10 dongéng endah tur frightening of astronot

8112x 29. 05. 2019 1 maca

Urang kabeh terang ngeunaan carita endah tina astronot. Ningali objek unidentified - ngalayang na ngambang, ngadéngé sora, tingali lampu. Loba jalma bisa ngalaman manggih ieu ngareureuwas pikeun sababaraha astronot, kumaha oge, sipatna rutin sapopoé. Naon anu carita coolest na scariest sadaya waktos? Jeung aya bukti yén éta bisa ngarojong?

Panik panel surya

bari Astronot témbal Parazynski dina Station Spasi International sarta robah posisi panels surya, hal ieu bade horribly salah. Cenah eta dina mimitina eta indit ogé kalawan relokasi, tapi lamun awak nyoba nyebarkeun - panels surya mimiti luh.

Parazynski ngadawuh:

"Ieu bahaya neruskeun jang meberkeun dilegakeun panel. Aya masalah anu lamun urang diusahakeun pegatkeun sambungan panels bisa peupeus sarta pencét shuttle dina. Atawa urang bisa ngaruksak Station Spasi Internasional ".

secession panel surya, ISS / screenshot via Youtube Video

Bagian paling hese éta yén nalika Parazynski kapaksa buka diungkulan situasi ieu. Anjeunna kungsi jadi pisan Kade ulah noél bagian logam tina panel jas na - bakal geus katandangan hiji shock listrik. panel kasebut, junun ngumpulkeun sanggeus bari jeung simpen situasi.

Hiji seuneu dina stasiun spasi rame

Astronot Jerry Linenger, dumasar stasiun spasi Mir, dahar dinner lamun ujug-ujug flared up dina tanki bahan beuleum.

Linenger ngadawuh:

"Seuneu The diblokir salah sahiji Soyuz nu disebutkeun bakal geus dipaké pikeun ngévakuasi genep astronot, nu hartina karuksakan tina kapal tangtu kudu milih salah sahiji astronot salamet. Naštěsí hasil sanggeus 14 menit pikeun meunangkeun seuneu dina kontrol. "

Seuneu awon dina ISS, astronot carita / screenshot via Youtube Video

Toksik sunbathing Astronot dina spasi

Astronot Bob Curbeam mangrupa salah sahiji ti saeutik anu bisa disebutkeun yen manehna boga pangalaman éksténsif. Sanajan kitu, hiji pangalaman ieu ampir fatal. Salah sahiji garis cooling peupeus na spattered jas amonia Bob Curbeama. Ieu dimaksudkan yén anjeunna teu bisa meunang balik di jero stasiun jeung haseup amonia teu maéhan kolega-Na.

kaayaan ieu ngumbar ku wates mimiti sékrési amonia. Amonia tina jas na kitu anjeunna mutuskeun ngaleupaskeun kakeunaan sinar panonpoé langsung sarta ngantep éta menguap tina jas-Na. Lajeng anjeunna bisa balik aman numpak.

Leakage amonia toksik, Astronot / screenshot via Youtube Video

sensor buta

250 000 pound shuttle dina flew nuju stasiun spasi Mir mun gabung nya, tapi Chris Hadfield dina hiber inaugural na ngagaduhan kana kaayaan pikasieuneun nalika sensor dieureunkeun gawe. sambungan teh perlu nyaho laju pasti tur jarak stasion, kasalahan di dieu ngandung harti bencana. Naštěsí Chris Hadfield ieu ngalaman tur terang stasiun Mir. Anjeunna kituna bisa ngitung sabaraha jauh stasion na di kumaha speed ngapung. Sagalana dikokolakeun sarta Chris Hadfield geus aman napel na stasiun spasi Mir sarta tanpa sensor.

Astronot Yi Soyeon plea tina telepon imah

Sabot traveler spasi Korea heula, Soyeon Yi, diusahakeun balik deui ka Bumi numpak hiji Soyuz Rusia, sarta shuttle ieu dina lintasan salah. 300 réngsé nepi mil ti mana maranéhna kapaksa darat di tengah lahan aranjeunna farmed kazašští nomaden.

Soyeon Yi / screenshot via Youtube Video

Nomaden nyandak bari pikeun manggihan yén astronot éta teu mahluk luar angkasa. Yi ditanya lamun éta hasil boga telepon, tapi maranéhna teu, jadi manehna balik ka shuttle ka nganggo GPS jeung satelit telepon. Manehna disebut Badan Spasi Rusia. Ahirna manehna rescued ku helikopter.

Flaps, flaps, nyaeta saha home?

Salila penerbangan inaugural sahiji jalma kahiji, éta Cina dikirim kana spasi, Yang Liwei cenah uninga aneh knocking on pesawat ruang angkasa dina. Ieu ditiup kawas hammering a palu kai dina ember beusi. sora teu datangna ti jero atawa luar. Anjeunna teu bisa manggihan sumber sora. Éta kituna teu jelas naha eta teh noise dihasilkeun alatan beda hawa antara interior jeung exterior tina kapal atawa naha kapal sabenerna pencét hal. Tapi pasti ieu frightening ngadéngé sora dina alam semesta anu lalaki teu bisa ngajelaskeun. Sarta alatan sora veakuu moal bisa nyebarkeun.

hirup calakan?

Deui Leland Malvin. Di jagat raya manéhna nempo hiji hal hovering husus dina nyekel kapal. Sanggeus badarat anjeunna dipercayakeun ku pangalaman ieu. NASA, kumaha oge, geus datang nepi ka penjelasan yén ieu ukur dina és nu peupeus kaluar tina selang Freon. Transparan, melengkung, mere penampilan mahluk. Ku alatan éta, teu saurang ogé bisa disebutkeun pasti naon deui ieu. Naha NASA omongan atawa naha astronot bener euy ngimpi.

Spasi Musik?

Urang terang yen sora teu bisa ngarambat dina vakum. Tapi kumaha carana ngajelaskeun kacapi maranéhna ngadéngé astronot dina hiber ka bulan di 1969? Aranjeunna digambarkeun sora salaku musik universal. NASA ngunggelkeun, yén astronot geus ngalaman gangguan ku gelombang radio. Tapi alatan kanyataan yén maranéhanana éta di sisi sabalikna tina bulan - urang yakin kieu?

seratan misterius astronot

Témbal Kurnia, hiji Astronot anu geus spent 340 poé dina spasi, nujul kana ayana extraterrestrials. Nyebutkeun kaulinan VR dijieun ku NASA pikeun ngalatih astronot. Dina kaulinan ieu, astronot ngalatih serangan tina spaceships alien astronot. Témbal Kurnia miwarang naha NASA perlu ngamekarkeun kaulinan telenges misalna?

Rusiah Misi Mars: Super astronot

Rusiah Mars koloni. Pertahanan Force Mars. Perang spasi dua rupa Mars. Ieu kudu jadi lulucon a kan? Teu luyu jeung Kelautan AS Randy Cramér, anu nyebutkeun anjeunna spent taun 17 di Mars sarta digawé keur bagian rusiah tina AS Marinir (USMC) / am. Marinir * /, anu boga muatan jeung misi dina spasi na di Mars.

Cramér ngomong yén manéhna digawé dina hiji fasilitas bawah tanah dimana lima ngajaga koloni manusa ti spésiés lokal aslina, sarta anjeunna spent tilu taun hareup nguap di jagad raya. Cramér dikaitkeun rupa béda hirup di Mars, sahenteuna genep diantarana anu digolongkeun kana "mumusuhan". Ieu nyatakeun di jéntré dina laporan dikaluarkeun. Cramér nuluykeun ngomong yen program Super prajurit migunakeun téhnik kontrol pikiran jeung pamaréntah geus kaancam ku sababaraha entitas extraterrestrial mumusuhan.

Mars koloni

Eta hartina NASA yen obscures ayana extraterrestrials? Nyebutkeun yén ngan waktu na langkung bukti.

Live siaran kiwari ti jam 29.5.2019 19 dina channel YouTube Sueneé Semesta:

Masih seueur urang heran naha urang sabenerna flew ka bulan? Tur upami kitu, naon we tingali dina televisi jeung naon anu dibere ka urang salaku poto otentik jeung pilem Geus jadi dasar dina kanyataanana, sarta éta mangrupa trik pisan canggih di studi pilem. Neil Armstrong dipikanyaho teu resep mere ngawawancara. Pendapat on naha ieu kitu nu béda. Sababaraha atribut modesty-Na, bari batur nyobian ulah konfrontasi kaleuleuwihan, nu bakal kudu ngomong hal nu teu internal konsisten. Tur éta pendekatan dimungkinkeun ieu diwangun di handap presentasi teh, saprak Neil Armstrong éta ngan hiji béntang média anu kungsi ngalaman sanggeus balik ti lalampahan ka Bulan (naha éta ngayakeun sagala Tam) kabayang wajib sanggeus Amérika Serikat jeung universitas, salila manehna ngajar tur dibere. The panalungtik Richard Aula mayar kanggo analisis ngalaksanakeun behavioral (analisis basa awak, kalimat ngarumuskeun, sikep spiker urang dina isu jsb) keur ngabedakeun Neil Armstrong dina carita lalampahan ka bulan speaks ti posisi lalaki anu sabagian bener ngalaman atawa posisi hiji jalma nu ukur repeats frasa diajar. Ieu meureun kahiji kalina dina lingkungan Czech na Slovak, nalika anjeun ngadangu naon anu disumputkeun antara garis .... bageur nawaran reureuh di sumawona panempo bakal assess naha éta téh cukup bukti kuat keur jeung lawan alesan yén disrupts paradigma buku ajar ....

Artikel nu patali

Leave a Reply