bukti video nu kumaha anu ditulis dina kitab! Dina ieu kuring ningali hiji aspék négatip badag! Dina kitab Éta ngan salah!

Leave a Reply