20 tahayul strangest

9992x 27. 04. 2018 1 maca

énsiklopédi jeng kalayan kecap tahayul kapanggih kieu: dina jihat kapercayaan irasional timbul ti jahiliah atanapi sieun. Tahayul mangaruhan sakabeh kahirupan urang, sanajan dina eta kasus dimana aranjeunna jelas alesan. Sababaraha di antarana aya sahanteuna logis (teu bisa leumpang di handapeun tangga a), tapi kalobaannana ngakibatkeun loba jalma ku seuri dina beungeutna. individu tangtu malah bakal ngidinan tahayul de facto diatur kahirupan maranéhanana (sieun mindahkeun malah hiji ripple leutik di jalan), nu jelas damang. Sueneé Semesta méré Anjeun dua puluh tahayul strangest, anjeun nyaho sababaraha?

tahayul kawentar 20

  1. A manuk di imah hartina pati.
  2. Sanggeus keureut cut roti loaf henteu alus pikeun ngahurungkeun tibalik ka handap.
  3. Sanggeus ngaliwatan sapu na tanpa eta maksudna pikeun maké éta, maledog eta jauh jeung meuli leuwih anyar.
  4. Lamun ningali dina taun anyar salaku heula, kukupu bodas, anjeun untung.
  5. Mun ucing hideung walks arah anjeun, mawa anjeun kabagjaan, tapi lamun ngahurungkeun jauh ti anjeun, nyokot anjeun tuah kalawan eta.
  6. Buahna tangkal ek bohong luar jandela nu ngajaga imah ngalawan kilat.
  7. Anjing howling dina peuting di imah sabar nyaeta tanda goréng.
  8. Basing dina panto imah lian ti eta lawang (contona dina pungkur, ngaliwatan backyard nu), urang gé kudu Ngaruwat.
  9. Tapal kuda nongkrong dina témbok di wards pangkeng kaluar nightmares.
  10. Mun dinten mimiti gugur nyekel daun ragrag di leungeun, anjeun teu kudu sieun tiis usum tiis.
  11. Eunteung nu di imah ku sorangan pakait jeung ngarecah, portends maot mimiti salah urang.
  12. Lamun imah geus turun payung, nyaho yén éta baris geura-giru jadi rajapati.
  13. Di momen pupusna jalma nu kudu di kamar sakabeh jandela nu muka pikeun ngidinan awak almarhum ninggalkeun jiwa-Na.
  14. Mun lalaki pakait salila ring Dursasana upacara kawinan, nikah ieu doomed.
  15. Nalika urang ngarasa kadal, éta ngandung harti yén urang boga musuh rusiah.
  16. Mun sobat anjeun podaruje péso, Anjeun kedah masihan anjeunna koin di balik, disebutkeun silaturahim réngsé kacida gancangna.
  17. Lalampahan kedah pernah dimimiti waktu Jumaah, bakal mawa Ngaruwat.
  18. Impian tina ngajalankeun hartosna yén awaits kami dina kahirupan parobahan badag.
  19. Lamun dumadakan mimiti buka lalajo nu keur lila teu digawe, eta hartina pati di kulawarga.
  20. Tilu rokok kaduruk pertandingan sarua brings Ngaruwat.

Anjeun percanten tahayul?

Témbongkeun Hasil

Loading ... Loading ...

Artikel nu patali

nulis comment hiji