«« »»
  • Pangkolotna dipikawanoh teken dunya heubeul 73 000 taun nembongkeun hashtag a

Extraterrestrials: unveiling misteri pangbadagna di dunya

Steven Greer: Extraterrestrials Unacknowledged dipikawanoh buku ditulis exopolitickým informan sarta panalungtik Dr. Steven M. Greer dirilis dina bulan Méi 2017. Dina 24.08.2018 ieu réngsé tarjamah tina buku kana Czech mahluk luar angkasa. Meunang méakkeun loba koréksi. Annotation sahiji panutup buku: Dina awal Juli 1947 deukeut dasar militer di Roswell, ditémbak handap tilu kapal alien ngagunakeun pulsa éléktromagnétik anyar ...

Mysteries Kuno Peru: inca jalan luar biasa

Nagara panglegana di Dunya Anyar, kaayaan Incas, aya saeutik leuwih ti tilu ratus taun. Tapi periode Kakaisaran, nalika Incas subordinated ampir bagian kulon sakabéh ti Benua Amérika Kidul, nyandak sakedik kirang, mung ngeunaan dalapan puluh taun. Liwat hiji periode pondok sapertos tina inca na subjected aranjeunna bangsa dihasilkeun angka vast nilai bahan unik ....

Vitamin B6 ngabantuan jalma apal impian

panalungtikan anyar di Universitas Adelaide geus kapanggih yén nyokot vitamin B6 bisa nulungan jalma apal impian maranéhanana. Hiji studi kana kaahlian perceptual jeung motor aub pamilon 100 ti sabudeureun Australia nyokot dosis poean luhur suplemén vitamin B6 waktu sare pikeun lima. pamilon pangalaman anu narima vitamin A randomized B6 ...

Spaceship Oumuamua program spasi rusiah

Ieu transcript tina spaceship video Oumuamua. pesawat ruang angkasa dina mangrupa bagian ti program spasi rusiah. Kasaksian Baraya, ieu téh Alina. Abdi hoyong dinten ngabahas nanaon metot ti Désémber, nalika kuring éta hiji astéroid jauh Oumuamua porozování lisong. Nyebarkeun papanggihan maranéhanana observasi jauh dina program spasi rusiah. Kuring baca eta ...

sightings UFO - mahluk luar angkasa nu ngadatangan!

UFO nu éta kasampak dina Lake Tahoe di AS di jéntré unprecedented, anu "100%" buktina yén mahluk luar angkasa nu ngadatangan Bumi. observasi éta disebutkeun minangka "Palasik" spaceship. Aranjeunna digambarkeun salaku peminat kana topik tina mahluk luar angkasa, anu ngajawab yén éta hiji saucer ngalayang. Wisatawan di Lake Tahoe di Nevada nempo yén ...

Valery Uvarov: Baby kosmis

"Spasi Baby" teh aplikasi kahiji dina sajarah jeung ngan hiji di dunya anu ngamungkinkeun data keur ngitung konsepsi anak kuat jeung sehat kalawan abilities méntal sarta spiritual luar biasa. Sipat aplikasi fitur unik tina aplikasi ieu perenahna di kanyataan yen itungan anu dilumangsungkeun dumasar kana doktrin Mesir kuno struktur manusa jeung ...

FBI memorandum misteri UFO kawentar "ngalayang saucers" bisa teu ngumbar

Masih bothering anjeun ngeunaan misteri of saucers kalawan mahluk luar angkasa tinggi diasah di baju logam ngalayang, anu geus dijelaskeun dina hiji memorandum ti FBI 1950? Ku kituna, agénsi nu dikaluarkeun hiji pernyataan jeung rinci ngeunaan dokumen kawentar ieu. The memorandum ngajéntrékeun UFO misterius dijieun di 1950, tilu taun sanggeus kajadian di Roswell, tapi ...

Program: 1. ngarojong pasamoan Sueneé Semesta (17.11.2018)

Ti dinten (10.11.2018) per minggu minuhan kamar tea shaman, Hálkova 8, 2 mun 1 Iraha. pasamoan Sueneé Semesta. Urang menta sakabeh nu datang, pamilon na speaker kana muncul saméméh 12: 00, urang bisa ngamimitian dina waktu, éta geus 12: 50 (dimimitian persis). Kana ngasupkeun tearoom, punten ngalebetkeun tiket boh dina ...

Jero cai uncovered Heracleion kota leungit

Patung déwa Hapi Nepi ka ayeuna, éta Heracleion kota palabuan diucapkeun tina legenda saperti mitis. Kota ieu disebutkeun ku kuna Yunani jeung Mesir Thonis. Heracleion Lost Kota kapanggih ku tim ti Lembaga Éropa pikeun jero cai Arkeologi (IEASM). Anjeunna kapanggih Kota mistis anu deeply immersed dina cai tina Laut Tengah. Sésa-sésa ti ...

Mesir mummy Fred geus kolot, kumaha mummies tina pharaohs!

Mummy ngaranna Fred di Museum Mesir geus robah sagalana kami sakali panginten prosés embalming Mesir. Tétéla yén mummy ieu embalmed ku 1500 taun saméméhna ti harepan. Ieu hartina waktu méméh embalming of pharaohs Mesir. mummy ieu tetep teu kacekel réwuan taun. Pikeun peneliti Britania geus mutuskeun pikeun ...

Kumaha ngabahayakeun ka barudak ngagunakeun smartphone

Dinten, telepon pinter ngagunakeun Lolobana urang. Coba kasampak dina jalan digawekeun ku cara maké angkutan - sabaraha urang clamped panon on telepon anjeun? Lolobana, hanjakalna kaasup barudak. Éta aman pikeun barudak ngagunakeun smartphone? Sarta naon extent? Patarosan ieu museur anyar ...

Kuring diajar ngahampura sareng narima panghampura

Dina unggal momen hirupna didieu di bumi ngaliwatan haté anjeun kuring mutuskeun jenis jalma Abdi hoyong janten, sareng jenis jalma Kami. Panghampura heals kuring jeung nyabut kuring tina ngilu heubeul na traumas yén kuring disimpen dina haté kuring. Kuring mutuskeun pikeun dudung haté anjeun, ngahampura batur tur neuleuman ...

Bulu - sambungan energetic kalawan Alam Semesta

Unggal urang boga bulu, panjang, pondok, lempeng atawa Curly. Tapi sababaraha nyaho yen bulu ieu disebut universes (ti kosmos Kecap - Slavia heubeul). anteneu bulu, Kosmas, Cosmas anu anteneu, link énergi lalaki kalayan widang énergi-informasi, jeung alam semesta, jeung kulawarga, jeung kosmos. Ngagunakeun bulu kana unggal jalma draws energi jeung ...

Naha urang anu gagal dina pilarian pikeun hirup alien extraterrestrial?

Hiji studi anyar ngagambarkeun on sabaraha élmuwan spasi geus junun ngajajah. Sabaraha waktos kami geus invested dina pilarian pikeun hirup extraterrestrial. Sarta masih aya hasilna jelas. sinyal alien atawa konfirmasi tina peradaban extraterrestrial anu nurutkeun panalungtikan diterbitkeun dina jurnal Astrophysical Journal aranjeunna kapanggih henteu ngan lantaran teu nyaho kahayang nu Anjeun keur pilari. Kituna ...

Sumerians jeung ledakan supernova

Sabudeureun 6000 sababaraha taun ka pengker, teu jauh ti Bumi, ujug-ujug exploded dina fireball badag yén astronom modern nelepon supernova a. kituna éta supernova a. Ti Bumi bakal kasampak kawas béntang anyar, nu bakal jadi caang ti bulan bisa ditempo dina terangan. Jelema kahiji anu nempo éta nu Sumerians -...

Nebra Langit piringan

Ieu mangrupakeun disk parunggu ti Jaman Perunggu di Éropa Tengah jeung emas. Manéhna nyebutkeun anjeunna Nebra Langit piringan. Nembongan yen simbul ngagambarkeun ieu dina fenomena astronomi poko ibadah. Masarakat ilmiah dunya ngemutan yen eta teh Gambaran pangkolotna langit. Ku alatan éta, disc ieu salah sahiji pangpentingna ...

Migrasi kaluar Afrika ngeunaan 100 000 taun saméméhna!

Nyebutkeun Graham Hancock, umur hal. Saperti ieu Migrasi tina Afrika? Hatur nuhun kana dating tina sababaraha hal anu peneliti manggihan yén migrasi nu bisa lumangsung loba saméméhna (ngeunaan 100 000 taun saméméhna) ti urang asalna panginten ... informasi ieu dibawa studi anyar diterbitkeun ku hiji tim internasional dipingpin ku élmuwan ti Max Planck Institute pikeun Élmu ...

Titanic sails deui, di 2022

Kedah di Titanic deui vyplnout? Sababaraha minat sahiji jalur pengulangan lengkep dibagikeun. Aranjeunna sieun ngulang jalur anu sarua ku replica tina kapal, nu di 1912 1500 ditelasan leuwih ti urang. 110. Ulang lalampahan di 2022 - waktu ninggalkeun billionaire Australia Clive Palmer ngarencanakeun ngawangun replica tina sails kapal keur pelesir mitis ...

NASA pesawat spasi unmanned X-37B - dinten 400 di orbit

planét orbit kami leuwih 400 poé dina misi misterius Na, rusiah spasi pesawat NASA misterius disebut X-37B. Inpo resmi ti wikipedia nyebutkeun Boeing X-37 (ogé katelah orbital Test Vehicle) mangrupa eksperimen spaceplane unmanned Amérika. Hal ieu dimaksudkeun pikeun nguji téknologi anyar dina orbit sarta balik kana atmosfir. Asalna ...

Bukti sajarah alternatif umat manusa

Sajarah nyaeta urang diajar di sakola téh hijina leres? Memang aya bukti yén sajarah bisa dijadikeun béda saeutik. Hayu urang némbongkeun sababaraha conto. Satengah miliar taun palu heubeul rooted dina batu, sababaraha lami 400 juta taun Juni éta 1936 Max Hahn jeung pamajikanana Emma leumpang ...

Urang sadaya jenis magicians

Anu maranéhanana éta magicians? Di jaman prasejarah, komo dina budaya kuna eksis wates sajarahna akurat antara magic jeung agama. Magicians tina zaman kuna tur di eling karuhun baheula urang maréntah dunya lampu jeung jin poek (dewa). Dina urutan mangtaun ni'mat maranéhanana, atawa ngajaga diri tina murka maranéhanana, nyaho urang ...