taun 100000 komponén listrik heubeul

48594x 08. 12. 2015 1 maca

Batu aneh jeung protrusions logam kapanggih dina 1998. Anjeunna mucunghul John J. Williams insinyur listrik. Sakabeh hal Sigana mah a colokan di ahir hiji alat kabel. Williams nampik ngomong persis dimana manehna kapanggih batu. Loba skeptics nampik masalah yén éta téh pemalsuan a. Tapi éta bener kitu?

Batu X-ray Snik

Batu X-ray Snik

Williams nampik ngajual hiji subjék nu tangtu, sanajan anjeunna nampi tawaran pikeun 500000 USD. Williams ditawarkeun tapi anu subjek sadia pikeun saha nalungtik. Eta miwarang wungkul dua kaayaan: kabéh tés bakal hadir jeung batu moal ruksak. panawaran ieu jadi jauh benefited ukur sababaraha.

Nyolok dina batu

Nyolok dina batu

artefak ngabogaan atraksi magnét lemah. Ohmmeter nyarankeun yen boh impedansi badag antara pin atawa pin teu kabeungkeut. artefak henteu dijieunna tina kai, plastik, logam, karét, atawa bahan gampang recognizable lianna.

Williams ditampik pamanggih yén obyék dipotong ku kituna bisa nalungtik jero. Sinar-X némbongkeun yén hiji artefak misterius Struktur internal opakAnu perenahna di puseur batu.

Numutkeun Williams, bal logam dina beungeut obyék nunjukkeun eta ieu kakeunaan hawa tinggi.

Skeptics pelak mertahankeun éta kudu scam a. Williams disagrees sareng maranehna. Anjeunna yakin yén anjeunna ngalaman kapanggih hiji artefak akalna nu belonged ka peradaban kuna atawa extraterrestrial.

Loba yakin yén alesan pikeun indifference ilmiah lega disababkeun ku sieun naon bisa urang manggihan. obyék inspected bisa nyadiakeun dua pilihan. Bari analisis ilmiah bisa boh ngabuktikeun yén éta mangrupa hoax elaborate, atawa sabalikna - bisa dikonfirmasi hipotesa Williams 'yén éta téh mangrupa remnant tina kaliwat kuna. Eta bakal kitu, dina panon ti sababaraha urang teuing radially robah panempoan dunya. Hal kawas kieu bisa jadi keur sababaraha urang, hanjakalna, sakabeh teuing pikasieuneun.

Artikel nu patali

4 komentar on "taun 100000 komponén listrik heubeul"

  • Looper nyebutkeun:

    Ieu scam a na kumaha ieu diatur - majalah internét wajib nyitak sagalana, ngan boga salawasna hal nulis ngeunaan.

  • motejl nyebutkeun:

    - insinyur listrik Panimu, upami ieu confectioner hiji, éta bakal jadi nyungsi kredibel ...

    - 3 konektor DIN?

    - John Williams - musik pikeun Star Wars (diantara hal séjén)

    • OKO OKO nyebutkeun:

      Persis. Lamun ieu patut hal, éta resep halo gélo. Ieu persis tipe seratan nu ngawangun lapisan nesoudných anyar-umur Internet Joud, anu percaya ka sagalana. Kuring bisa jenis Storry nafejkovat nyantai ayeuna, sarta hal awon éta tanpa verifikasi nyebarkeun server XY (Pac kudu hal anyar).

  • Standa Standa nyebutkeun:

    inquiries:

    - Teu batu nu sabagian dimensi?

    - Éta anu tilu suku tina sababaraha dimensi?

    Mun misalna, ngarujuk kana spasi tina suku naon Industri baku (0.1 inci 5mm, 10mm, 20mm) kalawan akurasi, sebutkeun, 5%, eta meureun bakal janten kamungkinan luhur yén éta téh mangrupa panipuan (torn nějakésoučástky handap atawa konektor affixed mun Sutri atawa casting).

    - bisa batur coba ngagambar ti naon sudut geus dirékam yén disangka radiograph?

    Kuring aya sudut ti nu bisa buka sinar méré hasil ditampilkeun. Tapi nu ogé ukur bisa hartosna yén goréng pilari. Lamun batur anjeun pikir teh X-ray gambar ti katuhu, bisa anjeun kersa némbongkeun ka Sutra gambar, nu bisa dijadikeun sumber sinar-X sarta wherein piring sensing? Ngan beam arah - sahingga mun cocog kontur sahiji suku dina hubungan massa kalangkang batu.

Leave a Reply