«« »»
  • Élmuwan masarakat awam ngembarkeun yen Nibiru aya!

Toko anyar Sueneé Semesta!

Eta geus 5 sababaraha taun ka pengker nu dijieun majalah online ieu Sueneé Semesta, anu brings Anjeun artikel poean ngeunaan Exopolitics, encounters kalawan UFOs, sajarah rusiah jeung konsép spiritual tina kahirupan tur kelamin. Salaku waktu mana ku kami nyobian tumuwuh tur ningkatkeun bareng jeung anjeun, urang tiasa nawiskeun poean ...

Unacknowledged: mahluk luar angkasa - ngalaan pikiran Rahasia di dunya panggedéna

Unacknowledged dipikawanoh buku ditulis exopolitickým informan sarta panalungtik Dr. Steven M. Greer dirilis dina bulan Méi 2017. Simkuring boga kasempetan unik dina satengah kadua tina sataun 2018 boga panarjamahan Vérsi Czech. Gabung kami keur acara unik ieu. Annotation sahiji panutup buku: Dina awal Juli 1947 deukeut dasar militer di Roswell, ditémbak handap tilu kapal alien ...

Tulang dina sirit - naha urang ngalakukeun?

Salah sahiji produk éndah, tapi éndah évolusi téh tulang dina sirit atanapi baculum. Baculum tulang luar rorongkong, nu hartina alat eta teu dihubungkeun jeung sesa rorongkong, tapi gantina ieu kalawan bébas ditunda dina sirit. Gumantung kana spésiésna, ukuran tulang mimitian ti millimeter mun ...

10 pedang kawentar dina sajarah

Dina artikel ieu kami kasampak di pedang kawentar 10 boh dipikawanoh ti catetan sajarah atanapi ti salamet artefak. Sapanjang sajarah, para ahli kapanggih pakarang endah dipaké ku pahlawan sarta villains di sakuliah dunya. pejuang hébat anu biasana dilengkepan pakarang ampuh husus, anu henteu ngan ngawasa karajaan jauh, tapi ogé liberated nagara jeung ...

carita anjeun: Beata jeung UFO

Kuring hayang Anjeun poé alus. Déwan hoyong bagikeun sareng anjeun ngeunaan pangalaman Anjeun. Ieu dimimitian panas panungtungan nalika Kami on facebook wilanganana sababaraha artikel ngeunaan UFOs. artikel ieu dina kuring booted interest na I mimitian nempo video YouTube béda henteu ngan dina tapi ogé mimozemšťanoch UFO. Video ...

16 lambang misterius di gurun Cina

Maranéhanana ngomong yén kaleresan nya kaluar dinya. Memang bener ogé dina gurun Cina? Beungeut planét urang geus banjir ku struktur kuna misterius eta tanggal deui rébuan - sarta sababaraha malah puluhan rébu taun ka tukang. Aranjeunna demonstrate hiji masyarakat purba incredibly kompléks nu ngawangun struktur matak tanpa pamakéan téknologi modéren. Nazca garis di Peru anu ...

Morphic résonansi bisa ngarobah dunya!

Nalika kuring patepung jeung sababaraha panaratas dina widang budaya alternatif, sakapeung kuring kungsi rarasaan yen pakasaban maranéhna ngalakonan keur hade urang sadayana. Malah basa aranjeunna keur mawa kaluar karya maranéhanana dina cara leutik. Meureun dina eco-kampung leutik, hiji panjara jauh atawa di wewengkon kapangaruhan ku konflik. Kuring ngarasa yén parobahan anu lampah maranéhanana ...

carita anjeun: UFO di Slovak?

Pondok ieu lokasina di Slovak. Nagara ieu aya di leuweung, di wewengkon terpencil. Nu boga unnamed pondok salila henteuna na daun ngancik alat sensing, nu ogé 2 pigura per detik. Ieu dicatet, bisa janten UFO ... Pondok dina poé -? Jadi eta Sigana salila poé dina karapihan ...

Ulikan Harvard confirms: Puasa prolongs hirup!

Élmuwan ti Harvard langsung bisa mastikeun yén métode puasa nu leuwih 2500 sababaraha taun ka pengker, Mesir kuno dipaké para imam bisa nambahan panjang kahirupan urang. rujukan sajarah nunjukkeun yén leuwih ti 2500 sababaraha taun ka pengker di Mesir kuno, India jeung Yunani dipake puasa intermittent nu nguatkeun awak na manjangkeun umur. Kuantitas ...

Kloning Neanderthals jeung dinosaurus - buka payun?

Inget kumaha élmuwan nembe ngadéklarasikeun yén maranéhna maksudna pikeun clone mammoths? Nembongan yen mammoths nu teu aya dina vogue kiwari, ilmuwan geus fokus kana ide: Naon ngeunaan kloning dinosaurus sarta Neanderthals? Dina hiji wawancara kalawan Big Mikir Dr. Michio kaku, a profésor fisika di Kota College di New York, nanyakeun ...

Reptilians: Aranjeunna hirup diantara urang jeung nangkep kakuatan? (2. Bagian)

2. bagean seri: Reptilians: Aranjeunna hirup diantara urang?. Sajauh dileupaskeun bagian 2.
Jujur, abdi diusahakeun ngadangukeun ceramah ilmiah sarta Peunové Icke, abdi maca buku Sverdlovovy, tapi kuring teu bisa nyokot eta serius. Sanajan kitu, loba jalma yakin dina reptilian jeung fans nuhun ical ka Internet tumuwuh. Jigana eta mah - kumaha bisa mangrupa jalma normal pikeun percanten gede bohong ieu? Sababaraha taun ka pengker anu dilakukeun ku ...

Reptilians: Aranjeunna hirup diantara urang jeung nangkep kakuatan? (1. Bagian)

1. bagean seri: Reptilians: Aranjeunna hirup diantara urang?. Sajauh dileupaskeun bagian 2.
The Reptilians teu acan resmi ditembus, bioskop boga pasti. Dina hiji episode tina séri Britania "Dokter Saha" muncul Silurian - ngalambangkeun mahluk reptilian yen sakali roamed Bumi. Poto utama film ieu. serangan réptil dina Pennsylvania anyar jadi tragedi dahsyat. Tilu puluh-dua Amérika Stephen Mineo ditanya 42letou ...

carita anjeun: Radim ningali UFO

Dina 2.7 2017 kami boga sobat ningali langit wengi keur Prostějov objek tipe kanyahoan bentukna buleud (sigana UFO). Urang duanana diawaskeun arah anu sarua di langit starry, sarta ujug-ujug kana kami 1x obyék flashed, abdi teu mikir deui éta kilat atawa kapal udara. Sagalana kajadian ...

17 Apollo Moon: Di video panganyarna, ieu scam a!

Ampir taun 50 sanggeus lalaki landed on bulan hasil, nyieun lamunan anyar ngeunaan kasuksésan ieu. Ieu kapanggih bukti salajengna nu badarat ieu staged sarta dina kanyataanana aranjeunna henteu. Sanajan NASA geus diterbitkeun rébuan poto confirming badarat sukses lalaki dina bulan, masih aya jelema anu sakola teu sih ...

implants asing: buktina ahir abductions alien?

Unggal waktos urang ngobrol ngeunaan asing, ngawangkong ngeunaan sightings UFO. Lamun omongan Kami ngeunaan tanda jalma UFOs nyulik ngobrol ngeunaan na mun anjeun baca ngeunaan hiji pasualan numana batur ngaklaim bisa diculik, anjeun mungkas nepi ka ulikan implants asing. Tapi naon maranéhanana implants - misterius, alat miniatur? Bebeneran atanapi fiksi? Kedah ...

elmu perjalanan waktu declines, tapi fakta mastikeun eta!

Waktos Mesin mangrupakeun konsép nu geus jadi dipikawanoh tur populér sanggeus eta ieu diterbitkeun dina 1895 novél eponymous ku Herbert Wells. Tapi sapertos perjalanan waktu sabenerna mungkin? Élmu resmi boga acan pikeun nganyatakeun pisan dismissive, tapi fakta nyarita disebutkeun. Tur kalawan aranjeunna, publik nu patepung anyar. Ieu mangrupakeun spontan ...

Élmuwan masarakat awam ngembarkeun yen Nibiru aya!

Dina ahir Maret 2018 aya deui ririweuhan anu lantaran Planét X (disebut oge Nibiru). élmuwan NASA diondang nyadiakeun bukti yén Nibiru aya na penah euweuh anceman ka Bumi. téori anyar ngeunaan Nibiru disebutkeun yen ieu sistem solar mini, nu lolobana kaluar tina sistem urang ...

Di handap ieu mangrupakeun sakabéh jalma? (8 vol.): Nyumput di Nu Saint Germania (2 Bagean.)

8. bagean seri: Di handap ieu mangrupakeun sakabéh jalma?. Sajauh dileupaskeun bagian 8.
Dina entreaties of kenalan kuring jeung babaturan sakali deui kuring kudu balik deui ka spektakuler persona ngaranna Count Saint Germaine. Sarta alatan kuring boga informasi unggulan ngeunaan cukup legenda ieu, kuring gé coba pikeun nambahkeun leuwih papanggihan di parade ieu tokoh protagonis mahluk miraculous. Dina bulan Agustus 1914 nu vogezské hareup junun komandan Jerman ...

The leungit kotana legendaris Raja Daud

Nembe archeológom junun hiji Pananjung unprecedented. Deukeut kota kuna Yerusalem odokryli, anu balik deui ka pamaréntahan Raja Daud CIAS. ahli Biblio ngajawab yén ieu téh bukti katepatan tina Alkitab. Katerangan ngeunaan Raja Daud ngajelaskeun kumaha angon ngora maéhan éta Goliath buta, tungtungna ngahontal tahta jeung waktu Yerusalem. Kapanggihna éta kota Alkitabiah nyaéta ...

Di handap ieu mangrupakeun sakabéh jalma? (7 vol.): Fenomena Telekinetic Nina Kulagina

7. bagean seri: Di handap ieu mangrupakeun sakabéh jalma?. Sajauh dileupaskeun bagian 8.
Malah ku kieu "ucing" mahluk telekinetic Nina Kulagina kadua satengah 20. Abad ka kuring ngan ngumpulkeun potongan shcopností wondrous nya éta teu pakait jeung gambar ti dunya anu konon nyaho kitu ogé ... Kinérja Her éta jadi pinunjul nu eta peupeus malah nalika Perang Tiis, anu Beusi curtain. Wrote ngeunaan eta ...

Di handap ieu mangrupakeun sakabéh jalma? (6 vol.) MJ Jahenny

6. bagean seri: Di handap ieu mangrupakeun sakabéh jalma?. Sajauh dileupaskeun bagian 8.
Nagen Marie Jahenny lahir di 1853 di Desa Perancis Cisitu Fraudais di Nantes. Ti duapuluhan maranéhna anjeunna némbongkeun sagala jinis stigmas. Nalika anjeunna prophesied yén 1.10.1880 janten hal rongkah sumping ka dirina, antara séjén ogé panulis disebut tadi karya klasik La Stigmatization - dr. Inbert ...

Ngabalukarkeun sabenerna gumantungna

The centenary tina larangan ubar munggaran. Na sapanjang abad lila ieu, nu satutasna mah nyokot perang ubar, kami, guru urang jeung pamaréntah kami ngabejaan carita sarua ngeunaan kecanduan. carita ieu dina pikiran urang jadi ingrained yen eta for teu dibales. Sigana atra. Sigana anu kabuktian leres ....