«« »»
  • 17 fakta ngeunaan Akhenaten Firaun

Unacknowledged: mahluk luar angkasa - ngalaan pikiran Rahasia di dunya panggedéna

Unacknowledged dipikawanoh buku ditulis exopolitickým informan sarta panalungtik Dr. Steven M. Greer dirilis dina bulan Méi 2017. Simkuring boga kasempetan unik dina satengah kadua tina sataun 2018 boga panarjamahan Vérsi Czech. Gabung kami keur acara unik ieu. Annotation sahiji panutup buku: Dina awal Juli 1947 deukeut dasar militer di Roswell, ditémbak handap tilu kapal alien ...

Karl Wolfe: Kuring nempo basa di sisi poék bulan!

Karl Wolfe digawé keur Angkatan Udara, dimana anjeunna a audits kaamanan tinggi di kriptografi sarta digawé kalayan paréntah taktis of Langel AFB (Virginia). Keur Angkatan Udara AS, abdi digawé ti 18.01.1964 mun 18.10.1968. Kuring digawé utamana kalayan paréntah hawa taktis di Langley AFB (Virginia) di 4444. grup pangintipan teknis. Grup ...

carita anjeun: Martin nempo hiji UFO di Iraha

Hal éta lumangsung di Iraha 15.5.2018 salila dinner. Kuring diawaskeun lampu pindah sarta ngira yén ieu ngan hiji lampu biasa. Ujug-ujug, lampu mimiti mindahkeun sharply kénca ka katuhu. Hal ieu pindah kacida gancangna. Eta teu bisa jadi pesawat a, speed misalna teu mindahkeun. Saterusna kuring sadar yén kuring tuh ieu ...

pangarang dunya-renowned Graham Hancock

Graham Hancock mangrupakeun panulis bestsellers internasional utama The Sign sarta The Seal, anu sidik Gusti jeung Eunteung tina Surga. Sakuliah dunya, éta geus ngarilis leuwih ti lima juta salinan buku na geus ditarjamahkeun kana basa 27. pikiran na nyapih puluhan jutaan urang ngaliwatan ceramah umum, program radio jeung televisi ....

Éter - hakekat murni tur unsur kosmis kalima

Nalika zaman kuna tur abad pertengahan dipercaya yén éter mangrupakeun unsur misterius nu ngeusi alam semesta saluareun lapisan bumi. Konsep unsur misterius ieu geus dipaké pikeun ngajelaskeun loba fenomena alam kayaning lampu na distribusi na, atawa gravitasi. Éter - salah sahiji elemen dasar tina semesta nu geus kaliwat ieu dipercaya yén éter nu mangrupakeun salah sahiji ...

bukti Éksplorasi UFO jeung Corey Goode sarta Michael Salla

David Wilcock: Wilujeng sumping di UFO spasi wahyu (kosmis Panyingkepan). Abdi Daud Wilcock, moderator Anjeun. Sareng abdi didieu nyaeta Corey Goode jeung tamu kami nyaeta Dr. minggu Michael Salla tina Exopolitics Institute. Dinten eta bakal alus pisan. Ieu gé ngobrol ngeunaan William Tompkins ogé ieu panalungtikan, nu Dr Michael Salla ngalir ...

Teotihuacan: Tempat dimana dewa anu dilahirkeun

Kota Teotihuacan (Méksiko) dijieun di sabudeureun 100 BC nepi ngiles di 7. mun 8. Abad Maséhi Ieu salah sahiji situs paling kuna di dunya sarta kapanggih dina eta wangunan paling impressive di Amérika. Dina Teotihuacan kami manggihan bukti yén tukang ngalaman pangaweruh luar biasa tina matematika, géologi, astronomi ...

carita anjeun: Story Francis

Baraya, Abdi Francis na I 51 taun. Kuring nulis ka anjeun nu geus kaliwat, carita maranéhanana ngeunaan kumaha di nonoman kuring kuring nempo hiji inohong hideung badag, teras kebon sababaraha taun deui. Kuring ogé kadatangan letedel kacilakaan jeung saterusna, meureun pos abdi galau saeutik, tapi ieu ...

Misteri USO pamandangan (1 vol.): Panik steamer

1. bagean seri: Misterius USO di panggung. Sajauh dileupaskeun bagian 1.
USO. Unidentified submerged objék. Anjeun menta naon ieu jalan? guru canggih Inggris geus nyaho, keur batur hiji objék submerged unidentified. Ayeuna ngeunaan éta kami baris ngobrol ngeunaan dina séri hareup kuring misterius USO on adegan. Henteu ngan di langit, tapi ogé dina laut jeung deukeut ka tingkat kapanggih objék nu écés henteu nuturkeun ...

Unexplained fenomena ngaranna elektronavigace

Kanyataanna, fenomena ieu (elektronavigace) masih tacan dipedar ku fisika konvensional, geus dipikawanoh dasarna geus 80 taun. Sanajan fisika ortodoks ti institutes mertahankeun éta tétéla éta hal kawas hiji ayeuna ionik, jeung eta ngan jalan di lingkungan gas. Elektronavigace Ilmuwan resmina pancen teu coba terangkeun ka ...

Kambo - perlakuan gaib tina Amazon

Dimana ubar tradisional lengkep cukup jeung gagal, awak anjeun tiasa nyimpen žabička ti Amazon. Kambo - kodok sékrési Amazon Kambo nyaeta nami kanggo sékrési Phyllomedusa bicolor bangkong nu hirup di tatangkalan di leuweung hujan di Amérika Kidul. Eta geus dipake ku kaom India pribumi. Paké ka nyiapkeun moro jeung ...

Simkuring henteu nyalira di mayapada (7 Bagean.): Kajadian Australia

7. bagean seri: Simkuring henteu nyalira di jagat raya. Sajauh dileupaskeun bagian 7.
Dina 1988 buana pangleutikna, urang kapanggih bukti sejen nu jelas mendemonstrasikan yén kami moal ukur wawakil hirup rasional dina Alam Semesta. kajadian Australia. kajadian 21 Australia. January Faye Knowles indit kalawan salakina, tilu putra sareng dua anjing di Toyota na Western Australia Nullarbor Userboxtop arah Mundrabill. Gantina musik ...

carita anjeun: Story Aom

Hal éta lumangsung méméh 25 sababaraha taun ka pengker, sarta sabenerna ayeuna kira sabulan katukang. Kuring nembe dipindahkeun ka Czech Lipa, abdi kapanggih kabogoh teh. Kami ngawangkong jeung ujug-ujug nanya kuring: "Anjeun geus didieu keur leumpang pondok jauh porsi di militer?" Jeung nu dipicu sagalana .. Kuring teu apal ...

Gunung Vottovaara, megaliths sarta papanggih Karelia

Pikeun maranéhanana anu resep méakkeun libur maranéhna iinditan sabudeureun Rusia, Karelia mangrupa salah sahiji obyek wisata pangbadagna. alam geulis, monumen arsitéktur unik tur, tangtosna, megaliths sarta papanggih. Tapi nu mamingan nyata beuki travelers sejenna, hal kanyahoan sarta misterius, sarta misalna tempat di Karelia pisan. Megaliths Karelia Salah sahijina nyaéta gunung Vottovaara nu ...

Piraku semedi boga tujuan

Semedi nyaeta petualangan, anu petualangan greatest naon pikiran manusa bisa wani. Semedi ieu ngan bisa lakukeun nanaon. Taya hungkul, teu sangka, teu emosi. Naon tapa na anjeun ngan kaluar tina kabagjaan sheer. Mana asalna kabagjaan nalika ngalakukeun nanaon? Datang kaluar tina nowhere, asalna tina madhab. Éta tanpa ngabalukarkeun, sabab keur dijieun kaluar tina kabagjaan. Semedi timbul ...

Tatangkalan kuring: Kombinasi lingkungan sarta bisnis

Gabung proyék tangkal MY! Teu salah sahiji leuweung dwindling di dunya, sarta yén pangeusina geus suffocating smog handapeun wraps? Rék lingkungan jeung sagala mahluk hirup, kaasup Sunan Gunung Djati geus mantuan? Dagang, manufaktur sarta industri anu geus métode, téknologi jeung cara ékologi jeung bisnis sparingly jeung éfisién ...

Complex Bali Gunung Kawi Temple

Gunung Kawi mangrupa kuil guha Hindu kuna, anu perenahna di Pulo Bali di Indonesia. Dina Pakrisan Valley, deukeut Désa Tampaksiring na tentang 25 km kaléreun Ubud. Ieu susunan guha ukiran kana kuil batu. Jalur ka Gunung Kawi Pikeun didatangan kuil dina lebak, Anjeun turun ka ...

cinta ubar

Aya hiji nyebutkeun populér: "Nyieun cinta téh ubar tina goréng". Tradisi Taoist ogé aya dina asih kakuatan penyembuhan fisik, tapi salian eta ngemutan kamungkinan uplift jiwa. Ogé loba jalur spiritual Wétan lianna ngajanggélék jadi seni sabenerna lovemaking. Bari kiwari sabagian dokter satuju dina pamadegan sapatemon anu bisa ngabalukarkeun ...

7 tingkat energentických aura - anjeun terang aranjeunna?

Awak manusa boga struktur énergi richly terstruktur sarta pohara kompleks, disebutna. Tingkat Aura. Sagalana geus frékuénsi ngan béda. Kami dear goblog materialistis "ilmuwan" ukur bisa ngukur frékuénsi sahiji roughest disebut. Awakna fisik bari urang coba mun ngajawab yén naon urang teu bisa ngukur ka dinya, teu aya. Aura aura nyaéta énergi manusa ...

Steven Greer: mahluk luar angkasa sarta pakarang mah ukur aya di spasi

Sampel Steven Greer: Unacknowledged, dina basa Inggris dipikawanoh mahluk luar angkasa na - unveiling misteri pangbadagna di dunya. Ieu ngeunaan 10 poé deui, nalika kuring jadi artikel 9. surah anu patali jeung pakarang nuklir. Dina ieu kali tense I ningali eta salaku subyek sensitip pisan ngeunaan nu abdi hoyong babagi sareng anjeun deui ...

Awéwé - Piceun bras na ngagungkeun breasts Anjeun

Breasts anu Heboh! Aranjeunna geulis, aranjeunna bisa breastfeed barudak gaduh kecerdasan sorangan. Breasts boga kakuatan pisan tur pentingna pikeun ngembangkeun masarakat manusa. Éta nu méré kakuatan feminin maranéhanana sarta kakuatan awéwé. Aranjeunna sumber kahirupan keur generasi nu bakal datang. breasts Anjeun pantas pinunjul pangajén, miara, pampering tur hormat spite sadaya breasts urang ...