«« »»
  • Kapanggihna éta Nephilim Alkitabiah muka nepi patarosan ngaliwatan DPR raksasa

Extraterrestrials: unveiling misteri pangbadagna di dunya

Steven Greer: Extraterrestrials Unacknowledged dipikawanoh buku ditulis exopolitickým informan sarta panalungtik Dr. Steven M. Greer dirilis dina bulan Méi 2017. Dina 24.08.2018 ieu réngsé tarjamah tina buku kana Czech mahluk luar angkasa. Urang narékahan pikeun buku janten sadia dina mangsa 2019 bulan katilu. Pikeun reureuh kami ménta panghampura! 🙂 buku abstrak tina panutup: Dina awal Juli 1947 deukeut militér ...

Lalampahan ka Bali (6 Bagean.): Guardian sisi kidul-kulon

6. bagean seri: Lalampahan ka Bali. Sajauh dileupaskeun bagian 6.
pituduh kami disarankan kami nganjang Pura Luhur Uluwatu Temple. Ieu salah sahiji loba wisatawan tempat remen dilongok. Pasti salah bisa disebutkeun yen di antara perhiasan lokal. Ngaran aslina Pura Luhur Uluwatu (PLU) conceals kecap Pura Luhur kuil = = = suci Ulu Watu = batu sirah. Kadang-kadang tempat disebut oge Guardian ...

Percobaan: Cina nyobian tumuwuh tatangkalan dina bulan!

Cina téh rék nulis balik sajarah! Dina Januari 2019 agénsi spasi Cina dipigawé hiji badarat bersejarah di sisi tebih tina bulan. Moal lami deui sanggeus diterbitkeun poto sareng video nu dicandak ku jéntré dina beungeut lunar. Ayeuna Cina geus datang nepi ka poto anyar. poto Anyar - Roštín! Dina poto nu manggihan batu na kawah, tapi mahluk hirup! Cina misi ...

Avi Loeb: kontak munggaran kalayan mahluk luar angkasa

Mun anjeun geus kungsi dipikir naon bakal kontak kahiji kalayan mahluk luar angkasa, anjeun moal nyalira. Dina Hollywood, kontak nu geus digambarkeun di sagala rupa cara, contona aranjeunna némbongkeun pilem kawas invasi Snatchers Awak (1951) Tutup encounters tina Jenis Katilu (1977) jeung AND (1982) Poé Kamerdikaan (1996) jeung Datang (2016). Ieu alus ...

Zahi Hawass nyebutkeun anjeunna weruh dimana makam Cleopatra

Zahi Hawass Mesir ahli ngeunaan jaman baheula, Egyptologist jeung urut Sekjen Déwan Agung tina antiquities. Anjeunna ogé digawé di situs arkéologis nu Nil, di Gurun Kulon jeung di Lebak luhur of the Nile. Loba nyaho nu mangrupakeun ahli dipikawanoh dina Mesir Kuno. pamanggihan rusiah kuring tangtu fans na admirers-Na, tapi ogé manggihan ...

Kosta Rika - nagara pinuh ku mysteries na Rahasia

Kosta Rika mangrupakeun nagara geulis sacara resmi kapanggih dina 16.století Masehi. Ieu miboga sajarahna sarta monumen sarta mysteries. Salah sahiji mysteries aya bal buta nu bisa kapanggih di sakuliah nagara. Sababaraha boga diaméter ukur sababaraha sénti, sedengkeun nu sejenna kudu diaméterna hiji nepi ka dua méter. bal beurat tiasa nepi ka 16 ton! Lamun ...

Lalampahan ka Bali (5 Bagean.): Garuda Kencana Wishnu

5. bagean seri: Lalampahan ka Bali. Sajauh dileupaskeun bagian 6.
Garuda anu sajarahna ditempo salaku mahluk anu nyarupaan manuk. Hal ieu dimangfaatkeun agama beda hindu, budha jeung Jainism. Sering eta dipintonkeun bareng jeung a Allah Wisnu. Éta lajeng (masih babarengan jeung Allah Siwa) nyaeta salah sahiji dewa Hindu pang menonjol. Anjeunna boga loba pengikut, anu nganggap anjeunna Allah pang luhur na ngan leres. Analog ...

Lalampahan ka Bali (4 Bagean.): Tanah Lot - upacara nyoko didinya jeung kopi perkebunan

4. bagean seri: Lalampahan ka Bali. Sajauh dileupaskeun bagian 6.
Urang anjog di Bali ngan dina hiji waktu lamun kamajuan sapanjang sabtu minggu (SONE) rites jeung upacara nu lumangsung di dieu ukur dua kali sataun na anu dirarancang utamana keur locals. Strangers maranéhna teu normal mibanda aksés. Urang junun ngolo-ngolo pituduh nyandak urang ka hiji tempat sapertos sanggeus kabeh nikah ....

posisi semedi 7 pikeun beginners

Anjeun terus handapeun stress, sipping kopi isuk bisa ditajong kana dinten anyar, atawa sabalikna pilari cara nenangkeun ka handap? Urang tiasa nyarankeun tapa! Pikeun starters, urang gaduh posisi semedi 7. Tapa sabab bisa salawasna sarta madhab. Naon tempat kakeuheul di hareup monitor pikeun dianggo 5 menit eureun, ngambekan ...

NASA bulan pernah teu darat!

Ieu teh sengketa langgeng, Stephen Curry ngaklaim yén NASA moal darat dina bulan pernah! Naon versi resmi? Opat puluh salapan taun ka pengker NASA Apollo pesawat ruang angkasa 11 hasil dikirimkeun ka astronot munggaran dina beungeut lunar. Buzz Aldrin ninggalkeun footprints munggaran dina taneuh lunar. Apollo 11 ditinggalkeun loba artefak, kitu ogé misi sejen ...

Bosnia Piramida di Sun is piramida pangkolotna di dunya?

Nu piramida pangkolotna di dunya? Diantara calon kanggo judul piramida pangkolotna dipikawanoh kaasup Mesir, Brasil sarta Bosnia. Resmina, piramida Mesir di Saqqara, kalér-kuloneun Memphis, dianggap pangkolotna di dunya. Mimitina Djoser piramida ieu diwangun di sabudeureun SM 2.630 - 2.611 SM The piramida Brasil pangkolotna anu konon diwangun sabudeureun ...

Misteri UFO jeung AND (1 Bagean.) - KGB UFO

1. bagean seri: Mysteries of UFOs jeung mahluk luar angkasa. Sajauh dileupaskeun bagian 1.
Di hareupeun nu mangrupa lalampahan seru ngaliwatan Maze abad puzzles, nu teu beristirahat sarjana jeung peminat. Anjeun bakal maca ngeunaan naon penguasa, pencét jeung malah ufologists resep tiiseun. Pikeun kahiji kalina, anjeun tiasa neangan acquainted jeung dokumén heboh ti arsip ti KGB jeung Departemen Pertahanan tina USSR Akademi Élmu, akrab jeung sagala rinci ...

John Wilkes boot - Assassin of Abraham Lincoln

Anu éta John Wilkes Booth, sarta naon rencana rusiah pikeun ngaleungitkeun Abraham Licolna? 14.04.1865 Ford urang Teater diulas kinerja premiere tina "lur kami Amérika". Kaulinan geus kahontal acclaim saprak perdana na dina panggung, saeutik leuwih satengah taun saméméh keur ditempatkeun di Teater Ford urang. matak éta pinuh ku aktor Sarbini maénkeun ...

Lalampahan ka Bali (3 Bagean.): Dina Fingertips anjeun

3. bagean seri: Lalampahan ka Bali. Sajauh dileupaskeun bagian 6.
Ninggalkeun bandara di Dubai. Ieu 09: 00 isuk waktu lokal. Bakal aya hiji hiber dalapan jam dina pesawat ka Pulo Bali, dimana urang kudu darat di 22: 00. Kumaha saeutik nu diperlukeun pikeun ngaktipkeun anjeun ngarambat dina jangka waktu ... Dubai 🙂 Saatos walk urang indit deui ka bandara. Aya kénéh sababaraha jam kana perjalanan, jadi ...

fakta 20 ngeunaan kompléks kuil Göbekli Tepe

Pangeusi asli wewengkon katelah Göbekli Tepe diwangun, dina pamadegan arkeolog, dikelompokeun grup tina hunters gazelles. Arkeolog yakin yén éta jalma ieu, dahar na moro sběračstvím, maranéhna nangtung di kalahiran ti kompleks kuil kuna, nu sahanteuna 6 sarta satengah sarébu taun heubeul batan Stonehenge kawentar tur malah 7 sarébu taun ...

Lalampahan ka Bali oge: Stasion Transfer - Dubai (2 Bagean.)

2. bagean seri: Lalampahan ka Bali. Sajauh dileupaskeun bagian 6.
Di jalan ka Bali urang tadi eureun di Dubai, dimana kami waited 15 jam dina pesawat gigireun tujuan tina impian maranéhanana. Aranjeunna kapaksa kami ninggalkeun aréa népana bandara, ku kituna jadi pretext keur wawasan langsung kana dunya rada aneh. Kawas madhab sejenna, urang tadi ngaliwat kontrol paspor. Tapi ieu ...

Sphinx of Balochistan: karya lalaki atawa alam?

Disumputkeun dina bentang taringgul mandul on basisir kidul Makran di Balochistan di Pakistan, mangrupa gem arsitéktur anu boga keur abad teu kapanggih sarta unexplored. "Balochistánská Sphinx" salaku geus populérna disebut, aya dina panon publik mucunghul pikeun muka jalan raya basisir Makran di 2004, linking Karawang mun Gwadar kota palabuhan di Makranském ...

Lalampahan ka Bali (1 Bagean.): The adventures kana kanyahoan nu dimimitian

1. bagean seri: Lalampahan ka Bali. Sajauh dileupaskeun bagian 6.
Sababaraha minggu ka tukang kuring cicing dina dunya yén ieu jelas teuas urutan berpungsi. Kuring mutuskeun tungtungna dina kahirupan mah pikeun ngalakukeun hiji hal anu béda. Balik kana kanyahoan éta. Balik sarta manggihan hal anyar ... Kuring linggih dina pesawat dina jalan ka petualangan Bali. Simkuring di jangkungna 10662 méter dpl sarta sirah ...

peradaban Extraterrestrial sabudeureun béntang Tabbyiny?

ngagimbung komet éta salah sahiji guaran utama mahiwal Tabbyiny béntang dimming. Samentara astronom tapi némbongkeun euweuh bukti pikeun mastikeun ayana swarms misalna. béntang Tabbyina ieu meureun nu paling fundaméntal - sarta kontroversial - béntang di galaksi urang. Ti data observasi ti teleskop spasi Kepler élmuwan NASA ngalaporkeun yén antara béntang taun 2011 ...

UFO di Třince: kuring nempo hiji saucer ngalayang hideung

ETV: ilustrasi Kuring éta hal antara 12-14 taun, abdi teu apal persis. (Kajadian éta lumangsung sometime antara 1991-1994) I reside di hiji désa jarak pondok ti Trinec di Oldřichovice. Anu weruh RGT anjeunna weruh anu sipatna ribut jeung emit pisan rupa-rupa sora, tapi Anjeun perlu dipaké pikeun aranjeunna sarta datang ka anjeunna ...

Yesus Kristus pupus di Jepang?

Euweuh urusan naon baé anu boga iman agama, ngaran Yesus Kristus urang sadaya jelema weruh. Aya kempelan euyeub carita na adventures attributed inohong iconic ieu, tapi salah sahijina éta carita ngeunaan lalampahan Yesus di Jepang kuna? Numutkeun folklore, hiji desa gunung jauh di pojok kaler Jepang Yesus Kristus henteu ngan sumping ka ...