«« »»
  • Astronot nempo mahluk luar angkasa dina spasi shuttle Atlantis

Leuwih ti 7 observatorium astronomi ditutup sanggeus sighting UFO di Panonpoé

09.09.2018 ngungsi FBI Nasional Solar Observatorium (National Solar Observatorium) dina Sunspot, New Mexico. Tanpa spésifikasi salajengna eta ngan ka nu ieu geus rengse alesan kaamanan. Sakabeh aréa sabudeureun observatorium ieu diberesihan. Sipil sarta hususna staf ti Observatorium geus di teu diwenangkeun. Ieu kudu dicatet yén observatorium nu perenahna deukeut Roswell, nu ...

Extraterrestrials: unveiling misteri pangbadagna di dunya

Steven Greer: Extraterrestrials Unacknowledged dipikawanoh buku ditulis exopolitickým informan sarta panalungtik Dr. Steven M. Greer dirilis dina bulan Méi 2017. Dina 24.08.2018 ieu réngsé tarjamah tina buku kana Czech mahluk luar angkasa. Meunang méakkeun loba koréksi. Annotation sahiji panutup buku: Dina awal Juli 1947 deukeut dasar militer di Roswell, ditémbak handap tilu kapal alien ngagunakeun pulsa éléktromagnétik anyar ...

Panon katilu: Kumaha uninga reopening na

Ceuk para ahli, disebut. The Panon Katilu, lokasina wae di tengah dahi na sababaraha sénti luhureun halis, aya kawih, panon mistis pakait sareng puseur énergi kuat. Keur kalolobaan urang, panon tetep katutup sarta aksés ka ieu énergi penting sadia. Tapi naon kajadian nalika urang buka spontaneously? Study Panon katilu jeung panon katilu ...

Astéroid Ryugo explores dina Oktober 2018-2 Hayabusa usik

Jepang diadegkeun tanggal keur badarat ti rohangan usik Hayabusa astéroid-2. astéroid bakal digali spasi usik Hayabusa-2. Spasi usik Haybusa-2 ngahontal astéroid Ryugo (puteran kosmis obyék bentukna diasah) Juni 2018 sanggeus tilu sarta lalampahan satengah taun. Nyebarkeun misah karajinan robotic badarat ti "kapal indung" Hayabusa-2 geus dipilih poé husus ...

Kasempetan pikeun robah: Puff pastries kalawan suung jeung tahu

Dear sadar masak ayeuna nyoba mere ilham resep pastries gurih boneka. Urang ngahargaan pangalaman Anjeun dibagikeun, anjeun tuh na pastries anjeun rasa. Peter na Ewa ogé ngatur kursus masak sadar pikeun individu jeung grup, kulub keur acara sosial jeung swasta. Lamun kapaksa ...

UFO badarat di Voronezh, sataun 1989

Anjeun percanten UFOs? Aya kalana hiji nilik mahluk aneh atawa obyék ngalayang leuwih imah. Saperti ieu di Voronezh? UFO ngawangun kawas bola Saksi éta sababaraha budak ti 5. mun 7. kelas. Hiji Séptémber malem di taman ningali badarat ti hiji objek aneh ngawangun kawas bola hiji. Ti dinya stepped hiji mahluk husus sababaraha. "Salah sahijina nya éta luhur ...

Affiliates tanpa perang - cara ngalakukeun eta?

Sababaraha pasangan (jeung malah therapists) nyebutkeun éta cageur kalayan pasangan hiji kadang "tarung" (teu fisik, tangtu) boga sengketa jeung quarrels. Pajoang jeung salaki anjeun tapi teu senang. kecap nyeri pisan bisa ninggalkeun scars sarta ngabalukarkeun karuksakan permanén ka hubungan. Hal ieu kacida loba pasangan anu teu ngajawab, aranjeunna teu ngalawan, sarta tetep kasampak senang ....

Mandalas: simétri suci

Kecap Mandala asalna tina basa India Kuno Sanskrit na artina circuit magic bunderan magic. Hal ieu ngajadikeun eta mandala abundantly pakait jeung Timur, Tibét sarta Budha. Tapi teu milik budaya mana wae tur lumangsung di sakuliah waktos na nagara. Mandala sirkular ieu sadayana dipuseurkeun di sabudeureun puseur jeung tapers jero ti tengah atawa sabalikna ...

Élmuwan: planét Cai bisa boga imah hirup

Exo pangeusina ditumpes submerged dina cai bisa ngadukung kahirupan alien sanajan kanyataan yén maranéhanana henteu clones idéal Bumi, ceuk peneliti. élmuwan AS geus ditantang pamanggih yén hirup alien ukur bisa ngamekarkeun dina exoplanets, nu ampir sarupa jeung Bumi. Hiji artikel diterbitkeun dina jurnal Astrophysical Journal negeskeun yén alam ecosystem anu ...

Kami dikonci dina simulasi komputer tina mahluk luar angkasa (2. Bagian)

2. bagean seri: Kami dikonci dina simulasi komputer tina mahluk luar angkasa. Sajauh dileupaskeun bagian 2.
Kami di mahluk luar angkasa komputer simluaci? Dina 1965 umur dua belas satengah taun diwangun tangkal Jerry di Panonpoé Tilelep, nalika anjeunna muncul luhureun disk pines pérak. Hébat pulsing lampu leuleus sabudeureun hiji UFO ngalirkeun. Mangka ngancik deui cicingeun. Acan tops tangkal pinus swaying dina angin kuat. Anu dimaksudkan ...

Ramesses II: Laporan on peradaban kuna technologically canggih

Tingali di poto napel, nu kawengku kapala patung Ramesses II. Chris Dunn dina bukuna, Lost Téhnologi tukang piramida examines téhnik digawé batu Mesir kuno. Sabab mangrupa insinyur specializing dina ngolah bahan (kaasup batu), nyobian nyorot karya maranéhanana kana tungtutan ...

Vimanika Sastre

Naon Vimanika Sastre? Nunjukkeun yen India jeung budaya kuna séjénna éta informasi covertly ilmiah sarta aksés ka aranjeunna éta ngan hiji bunderan sempit ngeunaan insiders, anu dipiara ukur ku kecap tina sungut. Pikeun tujuan ieu maranéhanana dimaksudkeun individu nu dipilih anu kungsi memorized sakabéh buku ka jéntré pangleutikna ku haté. tradisi ieu aya ...

NASA denies yén FBI menyimpulkan Observatorium pikeun sightings UFO di panonpoé

Terus update: Jumaah, 14.09.2018, diterbitkeun dina Space.com ngalaporkeun yén Nasional Solar Observatorium (NSO) anu masih ditutup alesan kaamanan, sabab urang dilaporkeun kamari. laporan nyatakeun yén NSO ditutup secara sarta ngungsi babarengan institusi sabudeureun lianna geus 6.9.2018, jeung FBI masih dilumangsungkeun di loka hiji panalungtikan unspecified. Asosiasi ...

Kami dikonci dina simulasi komputer tina mahluk luar angkasa (1. Bagian)

1. bagean seri: Kami dikonci dina simulasi komputer tina mahluk luar angkasa. Sajauh dileupaskeun bagian 2.
Salah sahiji isu nu mecenghul dina sawala - naon dimensionally réspon béda unggal jagat? Kami di mahluk luar angkasa komputer simluaci? Lamun urang aya di alam semesta sareng V badag, nya éta ku Harvard Éta mangrupa angka sajajalan ti universes. Unggal ieu spasi versi nu semesta urang téh ngan salah sahijina ngabogaan fisika béda ....

Astronot nempo mahluk luar angkasa dina spasi shuttle Atlantis

Bener ningali mahluk luar angkasa Astronot? Astronot Leland D. Melvin antara 2008 - 2009 (STS na STS 122 129) dijieun dua penerbangan dina shuttle Atlantis 'na spent dina spasi, jumlahna poé 23. Dina 2011 manehna pensiunan sarta mimiti gawe di Markas NASA di Washington. Nembe Melvin patepung ...

Pilarian pikeun hirup extraterrestrial (SETI)

SETI Institute (akronim hartina Search pikeun tambahan-terestrial AKAL - Search pikeun Extraterrestrial AKAL) dijieun pengumuman utama ngeunaan milarian hirup extraterrestrial. SETI, sakumaha otoritas ngarah di dunya on UFOs tur hirup extraterrestrial, geus robah parameter on nu megatkeun kamungkinan yén patepungan jeung mahluk luar angkasa. SETI Institute nyeken langit dina pilarian tina radio extraterrestrial ...

Bajau: Jalma adaptasi genetik cicing dina cai

Taya, ilmuwan geus kapanggih hiji jalma laut, sanajan mangrupa jenis anyar lalaki. Di Asia Tenggara aya jalma anu geus tetep hiji misteri keur élmuwan salila sababaraha taun. Jelema ti Bajau suku nu bisa dina hiji napas keur tilelep ka jero 70 méter dina beungeut cai. Aya lasts sababaraha menit tur nyekel lauk. Kanyataan ieu jadi marga pikeun para ahli ...

AS takwa Gambar satelit penerbitan Rusia tina tragedi 9 / 11

ahli Amérika yakin yén sanajan kanyataan yén hubungan antara AS jeung Rusia téh di titik awon saprak Perang Tiis, Putin na Obama jadi jauh disadiakeun ukur masalah minor. Analis yakin yén ieu téh nu tenang saméméh badai. Putin ieu Nyiapkeun pikeun nyerang sakali, tapi teuas. Masih ngaduruk masalah ...

Kasempetan pikeun robah: vegan krim brokoli

Kasempetan pikeun robah - naon anu nyumput di balik slogan ieu? Langkung ngabejaan Peter na Ewa KVASNIČKA. Spouses nu teu sagemblengna gampang, sanajan, atawa malah ngan kusabab jero aranjeunna kapanggih kakuatan sarta kawani pikeun ngalakukeun hal "béda" - jalan asa jero. Rojongan alam, tuang a masak vegetarian ngajarkeun jalma ti ...

Nanomachines - mungkin timbul tina baktéri?

Nanorobots bisa jadi pohara kapaké pikeun kabéh sorts hal - bisa dipaké pikeun ngalakonan operasi ngajajah tempat saméméhna inaccessible, mun nangtukeun jenis panyakitna kasakit dina awak jeung nganteurkeun obat keur loka husus dina awak ... Éta naon aranjeunna sanggup robot mikroskopis novel fiksi, acan urang moal bisa ngaduga, tapi abilities maranéhna sabenerna anu geus ...

Top 10 percobaan psikologi unethical

Tugas utama dokter kedah mantuan jelema gering. Sababaraha urang, kumaha oge, neangan nu rada preoccupied kalawan studi boloho nu maranéhna ulah ragu ngagunakeun sakumaha babi guinea, belet atawa malah diri urang. Hayu urang nyandak katingal di sapuluh conto pangalusna percobaan médis perverted. 1) ulikan Monster Ulikan ieu, dipingpin ku Wendell Adang ...